0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (804 puan) tarafından
Kızlar artık yoruldum gerçekten benim kızım kalp hastası sürekli kontrole gidiyoruz İstanbula çanakkalede yaşıyorum burda çocuk kardiyoloji bölümü yok mecbur gidiyorum yani kızım 9 aylık riskli gebelik geçirdim babam getirdi istanbuldan bütün kontrollerine benim babam götürdü getirdi arabayla eşime geçen dedi ki kayınpederim araba tutar hep beraber gideriz oğlum dedi yani taksi kiralıycam 1 haftalık dedi hem eşimin halasının kızı evlenicek ona gidicekler dün aradım dedim ki kayınpederime 3 gün önce gidebilirsek çocuğun rabdevusunu öne çekiyim bana diyorki Burdan düğüne araba tutulacak minibüs biz sabah gidip akşam dönücez tamam dedim kapattım sinir oldum da madem yapmıycaksın niye söz veriyorsun şimdi linçlemeye gelenler olur baştan söyleyeyim eşimin ehliyeti yok yoksa kendimiz kiralar giderdik babamın kendi arabası ama babam istanbulda yaşıyor her seferinde benim babama söylemeye de yüzüm tutmuyor babama dün anlattım senin baban var boşver dedi ama benim canım sıkkın bugün de burda pazar var ben ilçede oturuyorum kaynanamlar köyde kayınpederim 2 kere aradı açmadım kesin pazara geldiler torun sevicekler di ama açmadım biz ne zaman onlara gitsek kaynanam evden kaçıyor evde durmuyor bende artık mesafe koymaya karar verdim sizce haksızmıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(17,409 puan) tarafından
Halisin canim. Yerine getiremeyeceği sösü niye veriyorki. Mesafeni koy anlasinlar biraz yaptiklari hatayi. 
(804 puan) tarafından
Canım her hafta sonu köydeyiz eşim orda çalışıyor tarlaya falan gidiyor ek iş yapıyor ama kaynanamda kalıyoruz kaynanam hep evden kaçıyor resmen hiç evde durmuyor biz oradayken sinir oluyorum artık
(17,409 puan) tarafından
Seni götürmesin eşin. Bir süre annenlerin yaninda kal. Çocuğu sürekli hastaneye götürüyorum , babamdan baska kimse yanimda olmuyor dersin. Ne tuhaf insanlar ya , sanki onlarin torunu değil.
(804 puan) tarafından
Sevmeye gelince en çok onlar seviyor ama lafta
-Reklam-
0 oy
tarafından

Haklısın mesafeni koy

(804 puan) tarafından
Öyle yaptım canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 903 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cilekes009 (1 puan) tarafından soruldu