0 oy
488 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (378 puan) tarafından

Kizlar ne dik durabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sanki derim yetmiyor karnım sert dik durunca acıyor karnım o acıyı anlatamıyorum çok tuhaf bu ne demek ? Hafta 32 33 

3 Cevaplar

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Bebeğin büyüyor canım ilerleyen haftalarda daha da agirlasacaksin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karnın genişlediği için olabilir canım bebeğin hareketleri nasıl her zaman ki gibi mi?
(378 puan) tarafından
Evet cnm hep hareketiyiz hiç durmuyor ki
tarafından
O zaman karnın büyüdüğü için öyle oluyor birde zayıfsan daha çok olur mümkün olduğunca bol bol nemlendir su iç bolca canım ve kalsiyum almayı unutma :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından
30+4üm bu ara bana da olmaya başladı canım. Aynısı mı bilmiyorum ama özellikle akşam yemeğinden sonra hissediyorum esneyemiyorum resmen acıyor karnım. Esnerken karnımı tutuyorum genişlemesin diye. Bir de bazen böyle ezilmiş gibi acıyor, ağrı değil bildiğin acı. Sanırım bebiş gittikçe büyüyor ve yer açıyor.. 
(378 puan) tarafından
Evet evet aynı öyle bir acı diğer tarafta da açmıştım postu bir kişi öyle bir şey yazmış ki yarın hastaneye gitcem
(1,390 puan) tarafından
Buraya da yazar mısın canım doktor ne diyecek. Ben doktora gittiğimde nutkum tutuluyor sanki hiç Bi sıkıntım aklıma gelmiyor sormayı unutuyorum :)) bir de ne dedi öbür taraftaki merak ettim
(378 puan) tarafından
Yazarım cnm gidersem diğer taraftaki arkadaşın plesantasi ayrılmış bebek de kendi de tehlikedeymiş bu şekilde olmuş onun da girtmeseymiş Allh korusun kotuymus
(1,390 puan) tarafından
Bence korkma kuzum. Ben doktora sormadım dediğim gibi ama dün kontrolüm vardı baktı herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi. Herkes aynı şey olacak diye birşey yok, dayanılmaz sürekli olmuyorsa bu acı korkma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canlarim 3 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 436 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,016 puan) tarafından soruldu