0 oy
2,061 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından
Yazmaktan artik midem bulanıyor kızlar çok kotuyum derdimi paylasabilcegim annem ablam var ama üzmek istemiyorum onları artık doldum taşıyorum.biktim artık ya şu yeme içme zıkkimi bir diye her gün her gun kaynanama gelmekten biktim usandım.sabah buraya geliyoruz akşam yatmaya evimize gidiyoruz bide 2 3 sokak var aramızda o kadar mantıksız saçma sapan bisey ki.resmen köle hayatı bu evde 7kisi var bizle beraber bekar kayinlar psikolojisi bozuk görümce mi dersin istedikleri olmayınca surat asan kaynana kayınpeder mi dersin hepsi mevcut .bu konuyla 8lgili eşimle sürekli tartışıyorum.cildiricam ya ben de insanım herşeye beni bekliyorlar.mesela sabah evimdeyim ya gtmesem hemen arıyolar gel de gel.is var şu var bu var.icime atıyorum şiştim artık.esimde hersey8n farkında söylüyorum da maddi acıdan uygun değiliz ondan mi neden bi türlü ayrılamadık.dunden beri yine tartışmalıyız.sabah ağız tadıyla kahvaltı yapalım dedik saat 1 gibi gor7mcem aradı yine eve gel annem ekmek yapmaya gitti ev dağınık bebek durmuyo diye Allahım sabır çekiyorum soğuk bi şekilde tamam dedim ka0attim atıştım beyefendiyle.aldim eşyalarımı çıktım beddua ede ede geldim kaynanama baktım ev sava ş alanı heryer karışık ya zıkkım yemişler bulasıklarını bile yıkamamışlar.essek gibi yine temizledim toparladım.simdidr odaya çekildim.hayattan artık tad alam7yorum.esimden de soğudum ailesinden de nefret ediyorum.Resmen hizmetciyim bu evde.artik bu son kendimi maf ettim ben .bu akşam konusu cam.artk beyfendiyle ya işini gücünü kur evini ayır yada ben bosanmak istiyorum dicem.dayanamiyorum ben el8mden geleni hatta fazlasını yaptım.. 11 ay bana zehir oldu.hakkimi helal etm3digimi de söyl8cem.hem ona hem ailesine.yuva kolay kurulmuyo ama .gerçi b8zim ortada yuvamızda yok.

Ailem sahip çıkarmı bilmiyorum bide boyl3 bi üzüntüyü yaşatmak ist3miyorum.annemle mi babamla mi.konussam bu durumu.babam bana çok düşkün ben bunları anlatsam geri dönüşü olmaz davay8 acar hemen.ama kafam kar8s8k yinede..Son kez konusu cam bu akşam baktım hala ayrılmıyo ozaman eşyalarımı hazırlar çıkarım babamlara yakın evimiz 10 15 dk ama oraya gitmek istemiyorum.o an nereye gider8m napar8m bilmiyorum ama bendede psikoloji kalmadı.bide bu wnlattiklarim hiç bişey daha yazamadığım şeyler var bu sek8lde mutlu deg8lim.esimle bireysel olarak aramızda hiç bir sorun yok ama bu durumda yürümucek bu evlilik...

22 Cevaplar

+1 oy
(4,875 puan) tarafından
Canım ailene  bahsetmeden önce eşinle  tekrar görür ama boşancam  deme . Belki bu defa çıkar bi yol bulur.  Allah yardımcın olsun 
(926 puan) tarafından
Konusu cam bu akşam ama hep aynı şeyler tamam diyo ev ruhsatı az kaldı eve geçelim ayırcam diyo altlı üstlü olcaz.biliyorum bana hep sorun çıkarcaklar sabrım kalmadı varya 10 yıl hiç görmesem asla özlemem.bu konular geçtikçe eşimden soğuyorum hep böyle ailesiyle iç icr mi olcaz sacmal8k bu.bi görsen 1 gün gelmiyim oraya eşime  de banada surat yapıyolar parçalayasim geliyo :((
(4,875 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.  Rabbim bir an evvel gönlündekini  versin
(926 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun:((
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim gitme . Gerekiyorsa ekmek ye sadece. Gelmiyorum de . Evde gorumce de varmis sen niye onlarin pisliklerini temizleyesin . Hasta olurlar o ayri . 
(7,446 puan) tarafından
Sana katılıyom.  Arada gitmesi gerekirken hergun olmaz zor bi durum.
(926 puan) tarafından
Kafadan hastalar bunlar.bak iki tarafta kirada neymiş masraf olmasın eşyam hersey8m var ama evde yaşamak yok.sinirden kafay8 yicem
(926 puan) tarafından
Insan olsalar ben zaten haftada 1 2 gider gönüllerini yapardım ama değiller.kendilerini çok iyi sanıyolar.ama bu baski yani resmen neymiş birligiz 1tabak yemek için
tarafından
Gitme canim . Kolundan tutup goturecek halleri yok . Madem bosanmayi goze aldin . Gitmiyorum diyeceksin .
(926 puan) tarafından
Artık ne olacaksa olsun kafam almiyo artık
+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun "/
(926 puan) tarafından
Aminn aminn inşallah kafayı yemeden kurtulurum bu durumdan
tarafından
Bence sende bir işe girip çalışarak kendinize yeni bir düzen kurabilirsiniz birinizin maaşı fatura öder birinizin maarife ev gecindirir hatta artırabilirseniz aylık 100 200 birikim de yaparsınız çocuk için hayat müşterek sonuçta eline sağlık allah razı olsun bile demeyen insanlara hizmetçilik edene kadar bir iş de çalışır paranı kazanırsın hem de seni çağırmaya şeyleride kalmaz evde olmazsın
(926 puan) tarafından
Bilmiorumki bunun sonu nereye gidecek artık akşam belli olcak
tarafından
Hayırlısı olsun Inşallah
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun :(
+1 oy
tarafından
Srn bu kararlılığını eşine net olarak hissettirirsen ailenin evine dönmene gerek kalmaz bence
(926 puan) tarafından
Konusucam akşam ama nefret ediyorum konuşurken ağlamaktan. Artık ne oluyosa olsun umrumda değil sanki onunla det8lde ailesiyle evlenmisim
0 oy
(7,446 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım :(

(926 puan) tarafından
Amin sağol  valla az kaldı çıldırıcam
0 oy
(216 puan) tarafından
Üstüne de hamileysen Allah yardımcın olsun canım.  Ama yuva kolay kurulmuyor dediğin gibi o yüzden önce eşinle güzelce konuşup seni anlamasını sağla baktın olmuyor kaynanlara soğuk davran heralde bu suratsız ne derler artık çağırmazlar 
(926 puan) tarafından
Hamile değilim yüzde doksan sinirden stresten olmuyor kafamız hiç rahat değil.soguk davraniyorumda yok anlamıyorlar sanki bilerek yapıyolar Allah 9nlari nas8l.b8liyosa öyle yapsın
(216 puan) tarafından
Eşin babasıyla ortak bir işte mı çalışıyor canım.  Senin yapabileceğin pek birşey yok gibi yine eşinle konuşup ona güzelce derdini anlatman gerekiyor . Ama boşanırım giderim gibi şeyler söyleme erkekler bu konuda gururlu biraz tehdite gelmiyor . Kayınpederin nasıl biri onla konuşabilirsin meselâ
(926 puan) tarafından
Paraları bir işleri değil saçma bi durum inan kime soyl3sem güler.esimle konuscam.bakalim bu sefer ne olacak
(216 puan) tarafından
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun :((
0 oy
tarafından

Belki inanmassin ama benim evde fare dolaba girse bir ton beddua eder inan ve benimde yiyecek ekmeğim bile olmuyo ve benim anamın evi 2 sokak ötede gitmiyorum hiç gitmemmm aç kalırım gerekirse kuru ekmek yerimde yine gitmem sende öyle yap kuru ekmek ye yinede gitme kölelik den başka bişey değil seninki ciddi anlamda ama eşinle konuş bu durumu ben evimde aç kalırım yine gitmemm deee 

(926 puan) tarafından
Söylüyorum saatlerce konuşuyoruz aynı fıkre geliyoruz biliylrum  oda bu durumdan rahatsız ama ailesi duygu smurusu yap8yo bide duzgun bi iş yok .tmm eşim8n haklı olduğu yönler var bir sürü borç var ama sırf böyle diye ben neden gidip kölelik yap8yorum.esimede yapıyolar bunu her ise koş ahmet.2tane daha eşşek kadar oğulları var ama herşeye koşan eşim.bu lanet ev bitince bize üstü benim altınlarla ya08callar bak ben altınların gitmesine de raziy8m para pul umrumda değil eşimle kendi yuvamda olayim.kuru ekmeklede karnım doyar ki elimiz ayağımız tutuyo olmuyo çalışırız.ama bu aileyle yakın olmak.isyemitorum .zaten görümcem boşanıyor ve bipolar dengesiz.ve mutsuz olduğu için etrafın mutluluğunu cekemiyor eşimle birbirimizle sakalasiriz ilgileniriz cekemiyo.baslarda maşallah derdi şimdi h8c bisey demiyo şu aralarda sürekli siz h8c tartisiyomusuniz ahmet sana evde nasil fdavraniyor falan diyo.kaynana desen Allahın cezası nap8m ben bunlarla
tarafından
Muhattap alma konuşma eğer öyle bi Şansın varsa çünkü nereye kadar madem görümce boşancak eşşek gibi yapsın beni arayip deseler yapmam ben küserler belki bana ama napim kendi Evimi birde onların ki insanın pili kalmaz öyle hepsini topdan engelle gitsin:)
(926 puan) tarafından
Akşam net bisey istiyorum artık ya adam gibi  küçük ailemiz olsun biz yuva olalım yada gitsin ailesinin dizinin dibinde otursun.bittim artık ben yetti
0 oy
tarafından
Dah oncede yazdn canim sizinki tam bir sacmalik ya. Evin ayri zaten mutfak erzagi konulsun evine yamam. Sen hergun bal kaymak olsun evde demiyorsun ki. Iki ksinin yediginden ne olacak allah askina. yada esin isten gelirken bir kap getirsin kayinvalidengilden tamam iste. Madem amac masraf olmasin. Bence amaclari is yaptirmak sana . 
(926 puan) tarafından
Öyle zaten.bi ara gitmedim eşim yemek almaya gitti kaynanam madem.boylr olcak ayr8lin demişti biliyo çünkü eşim zor durumda bir sürü borç var ayrılamaz onlarda rahat tabi
0 oy
(185 puan) tarafından
Cnm temizleme bozver bide görümcen varmıs ewde ben altlı üstlü otryrm ama temizlemem öyle kendi ewimi zor temizliyorum alıstırma sende cnm hep beklerler
(926 puan) tarafından
11 aydır boyle
0 oy
tarafından
bebek durmuyor dediği kimin bebeği. sizin bebek yok sanırım
(926 puan) tarafından
Gorumcemin oğlu .bizim olmuyor %90 sınır stresten.benimde eşimin de kafamız rahat degilki hep onların problemleriyle uğraşıyoruz o kadar sıkıldım ki
tarafından
eşinden mi ayrıldı öyle insanlari iyi evlendirirler anlamıyorum
(926 puan) tarafından
Evet şuanda boşanma asamasindalar  neler çektim bi bilsen
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kuzum sizin masrafınız ne olcak Allah askina. 2 kisi. Bizde 2 kisiyiz bimden ayda 1 alışveriş yapıyoruz 200 250 tl tutuyor ama aldıklarım 2 3 ay yetiyor bile. Camasir suyu tozu kağıt havlu pecete tuvalt kagidi filan. Seker mercimek 2 ay gidiyor. Yani bir sonraki ay 100 bile yetebiliyor. Sebze meyve alirsiniz 100 liralikta ayda. Soyleyin biz ayircaz evi deyin napabilcekler sanki ömür boyu boyle olcak değil ya. Rizki veren Allah korkmasin kocan çalışsın 
(926 puan) tarafından
Ev az kaldı bitecek üste biz geçecez diye eşim bekleyelim diyo kiradan kurtulmak için ama ben yakında olmak istemiyorum her seyleri rahatsız ediyo beni .biraz once babasiyla geldiler suratim.asik benim geldi yanıma öpmeye çalıştı izin vermedim sakalasti falan güldürmeye çalıştı gülmedim kızdım kolumu ısırdı öptü gitti.babasini ve amcasını düğüne bırakmaya gitti .bu akşam cook doluyum konuscam net bisey olsun artık ben biktim.11 aydır her gün zehir.uzuldugum.konu ise eşimle.aramizda hicnsorunumuz yok birb8r8mizi seviyoruzda ama ailesi hep problem annesi babası kardeşleri ablası.zaten ablası başlı başına sorun
(2,184 puan) tarafından
Yakin oturmak daha kotu canim ya sizden cikmazlar ya surekli çağırmaya devam ederler. Eşinle konuş diret. Ciddi olduğunu bilsin alttan alma. Es kadar aile de önemli sözünü onlara geçirebilmeli
(926 puan) tarafından
Bende o yüzden yakın oturmak istemiyorum.bizim ev üst kat ve teras olucak artık ordan çıkmazlar ortada kaldım.napicam.bilmitlrum
0 oy
tarafından
Ayy nefret ediyorum boyle insanlardan hizmetci gibi gormelerinden.. yazik degilmi sanada yaa nasil evde is war gel allah allah sanami kaldi sen yokken napiyolardi acaba... ya gerekirse kuru ekmek ye sen onlarin arkasini topmalak zorundamisin canimm allah yardimcin olsun.. 
(926 puan) tarafından
Kendi evimi de tek t3mizliyorum biri demiyor yardım.edim.ama onların t3mizlik olunca ben gitmesem hemen arıyolar gel diye
tarafından
Yaa senin yerinde olsam gitmezdim sen hizmetci degilsinn kendi annelerimiz bizleri gozunden sakinir kaynanalarda hizmetci muamelesi yapar insallah bi an once ayirirsin herseyini
(926 puan) tarafından
Inşallah canım.insallah zaten 1senem çöp oldu.bi sor baba evinde nasıldım.annem babaannem babam hiç biri kıyamazdı bana yan gelip yatardım. burda ise güce koş.Allahlarindan bulsunlar
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Canım esin çalıştıysa ayrıl. Herkes  asgari ücretle gcniyo bunda cekincek korucak bse yok. Artık ayaklarınız üstünde drun.... seni arıyolar utanmadan. Sırf iş grdurmek için. Yeme içme bahane iş gorunsunde ne olursa olsn... eev bi şekilde geçinir bu kadar dsnmeyin uzakta bi ew.  Bu kadar 
(926 puan) tarafından
Esimede diyorum iş için birligiz şu bu deniliyor.1tabak yemek yiyoruz bütün işi görüyorum.bu kadar iş yedi yabanciyada yapsam beni sever gelsin der.hakkim haram 0nlara.kizi doğum etceği zamanda kendi ev8me yatmaya da gitmiyodum 1.5 ay falan kayinpederim kayinlarımla ilgilendim.1bardak suyun bile hakkı var ben tek bir zerresini helal etmiyorum ailesine .ya amaç kiradayız iki ailede masraf olmasın diye düşünseler burda yapalım kendinize 1tabak götürün olurdu.ama deg8l hizmetçilik.
0 oy
(969 puan) tarafından
En azindan evin ayri bi tartismaniz olsun kimse toplanmayacak benim oda yok canim evin icindeyim ve hic bizaman ayrilma imkanim da yok 
(926 puan) tarafından
Tek erkek mi.esin? Bu erkek aileleri neden böyle  yarabbim
(969 puan) tarafından
Hayir son erkek. Ve ayrica hasta bi kaynanam var devamli bakiyorum tabi Allah rizasi icin ama nankor bide yapilan iyilikleri unutmasi cok kolay oluyor ayni bahcede 3 geliniz ikisi ayri evlerde ama ben buyuk evdeyim cogu zaman devamli geliyorlar buna bile karisamiyorum benimde cok zor
(926 puan) tarafından
Senin daha vahim Allah bi çıkış kapısı açsın sizede canım:(
0 oy
(532 puan) tarafından
Ah kuzum Allah yarsimcin olsun onlarin yaptiklarida ele avuca sigicak seyler degil ya ne bicim insanlar ya insan derki oglum gelmeyinnder ogluna sizde evinizde zaman gecirin falan derya yazik sanada ya senin canini onlafmi verdi canim benim esinle konus ama bosanma davasi falan hemn soyleme ilk once onu dinle bakalim ne diyo ona gore haraket et dualarim seninle canim 
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım.normalde biz onlara her türlü yapar edersek iyiler kızım oğlum ah canım.oruc ayında eşim niye biraz beni savundu babasıyla telefnda babası eşime terbiyesiz bir daha eve gelme dedi.tabi evdede yemek yok eşim c8kti gitti durum falan yaptırdı getirdi iftarımızı açtık.. sonra kaynanam geldi sorun ne gibisinden yalandan.biliyo ya bende eşimde çok.merhametli duygusaliz geldi ağladı etti günah boynuna yalandan fenalaşma numarası yaptı etti yine düzeldi ara..çok fenalar.esimle daha öncede konuştuk ayrılma konusunu tmm diyo eve geçelim konuşurum babamla ama ben eve geçmeye kadar sabredemiyorum 1sene oldu 1 sene biktim artık evli miyim işçi miyim bilmiyorum
(532 puan) tarafından
Ah kuzum valla cok haklisin ya niye boyle yaparlar acaba amaclari ne ne guzel yuva kurmusunuz birakinda mutlu olsunlar ya   kuzjm bu sozume kizma ama yada yanlis diyosam affet bagisla ama sanki bunlar kocanin ve senin iyi niyetini kullaniyolar  valla  bi insana bu kadar yapilmazki ama ya
(926 puan) tarafından
Açıkca kullanılıylar zaten.esimden küçük iki eşşek kadar kardeşi var erkek o ikisine dokunamiyoalr yoksa sıçar lar ağzına ama biliyolar eşim oyl3 deg8l asla kirmiyo üzmuyo bende eşimde sess8z sakiniz alttan alıyoruz ondan böyleler
(532 puan) tarafından
Ah kuzum alismis onlar artik bitinizin dur demesi lazim buna  yoksa siz yipraniyosunuz canim
(926 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayiretsin
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Gelmiyorum evde işim var de aradıklarında eşinle niye kötü olucaksın ki tavrını görümcene kaynana yansıt gerisini onlar düşünsün eşin de niye böyle yaptın derse bende insanım benimde evim var işim var gücüm var sana kaç defa söyledim dersin
(926 puan) tarafından
Zor ki ne zor duanı esirgeme lütfen:(
(2,123 puan) tarafından
Edicem canım hiç merak etme herşey olacıga varır benide haberdar et lütfen
(926 puan) tarafından
Yazarım.yine inşallah hayırlı haberlerle gelirim :(
(2,123 puan) tarafından
Insallah canım insallah eşin anlayışla karşılar ve artık çektigin son bulur
(926 puan) tarafından
Aminnnnnnn sağol canım
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Anlamadım cidden hizmetçi varmış gibi ev dağınık gel topla nedir sen nasıl kalkıp gidiyorsun eşim beni öldürse gtmezdim bu nasıl dengesizlik ya çok sinir oldum şuan
(926 puan) tarafından
Gel bide bana sor 11 ayim zehir oldu.bu akşam kesin biseyler yapsın yoksa ben daha fazla tahammül edemiycem aileme durumu açıp gerekirse bırakıcam.baska yolu yok .anası babası danası bitmiyo4
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım geçen hafta hastanede yattım ve acil doğum yaptm riskli gebelkti ve bebeklerim anında küvezi kondu ve yoğun bakım durumundan dolayı da ambulansla şehir dşnda br hastaneye nakledilmiştm. Neyse kaynana kayınbaba gelid annemler gelde. Önce annemle kavga etmişler çünkü kaynana benim yatak odama kurcalayıp herşeyi değiştrmş kendine düzen kurmuş hatta odamda yatmışlar.. ben geldim anneme dedim sen odandan çıkma diye birde komşulara beni şikayetlemş herkes yaf taşıyıp durdu zaten. Sonrasnda yine dili susmadı beğenmedim rüzensiz şöyle böyle eşime de vur,döv falan dediler sürekli. Bende sonunda o dikişli halimle patladım kovdum,evden. Eşim haklı olduğumu söyledi ama ailesine gidin diyemedi. Tabi tansiyonm falan yükseldi dikişlerim patladı zandık 112yi aradı annem hemen yine hastanede soluk aydım  Şuan evimin neşesi huzuru gitti bebeklerimi alsaydım eve o zaman neşemiz gelir heralde. Babamı filanda aramşlar şikayet etmşler neyseki ben öncesinde anneme usulünce babama anlat dedim. Yani ailenle paylaş durumunu usulünce zana yapılan eziyeti bilsinler. Herkesin evladı değerlidir ailen seni onlara hizmetçi ol diye yetiştirmedi sonuçta. Eşinle de ciddi anlamda konuşun yoksa benimki patlarsın bianda. 
(926 puan) tarafından
Allah yard8mcin olsun canım.inan anlamiyo4um bu erkek ailelerini madem bırakmican yuva olsunlar madem kiskanican ne bknaa ev evlendiriyosun.bi kaynana yetmiyor bide görümce var başımda geldiğimden beri burda kurtulucam sandim ama kocası bile artık tahammül edememiş çocukla beraber birakti gitti adam kurtardı kendisini
(1,865 puan) tarafından
Oğullarını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Ben kendime yakıştırmadm davranışımı ama hak ettiler pişmanda değilim bu konuda eşimide gözüm görmedi bana bir dokunacak olsalardı anında adli tıp rapor ve şikayet şeklinde yol izleyecektm. Güzel hoş sohbet geçinmek varken böyle bir yaşantıyı kimse hak etmiyor. Allah  kolaylık versin ınşallah herşey istediğin gibi olur
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(292 puan) tarafından
Cok iyi anliyorum seni canim ben 3 sene boyunca kendi anneme ayni sekilde gidip geliyoduk sabah kahvaltidan aksam yatana kadar o bile bana cok zor geliyodu artik hergun uyanir uyanmaz kalk hazirlan anneye git butun gun evim kapali kaliyodu cok uzuluyodum hic bi isimi yapamiyodun ev otel gibi kullaniyoduk sonra esimle konustum boyle cok yoruluyorum diye simdi ayni evde yasiyoruz annem ve kardesimle daha rahat ettim. Insallah sende esinle konus istedigin gibi olsun hersey canim.  
(926 puan) tarafından
Seviyorum.sevgimiz de sorun yok tek sorun ailesi.konusucam biraz zamanda vericem olmadı biseyler düşünücem ağla ağla hasta oldum
(292 puan) tarafından
Aglama canim benim. bol bol dua et Allaha.. gün dogmadan neler dogar derler ya hic belli olmaz bi bakmissin bu zor imtihaninda bitmis esinle huzurla ikiniz yasiyorsunuz.
(926 puan) tarafından
Ahhh o günler gelse esimede bi ara dedim ben bu durumdan kurtulayım Allahın izniyle bi garibanı sevindirecem
(292 puan) tarafından
Insallah Allah tez zamanda kurtarsin canim
(926 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(7,931 puan) tarafından
İki kişinin yediğinden ne çıkar canım. Bi küçük tüp al 2 tencere al. Aradıklarında, işim var, rahatsızım falan de üstelerlerse ben eşimle baş başa vakit geçircem de
(926 puan) tarafından
Sanki akıl.edemiyolar mi canım işlerine gelmiyo daha bi sdolmadsenemizi.dugunun 2.günü almaya geldiler geliş o geliş daha da kurtulamadım bazen kendi zorumla.evde kaliyorum o gün bile arıyolar yani düşün.kendi kızı 5 yıllık evliydi evi her sey8 ayrı es8nin ailesinden uzak bi şehirde eşi bide memurdu kız geçimsiz yine geçim.yapmadi adam baktı boş bıraktı gitti bosuyor.gorumcem.day8sunin gelini.oluyo ama hiç onlarla kalmamış eşiyle başka şehirde.hic demiyo kızım böyle böyle ama oğluyla bana gelince böyle şeytan oluyplar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap1991 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 803 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,061 soru

24,053,193 cevap

329,787 kullanıcı

...