0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar yaşadıklarımı yazıyım siz karar verin artık kafam almiyo ikinci olmasına rağmen ilk gibi herşey . 

Yürümekte çok zorlanıyorum adım atamıyorum kalça kemiklerim ayrılmış gibi çatır çatır ses geliyor  

Karnım çok sert 

Ara ara isal gibi ağrım oluyo 

Eklem yerlerim çok ağrıyor açıyor 

3 gündür sürekli başım ağrıyordu 

Kuyruk sokumu ağrılarimda var

İlk doğumdan açıklık varmış bebeğin kafası oynadıkça indikçe hareket ettikçe çok rahat hissediyorum bebeğim assagiya inmiş gibikarnimin şekli değişti  daha sivriydi yayvan oldu 

Ve normalden az hareket etmeye başladı 

35 haftaligim şuan  doğumum yakın gibi geliyor siZce  öylemi bu belirtiler yakın olduğunu gösterir çok tuhaf bı his var içimde heral doğum baslicak  gibi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz pskolojik olarakta korkutmussun kendini galiba sakin ol canım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah 
-Reklam-
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Vala bnde 36 haftalık ken brden kasığım çok ağrımaya başladı patlayack gbı varya doğrulamıyırudm sık sık buyuk tuvalete çıkıyrıdum ishal gbu aşırı kaslma oluyırdu snrq gttım suni verdiler doğum başladı 3 santım açılma vardı bıde belim çok ağryordu aşağı inmişti karnım doktra dedu
(6,325 puan) tarafından
Cnm ciğer gelştrci iğne vuruldu mu sana
(285 puan) tarafından
Yok vurulmadi doğum ne zaman bilmediği için doktor vurulmadi
(6,325 puan) tarafından
Açılman var sa vurması grrekmormu bennm bebek çok aşağı inmiş ondan vuralım dedı snra 2 hfta içnde doğum yaptum zaten
(285 puan) tarafından
Bana de sancin geçmiş oyuzden istersen yat istersen imza at çok dedi bende imza attım çıktım 3 hafta olcak işte oyuzden  eğer sancı tutarsa gel gene yaparız dediler bana
(6,325 puan) tarafından
Vala hayrlısı olsun ya sancını bekle yınede

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,003 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 786 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,108 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,022 soru

24,066,873 cevap

330,411 kullanıcı

...