Dogum yapan anneler aranizda seker yuklemesi yaptirmayan varmi ben yaptirmayi dusunmuyorum siz ne yaptiniz bilgi verirmisiniz
Ben 2. Ye hamleyim kızımda da yaptırmamıştım. 2. Dede yaptırmadım.
Ben yaptırdım canım. Gebelik şekeri çıktı bende. Diyetisyene gönderdi doktor diyet yapıyorum yani onelimini Alman lazm canimm. Kötü bsy değil ki yani
Bende yaptırmadım ilk gebelikte yaptirmistim cok pişman oldum bunda yaptirmadim
Açlık tokluk baktırdım şeker yüklenmesi yaptırmadım canım ama bi kez daha hamile olsam yaptırırdım bişey olsaydı eğer şekerden dolayı kendi vicdanımla baş edemezdim yaptır bence
Gerek yok yaptırmadım bence çok saçma insan düzenli beslendikten sonra birşey olmuyor
Canım şöyle bir şey yapabilirsin,doktorum benden de istedi,Tamam dedim ama hiç yapmak istemiyordum.
Aile hekimime danıştım o da biz gebelere yükleme yerine söyle bir şey yapıyoruz dedi. Sabah 9da aç gel önce açlık şekerine bakalim sonra evine git kahvaltını yap çok da abartmadan ama 1 yada 2 saat (emin değilim unuttum Neyse sen sorarsın onu) Gel tokluk şekerine bakalim. Dedi. Bana çok mantıklı geldi zaten bizim aile hekimimiz bütün gebelere bu şekil yaptiriyormus. Sonra Dr.uma götürdüm sonucu,Hiç takilmadi bile nasıl yaptirdigima. Sonuca baktı,şekerin normalden Biraz yüksek,tatlı tüketme,çok hafif muhallebi belki dedi..
Yani yaptırmak istemeyenlere alternatif bir çözüm,bilginiz olsun istedim:)
Ben de yaptırmadım dr sordu hocam istemiyorum deyince bir daha oralı olması sonuçta bu zorunlu değil gerekirse açlık tokluk şekerine bakılabilir diye düşünüyorm
Benim geçen sene bayrama denk gelmişti yaptıramadım şeker var mıydı onu da bilmiyorum
Ben yaptrmadm 25.haftamdaym
Kötü birşey olduğunu sanmıyorum oturup bir porsiyon baklava yesen aynı şey zaten.
33 haftaligim yaptırmadım bende istemedim :)
bende yaptirmadim hamileyim diye de öyle her buldugumu yemedim dikkat ettim
1,488,499 soru
24,331,333 cevap
345,676 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın