0 oy
2,336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Merhaba hanimlar esim evin icinde bakimli ol guzel giyin syle yap byle yap die surekli soylenir oysaki turbanliyim disarda  kap tarzi tunikler ve etek giyinirim sadece ama bnde evin icinde rahat giyinirim bebekle ugrasinca zor oluyr cnku dun aksam bana evde esofman giy sicak zaten kapri giy felan dedi bnde sicak bn dar giymek istemiyrm genis daha guzel dedim aynen delilere benziyrsun baksana su haline dyip kalbmi kirdi acaba ben mi yanlis yapiyrm yoksa kendi rahatima mi bakmaliyim sizinde esleriniz evde ne giydiginze karisiyrmu?

89 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Karismaz ama balkona faln cikarken dikkat etmem icin uyarir esin ole giymeni istiyorsa guzel guzel kapriler esofmanlar kisa kollu askili dekolteli seyler al bnm var ama esim giydirtmez giy evin sonucda 
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Canım benimkide giy diyor ama tayt seviyor ben tayt giyorum dar ama rahat olan agzıyla diyorsa yap sonucta gözü dışarı kaymasın
0 oy
(465 puan) tarafından
Ev giris kat heryerde siyah perdeler var bana ne askili ne sort ne spor atleti asla giydirmez dövmeliyim kısa kollu bile balkona cikarmiyodu baslarda
0 oy
tarafından
Bemde kapaliyim kendimi cok saldm ein icinde hic suslenip puslenmem gerci dsarda da oyleyim.feracemi giyer basmi baglar ckarm ev de de rahat giyiniyorum lastikli etek filan esim laf etmyor ama her halinden beli rahatsz oldugu
0 oy
tarafından
benimkide tam tersi tesetturluyum dışarda evde tayt askili sort yarim atlet giyince kizar sanki herkes bizi izliyo perdelerse kapali bu arada parfum siksam bi yeremi der makyaj yaparim kim geldi bereye gidiceksin der okuz :D annemin diyisiyle ziyan oluyorum elinde:D
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Canım ne güzel işte eşin senden böyle Bi talepte bulunmus böyle giyinip ettiği halde eşinin gözüne görünmeyen Bi türlü kendini eşine beğendirmeyen kadınlar var ya da başka türlü gözü dışarda olan adamlar var eşin ne güzel senden böyle Bi beklentisi yap sende yap kalbini kırma çocugunun işlerini gör adam eve gelmeye yakın saçını başını güzelce tara onun istediği tarzdan Bi tık güzel de giyin ki gelince şaşırsın adamın gözü gönlü açılsın :)) valla bizde kapalıyız ama inan dikkat etmek gerekiyor annelerimiz ev içinde en eski en kötü kıyafetleri giyiyor biz de öyle gördük diye öyle devam ettiriyoruz dışarı çıkarken süslenip püslenip eve gelince çamaşır sulu badileri pijamaları çekip yüzümüzü gözümüzü yıkıyoruz hemen halbuki asıl evde eşe süslü olmak lazım Bi arkadas demisti eşi Bi gün demis biliyor musun evde seni görünce babaannemi görmüs gibi oluyorum diye o kadar kalbim kırıldı ki ama günden sonra dönüp baktım gerçekten de evde şalvar ve babaanne badisi giyiyorum dedi o günden sonra kendime çeki düzen verdim ev içinde giymeye güzel eşortman takımları şortlu takımlar aldım ve eşimdeki ilgi değişimini de fark ettim böylece dedi yani evliliğin gidişatı biraz da bizim elimizde böyle ufak tefek süsle mutlu olacaksa kocan hic düşünme yap derim ayy uzun oldu bu da ya üşendim yazarken sen nasıl okuyacaksın bakalım :) 
(426 puan) tarafından
Aynen oyleydim baba evinde kendi evimde pek oyle elbiselerimi kirletmem ama rahat giyinirim esimde oyle yapma der
(4,434 puan) tarafından
Aynen canım baba evinde ben de öyle idim şalvar badi ne bulsam giyiyordum ama cidden eşler için biraz özenli olmak lazım evlenince insan bunu anlıyor nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde dışarda millet utanmasa çıplak gezecek haliyle adam dışarda onları görüp bakacağına evde karısına baksın diyorum bende arada salıyorum kendimi arada makyaj yapıp şort askılı giyiyorum benim eşim karışmaz çok dikkat de etmez hani kiminin eşi çapkındır hemen hoşuna gider kur yapar bizimki odun biraz o konuda güzel olmuşsun aşkım der geçer :)) o yüzden diyorum senden isteği varsa hevesini kırma bence diye
(426 puan) tarafından
Haklsin canm
0 oy
tarafından
Keşke benim de e vim ayrı olaydı öyle giyinirdm valla. .. Eşim hep diyi güzel giyin falan 
(426 puan) tarafından
Insallah olur  canm sabir lazm bazi seyle icin
tarafından
Sabrediyorum bakalım hayırlısı
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ben şort t-shirt giyiniyorum karışmaz akşam olunca perdeleri kapatıyoruz ztn. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 266 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,016 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.