0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
20. Haftamdayim yani 5 aylık olmuş bugün tetenoz aşısı oldum kilo almamışım hatta 2 kilo vermişim inşallah bebeğe gidiyordur yediğim içtiğim sizce normalmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde bulantım çok oldugu için kilo vermişim 15haftalık olduk. Doktor birşey demedi
tarafından
Benim.hic mide bulantim olmadı tiksinmek falan hco yaşamadım çok normalim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzu ben basta cok kilo vermistim .Simdi hamile kaldigim kiloya dondum.O kilodayim hala .Bebisde sknt yok ama sukur.
tarafından
Ya normalde de kilolu hamile kaldım ne mide bulantım ne aşermem falan hiçbiseyim olmadı bu zamana kadar bu saatten sonrada 4 5 kilo ile bitirirsem bu hamileligi değmeyin keyfime yani
tarafından
Kuzu ben de kilolu hamile kaldim .Kusmam yoktu .Yiyordum gayet .Ama kilo verdim .bol su iciyordum , dengeli besleniyordum.4 kilo vermistim .Simdi o kiloyu geri almisim.Detayliya falan girdim .Bebisim gayet saglikli .haftasina uyumlu ve kilosu da iyi .Hic korkma bebek aliyordur :) ayrica az kilo almak da cok iyi.Ben de seviniyorum.Bu sekilde giderse sok 3 ay 10 kilo alsam bile sorun olmayacak
tarafından
Evet kesinlikle sansliyiz bu konuda bende işte 5 6 kilo alırsam son aylarda tertemiz olucak
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ben 20. Haftaya kadar 5 kg verdim. Şimdi 33 haftalık hamileyim. 2 kilo aldım sadece
tarafından
Oh süper inşallah bende öyle olurum ya zaten kilom var 4 5 maksimum 6 kilo alırsam şükürler olsun dicem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 256 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Alparslan'ım<3 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmanur saka (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,476,637 soru

24,172,227 cevap

335,909 kullanıcı

...