0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• :angel:Kızım 2 yaşında kardeş yapmak istiyorm eşimi ikna edemiyorum daha birde korkuyorm aslında sezeryan oldum 2cisi zor olurmu acaba 

14 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnde istiyorum kizim 1 ay sonra 2 yaşinda olucak bakalm hayirlisi neyse o olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende istiyorum kziim 2 yaşında hakkımızda hayırlısı
0 oy
tarafından
Bende sezaryenle doğum yaptım oğlum 2.5 yaşında adet olamadm diye kaç kere test yaptım korkudan ama çok şükür adet oldum eşime söyledim baya söylendi ben ikinciyi kaldıramam yeter bir tane eşimde aksine kız olana kadar devam diyor aşırı çocuk sever ama gelecegi düşünmüyor sadece istemek yetmez
0 oy
tarafından
Benimki 5 aylık olacak. Önceden çok sever isterdim şimdi ikinciyi ister miyim acaba diye soruyorum kendime. Bu günleri unutursam anca öyle herhalde
(5,268 puan) tarafından
Unutuyorsun canm 1 2 yaşına gelsin :))bnde istemiyorum diyordum ama simdi çok istiyorum
tarafından
Ne bileyim 1-2 yaşına gelince durulur mu ki 5 aydır dünyayı burnumdan getirdi
(5,268 puan) tarafından
Durulmuyor ama en azından seni anlıyor sen onu anliýorsun
tarafından
2. Yaş en zoruymus sendrom yasiyolarmis. Allah bilir de 3 yasa kadar dusunmeyecem herhalde. Bı yandan da yaşım geçiyo
(5,268 puan) tarafından
Benim kiź sendrom da şuan ama o kadar motu degil ya
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Bende olmasın diye eşimle hergun kavga ediyoruz 
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Hayırlı zamanda nasip etsin allah insallah
0 oy
tarafından
bu ara herkes ikinciyi istiyor burda oglum 25 aylık bende korunmadım bu ay bakalım korkuyorum hala ama oldu bi kere
0 oy
tarafından
Üç sezaryen doğumum var canım hiç bir zorluğu olmadı bana hepsindede allaha bin şükür hemen toparladım ikinci sezaryenimden 13 gün sonra büyük kızıma tuvalet eğitimi verdim iki cocugumuda alıp dışarı işinede ev işinede koşuyordum ") üçüncüde de Aynen o şekilde oldu ")
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Oğlum 22,5 aylık bende istiyorum:)
0 oy
tarafından

Bizde istiyoruz bakalım bugün sonuçlar ne olucak hayırlısı

0 oy
(2,328 puan) tarafından
Adam nie ikna olmuyor ki sanki onlar doğurup büyütüyor anlamadım salma adamı bırakma son dk da;))
0 oy
tarafından
o konuda zorluğu bilemem ama gaş fsrlı çok olunca zor anlaşıyorlar..büyük 7 küçüğüm 2 yaşında ikisi de kız..farklı çizgi film izlerler farklı oyuncaklarla oynarlar.küçük büyüğe sataşıyor sürekli.bir de 2 yaş sendromu var şimdi küçükte..büyüğe diyorum ilgilen yemek yapayım bir süre oynuyor sonra kavga dönüşüyor :)) 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bence 1 yıl daha bekle doğana kadarda 4 olur çok rahat edersin
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Eğer istiyorsan vakti gelmiştir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 428 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamze58 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 433 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurn404gmail.com (1,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
19 cevap 595 göst.

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,872 cevap

333,275 kullanıcı

...