0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gebelik istediğimi daha önce yazmıştım kizlar şuan 3 aylık iğne yuzunden gebe kalamiyorum daha doğrusu daha belli bir şey yok ama doktor 1 yıl dene olmazaa tüp bebek tedavisine baslayabilirisn dedi çok üzüldüm bide üstüne tiroidim düşük çıktı normali 0.6 benimki 0.598 bana çok düşük gelmiyor ama tabiki en iyisini doktor bilir aile hekimim değerin düşük diye hamile kalamiyoda olabilirsin dedi. Bugün randevum var bana dua eder misiniz arkadaşlar kimin duası kabul olur bilinmez şimdiden teşekkür ederim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkinci çocuk mu istiyorsun ilk mi Rabbim gönlündekini versin inşallah 
tarafından
İkinci canım Allah razı olsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum rabbim şifa versin inşalllahhhh annemde de troid var cevremde troid yğzünden genelde kilo veremiyorlar yada hiç alamıyorlar gebeliği etkileyip etkilemediğini bilmiyorum ama gğzel haberler ile gel inşallahh❤️
tarafından
Benimki kilo verdirenmis ama ben alıyorum canım bide ben bir buçuk ay önce kan verdim her şeyim tertemizdi şimdi böyle oldu geçmiş yıllardaki tahlillerime baktım 2015 de de düşük çıkmış sonra düzelmiş nasıl oldu bilmiyorum:((
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım benim 
tarafından
Allah razı olsun kuzum ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif21 (2,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde hulyaa66 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,865 cevap