0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Çok zoruma gidiyor böyle dağınık olunca etraf ama ayakta duramıyorum yuruyemiyorum karın ağrısından ne zamandır çekiyorum bu ağrıyı acile gittim bulamadılar sebebini bide üstüne kızımda hasta kaç gündür öyle olunca hiç dermanım kalmıyor 31 haftalık hamileyim yarında kadın doğuma randevu aldım bide yarın sabah eşim gelcek uzaktan şuan yolda evi böyle görürse çok utanırım napicam ben kızlar akıl verin bana.. çok morelim bozuk gelince ben yaparım diyo sagolsun ama böyle görmesini istemiyorum evi..

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım yavas yavaş başla bir yerden 
(3,101 puan) tarafından
İşte canım öylede hiç aklımdan çıkmıyor Allah korusun ölüm var zulüm var bişey olsa biri gelip evimi böyle görse en çok korktuğum sey
tarafından
Kuzum evine mana bulan zaten insan değildir hamile kadınsın gayet normal dağınık olabilir pis olabilir
(3,101 puan) tarafından
Bide kızım sürekli kusuyor ishali var bı yandan gün boyunca onun ile ilgileniyorum iyice bıraktım işi gücü 3 gündür oda hasta eşimde hasta bende öyle sağlam bı yanımız kalmadi
tarafından
Rabbim yardım etsin canim
(3,101 puan) tarafından
Amin canım çok sağol ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz Bismillah cek kalk yerinden gerisi geliyo emin ol
(3,101 puan) tarafından
Canım tam kalkıyorum yapıyım diye o ağrı yüzünden yerimde çömelip kalıyorum nefes aldırmıyor resmen
tarafından
Ozaman birak esin yapsın nolacak ki yani utanılacak hic bir sey yok
(3,101 puan) tarafından
Oda hasta benden daha fena taş dokuyo bı yandan belinde fıtık var bı yandan calisamadi o yüzden geliyor yüreğim el vermez onada yaptirmaya
tarafından
Adres ver ben geliyim bacim;))
(3,101 puan) tarafından
Allah razı olsun düşünmen yeterli canım
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Senin elinde değil ki canım şükret anlayışlı bir eşin varmış. 
(3,101 puan) tarafından
Şükür canım oda rahatsız o yüzden geliyor genede yapıyım diyor onun durumu benden daha kötü nasıl yüreğim el versinde yaptiriyim
(4,712 puan) tarafından
Yavaş yavaş başla yapabildiklerini yap zorlamadan yapamadıkların da elinde değil zaten. Allah yardımcın olsun ve kolaylık versin.
(3,101 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Yavaş yavaş yap kendini yorma oda geçer sen kendine ve bebise dikkat et ALLAH kolaylık veriyor 
(3,101 puan) tarafından
7 gündür bu ağrı mahvoldum ya 7 gün önceki evime bide şimdiki evime bakıyorum bu benmiyim demeden edemiyorum
0 oy
tarafından

Aç bi müzik yavaştan başla kendini yormadan eğlenerek

(3,101 puan) tarafından
Yerimde comelip kalıyorum agridan
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kız daha 31 aylikdin ya  Allah bismillah de kalk hem spor olur 
(3,101 puan) tarafından
Canım elimden geldiğince kalkıyorum kızım sürekli kusuyor heryere onları temizliyorum ishal bı yandan sürekli kıyafetlerini yıkıyorum derken şu işleri yapmaya dermanım kalmiyor
0 oy
(868 puan) tarafından
yavas yavas yap canim baslayinca istek gelir bir de gozunde buyutme. Mutfakla salona 2 saat gitse en kötü saat 12 olur uyursun kalan odalari da Esin gelince yaparsın
(3,101 puan) tarafından
Bı mutfagim toplancak canım bugün zar zor salonu aralığı falan çektirdim işte az bı bulaşığım var
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Yavrum senin elinde olan birsey degil kafana takip kendini bunaltma. Cocuklu ev toplu olmaz birakk dağınık kalsinn yapabildiğini yaparsin ustelik bide hamileymissin
(3,101 puan) tarafından
Şu bulaşığımi yikiyim ona sukretcem gerçekten bı kaç tabak bardak işte ama ona bile mecalim yok
(2,018 puan) tarafından
Yavas yavas hallet kuzumm
(3,101 puan) tarafından
En iyisi ağır ağır halletmek enazindan içim rahat uyurum biraz
0 oy
tarafından
Sadece toparla banyo tuvalet yikayabilsen goze batmaz. Utanma cnm hem hamilesin hemde cocugun var. Bende hamileyim 31 haftalik birde oglum var. Onceki gibi dikkat edemiyorum elimde degil. Evimi dağınık goren olursada beni anlamaları gerekiyor. Ama nedense insan esinden utanıyor. Esim hergun bosver dinlen diyor ama insan rahat edemiyor. 
(3,101 puan) tarafından
Bı mutfagimi toplasam gene kâfi bide kızım hasta 3 gündür neye kosacagimi şaşırdım canım
0 oy
(906 puan) tarafından
Ya neden canınız önemli değil ? Ne kadar garip geliyor bana başkasının sizin evinizi temiz yada pis görmesi neden önemli ? Temizliği başkası için yapmıyorsunuz ki ? Ben yurt dışında yaşıyorum kimse gelmez gitmez evime küçükte oğlum var haftanın üç günü sürekli temizlik yapariz birlikte )) ama bende belimden hastalandım birgün hiç durmadan oturmadan temizlik yaptım resmen sakat kaldım iki ay yattım ! Kalkmam için bile eşim bana yardım etti o şekil ,

Ne yani karnındaki sabiden dahaki önemli el alem ya ! Ben evime kimse gelmez ama yaparım haaa çok akillandim Allah göstermesin bir sakat kalın bakalım temizlik mi önemli yoksa sağlığınız mi ? Aklına başına al varsin kalsın öyle ev ne olduğun belli değil rahatsızım kalkıp evmi temizleyecek ? Neyin olduğunu bile bilmiyorsun kızarım bak ! Benim yaptığım essekligk kimse yapmasın lutfennn
0 oy
tarafından
bi temizlikçi çağırsan peki ?

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,986 göst.

Kategoriler

1,469,375 soru

24,071,409 cevap

330,677 kullanıcı

...