0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (91 puan) tarafından
Kızım 1.5 aylık sanırım kabız tuvaletini yapamıyor zatn gazlı bir bebek gazıyla uğraşıyorum kendini sıkıyor ama birşey yok yapamiyor lütfen ne yapmam gerek  

10 Cevaplar

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Kuru üzüm kayısı yedir yemiyorsa hosafini yap suyunu içir canim 
(3,740 puan) tarafından
1.5 aylık dio canım yiyemez ki bebek onları
(4,655 puan) tarafından
Ayyyu valla 15 aylik diye okudum 10 gün sürerse lavman yaparsın
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
1 çay kaşığı zeytinyağı icirin ve saat yönünde masaj yapın karnına
0 oy
tarafından
Mamasina zeytinyagi köy yada kaşıkla sürekli içir canim iyi geliyo hemen yapar
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Bi çay kaşığı zeytin yağı ver 

Zeytin yağını ısıt soğut karnına onunla masaj yap temiz bez koy sar sıcak havlu sar yakmıycak şekildr canım bu gece rahat bi şekilde uyur allah'ın izniyle inşllah 
(91 puan) tarafından
Ayyy inşallah canm saol kime desem Gazi olduğu için kendini sıkıyor diyor ama gazını çıkardım gaz olmadığını düşünüyorum çünkü kendini öyle bir sıkar morarir bacaklarını hep götürüp getiriyor
(3,281 puan) tarafından
Canım gazlarını ne kadar çıkarsalarda hep oluyo valla bende oğlumdan çok çektim nereye götürsem hep gaz gaz dediler rabbim yardım etsin zor oluyo
0 oy
tarafından
Kaç günde bir cikiyor ki annesi anne sütü alıyorsa 7 güne kadar sıkıntı değil mama da alıyorsa 10 güne kadar. Gazi olduğu için ikiniyordur. Poposuna hafif hafif vurarak gazının cikmasina yardımcı olabilirsin
(91 puan) tarafından
Bugün çıktı ama sürekli yapardı diğer günlere göre gazı cikarmisim sanırım kabız olmus
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Saf zeytinyağı içir ayağını sıcak tut masaj yapın karnına emince muhakkak gazını  çıkar ben kendimden biliyorum 50 dk uğaşmıştım gazını çıkarmak için çok zor annelik çok güzel Bi o kadarda mükemmel Allah'a emanet olun 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Anne sütü alıyor mu
0 oy
tarafından
Benim oglumda oyleydi doktor zeytinyagiyla poposunu uyar derdi oyle yapiyordum kulak pamukcugunun yarisini zeytinyagina batirip poposuna sokuyordum pamuklu kısmın  yarısını  10 15 saniye bekletiyordum kendisi ıkınarak  zaten hemen yapıyordu  doktoruna danis istersen
0 oy
tarafından
1cay kaşığı zeytinyağı icir hemen yapar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 220 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 444 göst.