0 oy
167 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (393 puan) tarafından
Kabuğunu soyuyormusunuz tadı değişir mi cikarinca yumuşak olur mu

8 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Ben her sene koylezip soyup porsiyonluk atiyorum hicbirsey olmuyo 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Kabuğunu soyuyoruz, posetliyoruz atiyoruz dolaba tadı değişmiyor, buzul l cozulunce mikroda biraz istirsan daha guzel oluyor
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Evet közleyip kabuğunu soyup tek kullanımlık kadar poşetleyip koyuyorum. 
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Tabiki kabuģunu soyup atiyorum. Ilk günkü gibi oluyor tadı. 
0 oy
tarafından
Bnde her sene yapıyorum canm. Közleyip kabugunu soyup atıyorum dolaba . Kullanacagım zamanda tadı kokusu degısmıyo skntı yasamadm hıc 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Ben atıyorum kapya biber içde atıyorum sonra ikisini kavurup yiyorum çok severim
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Eee közde yapıp kabuğunu soyuyorum içine sarımsak kırmızı biber az da domates kabuksuz bi perseleyip atiom
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Közleyip soyup atılıyor.. Bazıları doğrayıp atıyor, bazıları tüm.. Zaten taze gibi olmasını beklemek saçma ama :) ben tazesi gibi olmayınca sevmedim, çeyizime yapmıştım başka yapmadım..

Bi de kavanoza koyuyorlar internette gördüm, onu merak ediyorum.. Acı biber ve domatesi tencerede pişiriyor.. Közlenmiş patlıcan ve biberi doğrayıp tencereye ekliyor, çok az da onu pişirip, sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp ters koyuyor konserve şeklinde.. Ben denemeyi düşünüyorum, size de fikir olabilir belki.. İşe yararsa buzlukta yer kaplamaz güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
12 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensannesi.. (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 759 göst.
7 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hiros4434 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,465,732 soru

24,020,296 cevap

328,192 kullanıcı

...