0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Iyi günler herkese dün alışveriş merkezine gittik kapıda bı sokak kedisi yatiyodu oğlum da seveyim derken kedi yüzünü tırmaladı ve az kan geldi kuduz aşısı olması gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı? Oğlum 6 yaşında bu arada

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bence gerekli götür bi hastaneye

-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Gorumcemin oglununda elini isirmişti hemen acile götürmüştü pansuman yapmislar ve kuduz ignesi vuruldu 2 doz. 4 yasindaydi bence bi götür ne olur ne olmaz. Evde de kolanya ve batikonla temizle
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim bende bugün acile goturcem
(1,334 puan) tarafından
Rica ederm gecmis olsun
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Kesinlikle yaptırmalısınız. Bian önce gidin canım. 
(8 puan) tarafından
Birazdan gitcez çok teşekkür ederim canim
0 oy
(7,221 puan) tarafından
Geç bile kalmişsin acile götür test yapıp duruma göre igneye başlıyorlar 
0 oy
tarafından
Canim sokak kedisi oldugundan gerekir. Hem kuduz hem tetenoz yapiyorlar, sahipli olsa hani siz hayvani takip ediyorsunuz zaten sahiplilerin asisi oluyor. Hos cok uzun yillardir kudu vakasi yok ama yine de ne olur ne olmaz tedbir amacli yaptirmakta fayda var.
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bana göre bişey olmaz, şuan kuduz vakası yok eskisi gibi. Olsa bana olurdu her yerim yara bere içinde kedi köpek hırpalayarak sevmemden dolayı. Ama illa çok korkuyorum dersen bi git hastaneye. Ben darbe yiyip sabunlu suyla yıkıyorum sadece o kadar.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 579 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.
+1 oy
6 cevap 412 göst.
15 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Karkuresi (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,415 soru

24,414,404 cevap

351,156 kullanıcı

...