0 oy
2,080 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından
Yazmaktan artik midem bulanıyor kızlar çok kotuyum derdimi paylasabilcegim annem ablam var ama üzmek istemiyorum onları artık doldum taşıyorum.biktim artık ya şu yeme içme zıkkimi bir diye her gün her gun kaynanama gelmekten biktim usandım.sabah buraya geliyoruz akşam yatmaya evimize gidiyoruz bide 2 3 sokak var aramızda o kadar mantıksız saçma sapan bisey ki.resmen köle hayatı bu evde 7kisi var bizle beraber bekar kayinlar psikolojisi bozuk görümce mi dersin istedikleri olmayınca surat asan kaynana kayınpeder mi dersin hepsi mevcut .bu konuyla 8lgili eşimle sürekli tartışıyorum.cildiricam ya ben de insanım herşeye beni bekliyorlar.mesela sabah evimdeyim ya gtmesem hemen arıyolar gel de gel.is var şu var bu var.icime atıyorum şiştim artık.esimde hersey8n farkında söylüyorum da maddi acıdan uygun değiliz ondan mi neden bi türlü ayrılamadık.dunden beri yine tartışmalıyız.sabah ağız tadıyla kahvaltı yapalım dedik saat 1 gibi gor7mcem aradı yine eve gel annem ekmek yapmaya gitti ev dağınık bebek durmuyo diye Allahım sabır çekiyorum soğuk bi şekilde tamam dedim ka0attim atıştım beyefendiyle.aldim eşyalarımı çıktım beddua ede ede geldim kaynanama baktım ev sava ş alanı heryer karışık ya zıkkım yemişler bulasıklarını bile yıkamamışlar.essek gibi yine temizledim toparladım.simdidr odaya çekildim.hayattan artık tad alam7yorum.esimden de soğudum ailesinden de nefret ediyorum.Resmen hizmetciyim bu evde.artik bu son kendimi maf ettim ben .bu akşam konusu cam.artk beyfendiyle ya işini gücünü kur evini ayır yada ben bosanmak istiyorum dicem.dayanamiyorum ben el8mden geleni hatta fazlasını yaptım.. 11 ay bana zehir oldu.hakkimi helal etm3digimi de söyl8cem.hem ona hem ailesine.yuva kolay kurulmuyo ama .gerçi b8zim ortada yuvamızda yok.

Ailem sahip çıkarmı bilmiyorum bide boyl3 bi üzüntüyü yaşatmak ist3miyorum.annemle mi babamla mi.konussam bu durumu.babam bana çok düşkün ben bunları anlatsam geri dönüşü olmaz davay8 acar hemen.ama kafam kar8s8k yinede..Son kez konusu cam bu akşam baktım hala ayrılmıyo ozaman eşyalarımı hazırlar çıkarım babamlara yakın evimiz 10 15 dk ama oraya gitmek istemiyorum.o an nereye gider8m napar8m bilmiyorum ama bendede psikoloji kalmadı.bide bu wnlattiklarim hiç bişey daha yazamadığım şeyler var bu sek8lde mutlu deg8lim.esimle bireysel olarak aramızda hiç bir sorun yok ama bu durumda yürümucek bu evlilik...

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm valla senin postlarini oludukca cok uzuluyorim esini seviyorsan bosanma ama demekki elinden gelen bisey yok sana hak veriyo cunku biraz daha sabret hakkinizi alip uzak bi yere taşınırsınız 
(926 puan) tarafından
Canım hakkımızı verselerde ev babasının ustune ve ayrılma dedik mi muhtemelen evden de çıkarırlar.esimi seviyorum oda beni eminim ama bu sorun benide onu da maf ediyo evet şuan için onunda eli kolu bağlı ama bende bittim .psikolojik olarak.herseyleri sorun.esimle baş başa olunca o kadar güzelki taaki buraya gelene kadar .bazen eşimle kaçamak yapiyo4uz sanki sevgiliyiz onların haberi 9lmadan yemeğe falan gidiyoruz.basimda gor7mc3de var kaynanam nereye gitsek oda g3lsin açılır diyo ağızıma çok şey gel8yo ama terbiyem musade etmiyo. :(
tarafından
Valla bunlar bosaniyo ceremesini sen cekiyorsun ama.dedigin gibi boylede omur gecmez yaa valla.ne diyim bilemedim cnm Allah sabir versin sana:(
(926 puan) tarafından
Valla ya.artik bu sorun bitsin istiyorum evimde olayim kuru ekmek yiyeyim
tarafından
Evet cnm aynn oyle diyor insan bikinca ben istemeyerek kayinvalideme geliyorum bazen esimin israriyla 2 saat durmak istemiyorm gelince diken  ustunde oluyorum sanki Allah yardimcin olsun kuzum gebe kalmamaninda en buyuk etkenlerinden biri bnce bu durum stres varken gercekten olmuyo çünkü
(926 puan) tarafından
Eşimde bende öyle düşünüyoruz zaten çünkü ikimizde herşey normal sadec e bende basit bi kist var ama bu gebeliği enf3llemzmis.tek sorun stres
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Seniii o kadaar iyi anliyorum kii . Bizide kayinoederjmjn zoruyla eltimle beraber yiyip iciyoruz aksam herkes kendi evine gidiyor acayip sacma bi durum ama 6 yildir ayrilamadik cok buyuk kavgalar yasadik ama yok ayrilmiyolar allah sonumuzu hayir etsin benimde sabrim taşacak bi gun az kaldi ......
(926 puan) tarafından
Allah sabır versin 6 yıl dile kolay.ya benimde şöyle bi yapım var sınır stres yapınca adetim kesiliyo ve vücut dengem cokuyo.11 aydır çocuğumuz da olmuyor muhtemelen stresten
(280 puan) tarafından
Ben 1 senedir adet olmuyorum muhtemel sebebide onlar stresten ilk 6 ay bebegim olmadi daha sonra kizim oldu tabi o zaman cicim aylarıydı sonra kizim oldu ve tam 5 sene tekrar hamile kalamadim hic adet olmadan hamile kaldim allahin işi bin sukur benimde eltim cok dengesiz ve sinir bozucu bi insan ama esim icin sabrediyorjm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap1991 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 803 göst.
0 oy
8 cevap 361 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,544 soru

24,060,076 cevap

330,113 kullanıcı

...