0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlarrr demin bebegim yarim saat kesintisiz agladi alti temiz emmiyo ateşi yok br yeri agriyo desem gayet neseliydi birden basladi onla bie bende agladim psikilojim iyice bozuldu bazen acaba iyi anne degil miyim kizimi bu kadar aglattim diyorum evet bebek aglarda susarda ama ne biliyim evlat insan kıyamıyor dogdugundan beri hep kendim baktim büyüttumm yasadigim zorluklar arasinda ona hep iyi anne olnaya calistim babasi deseniz seviyor gormeye geliyor ama evliykende bu kadar ilgili değildi ah annelik o kadar guzel ama o kadar zormus :((((

3 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından

Evlat su gibi ne içilir ne geçilir Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah <3

tarafından
Amin canim insallahjj
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Sen bir 2 cocuklu ol ozaman zorluğu anlarsin eskiden bnde senin gibi kizimdan şikayet ederdim taa ki 2 çocuklu olana kadar :D :D bnm ufaklik gece gunduz en az 2 saat agliyor bugun her zaman ki gibi saat yedi oldugunda kalkti agladi o kucagimda aglarken kahvalti hazirladim :) bi yerde de durmuyor kucaga alışmış sonra biraz sakinleşti yatırdım.Kahvalti ettik bi yandan büyük olani da yedirdim derken ufak olan yine agladi yani günümüz genelde böyle küçük yarim saat yatiyor ya da yatmiyor kalkiyor surekli agliyor cok da gazlı neyse seni daha fazla bunaltmayim yat kalk haline şükret :D :D 
tarafından
Benim 2cocuklu olma luksum yok kuzum ben gecen hafta esimden bosandim bu psikoloji icinde onun ağlamasına cok üzülüyorum bende basliyorum aglamaya
(3,895 puan) tarafından
Ayy bilmiyordum cnm gecmiş olsun inşallah toparlanirsin.
tarafından
Sorun degil canim toparliyorum zaten ama iste insan bi yerde illa kotu oluyor
0 oy
tarafından
Gazı vardır muhtemelen annesı . Sen aglama. Sen guclu ol kı bebeğinde  guclu olsun. Onun sana ıhtıyacı var. Ve her anne mukemmeldır benm gozumde bazıları harıc . Kendını asla suclama guzel anne . Daha cok kucuk onlar elbette aglamasnlar gozundekı tek damla yasa kıyamam ama sende kendınj uzme . 
tarafından
Ah be kuzum bu zorluklar icinde ona hic kiyamiyorum esimdende ayrildim ya ben bide hersey ust uste gelince insan daha fa kotu oluyor inanki evlatlarimiz hep iyi olsun
tarafından
Evlılıkde allahın emrı bosanmakda. Olabılır bosanan cocugunu tek buyuten sadece sen degılsın canım. Kendını asla uzme. Olacagı buymus kı boyle olmus nasıpden oteye yol yoktur ınan. Bebegın ne kadrlıkdı tam hatırlayamıyorum ama buyukde olsa kucukdw olsa onun sana ıhtıyacı var. Babasıyla yada farklı kısılerle bı skntın oldugunda ona yansıtma sen mukemmel bı annesın bunu unutma ☺
tarafından
10 aylik kizim canim Allah razi olsu  moral verdiniz bana :)
tarafından
Cumlemzden razı olsun rabbım canm  . Knsumak ıstersen her zaman elmden geldıgnce yannda olmaya calısırm ☺

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 532 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 614 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 537 göst.
8 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,697 soru

24,114,493 cevap

333,169 kullanıcı

...