0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Bebek yataktan düsmuş ve kafatası kirikmis yogun bakima alinmis bebegi duşup hemen buraya yazan arkadaslar lütfen vakit kaybetmeden hastaneye gidin buraya sormyın çok uzuldm insAllah biseycik olmaz bebege 

11 Cevaplar

0 oy
(54,507 puan) tarafından
Allah sifa versin insallah çok üzüldüm
(5,268 puan) tarafından
İnşAllah canm ya
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Ayy kıyamam yaaa, kesinlikle katılıyorum birde biri vardı burda çocuğu düşmüş buraya soruyo beyninde sorun kalır mı diye. Bırakın burayı doktora gidin yani, burdaki anneler evet tecrübeli ama müneccim değil
(5,268 puan) tarafından
Bndr kiziyorum hemen buraya soranlara gerçekten vakit çok önemli
0 oy
(341 puan) tarafından
Ahhhh deme ya ***** gibi bende bebegimi yataga koydum uyuya kaldim kut diye dustu kuzum baktim herseyine kafada bisey yok goz temasi kuruyo gitmedim doktora icim parcalandi suann 
(5,268 puan) tarafından
Kadin da yasmis hersey  normaldi ama esiyle yine de goturmusler Allahtan
(341 puan) tarafından
Evet okudum simdi bayanin yazisini bende goturucem hastaneye aklimda kalicagina hemn goturiyim
(5,268 puan) tarafından
Götür canm icin  rahat etsin
0 oy
tarafından
Allah şifa versin ya çok üzücü bir durum 
(5,268 puan) tarafından
Aynen canm 6 aylikmis daha
tarafından
Yazık ya  allah şifa versin
0 oy
tarafından
Allah şifa  versn valla brnin kizim hafiften grip oldu günlerce buraya girmedm  anlamiyorm zTen insanlari ben cok üzüldm ya
(5,268 puan) tarafından
Bnde uzuldm Allah sifa versin ya
0 oy
tarafından
Ayy Allah muhafaza tedbiri elden bırakmamak lazım 
(5,268 puan) tarafından
Tabi ki canm
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bebek ne kadarlık o da önemli benim kızımda düştü oyle uyutmadim kontrol ettim kafatasini elimle kontrol ettim sorun yoktu çok şükür 

Tabi yatagin yuksekligide onemli benim koltugum da yatagim da bi tik alçak ve haliya düşmüştü. 

Bir cok faktör etkiliyor canım rabbim yardımcıları olsun
(5,268 puan) tarafından
6 aylikmis canm.baska bir sey bekirtmemis
(7,786 puan) tarafından
Benim kizda 5 aylik kanepeden dustu ama baya egilmidti 5 cm fln kalmisti yukseklik.kostum tutamadim ama 6 ay gibi yataktan düştü şükür sorun olmadı.
Her şeye yomografi de iyi degil minicik bedene bor sürü radyasyon geliyo kuzum yani sartlari iyi degerlendirip kar zarar orani yapmak gerek inşallah o bebege de bi sey olmaz.
(5,268 puan) tarafından
Haklısin canm ama ihmal etmektense bakilsa daha iyi olur
(7,786 puan) tarafından
Tabiki cnm da o bebek de radyasyon yedigiyle kalcak bence kafada travma yoksa kendidi kaybar diye bırakırlar diye düşünüyorum bakalım takip edelim :) ne diyecekler
0 oy
tarafından
Evet üstelik çocuk düştükten sonra normale dönmüş burda çocukta gözde kayma kusma ağlama yoksa gerek yok diye yorum yapıyolar ve geneli de bunlar yok diue götürmüyor allah cümlenin evladıni korusun
(5,268 puan) tarafından
Evet bilmeden yanlis yonlendiriyorlar
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bende geçen okudum çok tuhafıma gitti kadın biberon diye kolanya şişesini vermiş çocuğa uyurken çocuk içmiş sonra fark etmiş ama hastaneye goturmemis başında bekliyormus bende kızdım ne demek götürmemek diye suçlu çıktım :D 

Ve Allah im şafi ismiyle şifa versin inşallah bebege

(5,268 puan) tarafından
Ciddi misin
tarafından
He kız dur bulursam atayim
(7,786 puan) tarafından
Yuhhh artık
tarafından
Yorumlara baktimda kaldırmış
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çok kızıyorum bebeği düşünce saatlerce burdan cevap arayanlara git işte acilden baksınlar yavruna sende neyi var bil gözü döndü mü yok kustu mu diye bekliyor ya geç kalırsam çocuğum da kalıcı birşey kalırsa korkusu yok 
(5,268 puan) tarafından
Yanliş yapiyorlar canm iste soyleyincede kiziyorlar
(4,687 puan) tarafından
Nasıl gidiyim diyor ya ambulans çağır git git yani
0 oy
tarafından
Kıyamam ya çok uzuldum inslh biseyi yoktur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 569 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,414 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,980 soru

24,394,309 cevap

349,581 kullanıcı

...