0 oy
226 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,181 puan) tarafından

Allah nasip ederse ekimde doğumum var ama ilk beneğim haziranda dopmuştu doğul vs sıkıntı çekmedik. Şimdi ben ne alayım sadece hastane çıkışı veya pijamalarla üşür mü yelek tulum vs ne almalıyım. Zıbınlarını uzun kollu tercih edicem. Kendime pijama uzun kollu mu almalıyım. Ekimde çok soğuk olmuyor bazen oluyor bilemedim :D

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben büyük kızımı eylülde doğurdum şakır şakır nasıl yağmur yağdıydı tir tir titrediydim valla ") kızıma kışlık hastane çıkışlarından aldım zıbın kisa kollu uzun kollu karışık aldım kendime kışlık pijama aldım ama sonra üstüme iki hırka daha giydim ayağıma corp katıl terlik giydim ") 
tarafından
Kız bende Eylül'de yaptım Cam pencere açıyorlardı ha bire misafirlerim
tarafından
Ay o misafirlerin ") lohusa aşırı üşür diğer iki dogumum da mayis da oldu temmuz başına kadar sırtımda hirkayla  gezdim düşün için titriyordu
tarafından
Hatta pencere açmak kesmiyordu perdeyi tutup çıkarmışlardı hahaha, ben artık sinirden hararetten üşüyemiyordum
tarafından
Onlarında ateş-i başına vurmuş tövbe yarabbi ") iyi ki düz duvara tırmanmamışlar
-Reklam-
0 oy
(1,483 puan) tarafından
Ben ekimin 5 inde doğum yaptım usumustum canım pijamalarım filan uzundu hirka giydim bebeğe de hep uzun kollu aldım zibinlari filan yelek giydirmistik üşüdü diye cift pantolon
0 oy
(826 puan) tarafından
Bende ekimde yaptim bebk usur sonucta zıbinlarini uzun kollu aldim pijamalari kislik corap alt icin ayakli iclik yelek kendime uzun kollu pijama yelek patik usutmmen gerek biz kombiyi yakmisdik dusun artik
0 oy
tarafından
Ben antalyada eylül 22 de doğum yaptım valla sakır sakır terledim bebegede kalın almadım normal giydirdim eve gelincede sadece ince kundak örttüm yatarken ekimdede iyiydi şimdi asla kalın giymez kızım 
0 oy
(426 puan) tarafından
Soguk valla canm birden usuyor insan ben ekim 23 de dogum yapmistim elekteikli sobayi yakiyrdum oysaki adiyaamndayiz yani sen dusun
0 oy
tarafından
Zibin uzun kolluya gerek yok bence ustune kiyafet de giydircen sonucta zor olur uzun kolluyla, benim kizim ocak dogumlu ama evim sicak oldugu icin normal altina bi zibin ustune bi kat kiyafetle buyuttum. Senin ev soguk olur mu en guzel sen ayarlarsin kendi giyindiginden 1 kat fazla olsun diyolar ama sicaksa bence kendi giyindigin gibi giydirmek lazim yazik cok sicaklarsa bebek agzi dili yok ne diyecek:(
(1,181 puan) tarafından
Hastane için sordum canım ev sıcak olur illaki
tarafından
Hepsinden de koy o zaman aklinda kalmasin
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Ben de ilki Haziranda ikinciyi Ekimde doğum yaptım :) Çocuğa uzun kollular battaniye falan al yanına tabi. Ben kendim de uzun kollu pijama takımı almıştım yanıma. Ama hastanede gerekli sıcaklığı sağlıyorlar. Uyurken misal üstüme hiç bir şey almamıştım oda gayet sıcaktı. Ev için de kısa kollu zıbınlar uzun kollu takımlar giydirdim. Ev de sıcaktı yani yakıyorduk çocuk var diye. 

0 oy
tarafından
Ne kalın ne ince. Orta halli yok kumaş al.
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Benimki ekimin 2. Haftasına denk geliyor bulunduğum şehir soğuk olacak benim pjama falan kollu 
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Vala cnm bende Ekim'de doğurdum serin oluyo özelikle geceleri 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Ay bende burda bekleyeyim ilk kızımı temmuz da doğurdum şimdi Ekim başı olacak ne alayım nasıl kaç kat giydireyim diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Ekim doğumlu oğlum kışlık mevsimlik alacaksın serin oluyor
0 oy
(684 puan) tarafından
Biz ekim ayında elektrikli soba yaktık hava soğuk değildi ama odanın 25 derece falan olması lazım çünkü onlar dış dünyaya alışık değil biz terledik ama o hiç terlemedi saunada büyüttük 6 aya kadar dikkat ettim sonra normale döndüm şuan buz gibi de olsa tişörtle gezdiğini bilirim 10 aylık bazen yüksek yerlere çıkarız gezmeye maşşalah biz üşürüz o üşümez 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
+1 oy
8 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
8 cevap 195 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,958 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru