0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,109 puan) tarafından
12.5 aylık 11 aylikken söylediği kelimeler vardı şimdi hiçbirini söylemiyor sadece ağzında babildama yapıyor o kadar araştırmalar yapıyorum kelimesi olması gerekiyormus işaret parmağıyla bir şeyler göstermiyor eski yaptığı birçok şeyi unuttu sürekli onunla ilgileniyorum sürekli konuşuyorum yaptıklarımı anlatıyorum sizce doktora gitmeli miyim içim icimi yiyor strese girdim kızlar biri bana bir şey söylesin içimi ferahlatin

3 Cevaplar

0 oy
(8,258 puan) tarafından
Cok normal şeyler 
(2,109 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(8,258 puan) tarafından
Böyle yapması normal yani her çocuk Böyle bir süreçten geciyo kimi 4 yaşında konusuyo kimi 2 yaşında konuşuyor daha neler görecen evham yapma boşuna
-Reklam-
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Sürekli birşeyler öğreniyor bebekler hevesi geçmiş olabilir bizimki sürekli birşey söylemeye çalışırdı şuan sadece agu diyor anne der baba der ama başı sıkışınca
(2,109 puan) tarafından
Bizimki onları söylemeyi de bıraktı ya hiç-bir şey demiyor
(15,022 puan) tarafından
İşte kız kolayına geliyor bebeklerin 15 aylık bizimki de. O dönemlerde de birşey demiyordu ki zaman zaman gelip geçici şeyler bunlar
0 oy
tarafından
Aslinda normal olabilir ama icin rahat etmesini istiyorsan diye soyluyorum, ekran telefon tv izliyor mu, eger az da olsa izliyorsa onlari bir sure kes ve oyle gozlemle, eger faydasini gorursen 3 yasina kadar hic izletmemeye calis
(2,109 puan) tarafından
Çok nadir açıyorum tv yi veya videoyu onlarda eğitici şeyler
tarafından
Egitici de olsa ekrana odaklanmasi biraz konusmayi ve iletisimi azaltiyormus cocuklarda. Ama cok nadir aciyormussun sorun degildir o zaman

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,964 soru

24,176,551 cevap

336,134 kullanıcı

...