0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşin tisortunun altına Rambo atlet giyiyor. Boşlukta kalan kisimlari terleyince tişörtünü veriyor teri . Tişörtü de renk vermiş durumda . Penye siyah tişörtünü kumaş boyası surersem nasıl olur rengi açılmış yerlere . Ve yıkayınca geçer mi ? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ben çamaşır makinesi de kot boyamistim ilk.once güzel oldu ama yikandikca açılıyor.bir de boyanan şeyi elde yıkamak şart diğer ürünlere renk verir.ben yaptım siz makine de boyamayin.makinenin rengini kendine getirene kadar on defa boş calistirdim.bi tencere içinde boyanabilir
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Yıkayınca geçer. Renk sabitleyici kullanmak lazım. O da seni beni aşar cidden. Kumaş boyası alana kadar tişört al daha iyi 
0 oy
(324 puan) tarafından
Kuzum ben tekstil mezunuyum çok yaptık, suyu kaynat içine boyayı dök homejen hale getir, sirke ve tuz at çok at ama bir kaynasın sonra kumaşı at içine durulamadan as kurut sonra ütüle ilk yıkamayı elde yıka aksın fazlası gerisi normal kullanabilirsin
0 oy
(591 puan) tarafından
Canım bı tencere koy su koyup sonra kuöas boyası dök kaynat içine tuz falan at o tencerenın sonra rengını alınca kumas cıkar soguk suyla durula daha sonra bu kumaslar ıcın sabıtleyıcı sıvı var ondanda al duru suyun ıcındeyken kumas dok  sonra o kuması makınada yıkamıyacaksın hemen sıkmadan dırek asıp kurutucaksın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,754 soru

24,115,482 cevap

333,213 kullanıcı

...