Canım geçen hafta hastanede yattım ve acil doğum yaptm riskli gebelkti ve bebeklerim anında küvezi kondu ve yoğun bakım durumundan dolayı da ambulansla şehir dşnda br hastaneye nakledilmiştm. Neyse kaynana kayınbaba gelid annemler gelde. Önce annemle kavga etmişler çünkü kaynana benim yatak odama kurcalayıp herşeyi değiştrmş kendine düzen kurmuş hatta odamda yatmışlar.. ben geldim anneme dedim sen odandan çıkma diye birde komşulara beni şikayetlemş herkes yaf taşıyıp durdu zaten. Sonrasnda yine dili susmadı beğenmedim rüzensiz şöyle böyle eşime de vur,döv falan dediler sürekli. Bende sonunda o dikişli halimle patladım kovdum,evden. Eşim haklı olduğumu söyledi ama ailesine gidin diyemedi. Tabi tansiyonm falan yükseldi dikişlerim patladı zandık 112yi aradı annem hemen yine hastanede soluk aydım Şuan evimin neşesi huzuru gitti bebeklerimi alsaydım eve o zaman neşemiz gelir heralde. Babamı filanda aramşlar şikayet etmşler neyseki ben öncesinde anneme usulünce babama anlat dedim. Yani ailenle paylaş durumunu usulünce zana yapılan eziyeti bilsinler. Herkesin evladı değerlidir ailen seni onlara hizmetçi ol diye yetiştirmedi sonuçta. Eşinle de ciddi anlamda konuşun yoksa benimki patlarsın bianda.