0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocuk istiyorum ikinciyi Allah nasip ederse doktor tsh düşük belki bu engel olmuştur git dahiliyeye dedi ona da 27 sine randevu buldum anlayanlar bi bakar misiniz

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

Sonuç bu kızlar 

(652 puan) tarafından
Düşük canım. Bu oran hamile kalmak isteyen bayan için. 2 ile 3.5 arasında bi dğer olması lazım. Benimde yüksek ne yazık ki. İlaçlarla 5 e düşebildi ancak. Ama korkmak küçük bir hap veriyolar. Sabah aç karnına içiyosun. 1 saat bekliyorsun. 10 gün içindede değerler normale dönmeye başlıyor
tarafından
Ömür boyu mu kullanicam bu ilacı canim
(652 puan) tarafından
Benim hamilelikte başladı canım. Geçer diye düşünmüştüm ama ne yazık ki ömürlükmüş benimki. Bir ömür ilaç kullanıcam yoksa sonucu kötü olur dedi doktor. Kansere kadar gider yani
tarafından
İnşallah benimki korkulacak bir şey değildir korkuyorum baya sanada çok geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyorum cnm rabbim şifa versin sana
tarafından
Allah razı olsun canim o güzel duan yeter
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️☺️
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef Allah şifa versin. 
tarafından
Sağol.canim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ben hipotiroid hastasıyım yani tiroid yetmezliği var ama benimki 4.69 falan oluyo normalde daha az olması lazım sizinki aşağı düşmüş neden acaba

Dahiliyeye gidersen sana ilaç verirler muhakkak onu ömür boyu kullanacaksın canım bende öyle ömür boyu kullanmak zorundayım o ilaç hormonları düzenliyor düzelince hamile kalman kolay olur 
tarafından
Ha o zaman seninki hipertiroid canım yani seninki hızlı çalışıyor dahiliyeye git canım bir Dr çoçuk istemin varsa kadın doğumla görüş kesinlikle öyle korkuttuklarına da bakma sana ilaç verir zaten o ilaçı kullanırsın aylık olarak sağlıkocağında tsh için kan verip bakarsın değerlerine bende de yavaş çalışıyo dediğim gibi bir de polikistik over vardı bende, hem dahiliye hem kadın doğuma giderek hamile kaldım :))
tarafından
Kadın doğuma gittim canım 3 aylık iğne vuruldum muayene etti dedi ki bı sıkıntı yok adet olamiyordum inada enfeksiyon var gibi ondan da olabilir dedi bı değeri gösterdim inada dahiliye ye git dedi bende dayanamadım aile hekimine gittim oda bana ultrasona gir dedi baksınlar belki nodül vardır belkide önemsiz bir şeydir sadece takip ederler dedi. Ama çocuğa buda engel olabilir dedi
tarafından
Evet zorlaştırır gebe kalmayı ben ilaç kullanıp düzelince hamile ksldım adet düzensizliğinde tsh yüzünden canım koca doktor bunu söylemedi mi
tarafından
Doktor biri aile hekimim diğeri kadın dogumcuydu canım dahiliye doktoruna bugün giducem inşallah canım direk ultrasonla felan bakar mı canım yada kan ver sonuç çıkınca gel bakalım mi der jnsallah hemen ultrasonla bakar kan verdirir sonra kana bakar sen biliyor musun canım
tarafından
Tsh için kandan bakarlar canım
0 oy
tarafından

Bi bilgim yok geçmiş olsun

tarafından
Sağol canım
0 oy
(546 puan) tarafından
Hayir cok dusuk degil.cok hafif dusuk.normal donemde onemsemeyip bir kac ay sonra tekrar bakalim derler.hamileyseniz dusuk miktarda ilac baslanir.korkulacak bisey yok
(2,263 puan) tarafından
Aynen ilaç vs yazmıyorlar bende daha geçen hafta gittim 300tl verdim kilo veremiyorum yorgunum saçım dökülüyor dedim sonuç hiç
tarafından
2015 de de düşukmus sonra düzelmiş canım aklım almiyor 2 ay önce verdim normaldi değerim şimdi niye böyle oldu ayrıca yorumun içimi rahatlattı Allah razı olsun canım:)hamile değilim hamile kalmak istiyorum
tarafından
Seninde mi düşük canım değerin kac
(2,263 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
T4 düşüktü benim  tiroidle ilgili bunlar
0 oy
(66 puan) tarafından
Şimdi öncelikle gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız. Çünkü gebelik ilerledikçe tsh değerinin düşmesi gerekli zaten.  Ben düşmesi için şuan hormon düzenleyici kullanıyorum. 4,86 dan 2,40'a düşmüş bir ayda. Doktorum mg yükseltti 1'in altına düşerse senin için daha iyi olur dedi. Dahiliye uzmanına gidin. Sizin tekrar tsh ve t4 değerinize bakacak. Tiroidlerde bir sıkıntı olup olmadığını anlamak için o ikisi arasındaki denge önemli. Gebeliğin ilerleyen haftalarında T4ünüzün yükselmesi Tsh değerinizin düşmesi gerekiyor. Haftanızı ve t4 değerinizi bilmediğim için net bir şey diyemiyorum. Şimdiden geçmiş olsun.
tarafından
Ben hamile değilim hamile kalmak istiyorum canım 2. Çocuğum olsun istiyorum
(66 puan) tarafından
Hamile değilseniz değeriniz düşük, evet. Yukarıda bşr arkadaşın da dediği gibi. Dahileyeye başvurun, büyük ihtimal hormon düzenleyici ilaç verecek size. Kimi doktor da teşhisinize göre basen tsh değerinizin gebelik için düşük olmasını isteyebilir. Bunu doktorunuzla konuşacaksınız tabi. Kendinizi üzmeyin, tedavisi olmayan bir sıkıntı değil hipertiroid ya da hipotiroid.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
10 cevap 606 göst.
0 oy
14 cevap 725 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 500 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gokcee (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler