0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (569 puan) tarafından
Hanımlar ılk gebelıgımde kusma bas donmesi de ayakda duramıyordum bu ikinci gebelıgımde ve ilkine gire cok rahat yemek yiyebiliyorum işlerimı yapabiliyorum cinsiyet farkına yorumlamıstım ama millet bunye alıstıgı için oyle diyorlar dogrumu

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim ikiside kızdı birinde berbat haldeydim diğerinde daha iyi cinsiyetle alakalı değil bence
(569 puan) tarafından
Araların da kaç sene vardı
(569 puan) tarafından
Bosuna umıtlenleyım ozaman :)
tarafından
3 yıl 6 ay cnm
(569 puan) tarafından
Baya varmıs benim kızım 4 aylıkken 1 bucuk aylık gebe oldugımu ogrendım
tarafından
Ayyy çok küçükmüş kızın cnm vardır nasibi şimdi kaç haftalık hamilesein
(569 puan) tarafından
8 hafta oldu canım inan hıc takıp bile etmiyorum kontrole de gıtmıyon esim bu sefer erkek bebek istiyormuş diye hamile kalmamı ıstemıs korunuyordu sanıyordum anlamadım hıc nasıl oldu
tarafından
Ayyy Allah'ım rabbim o eşini ıslah etsin sana yazık kızına çok küçük hamile kalmışsın o istiyor diye olacak birşey yok rabbimden dilesin erkek çocuk için nette dualar var cnm bak istersen rabbim nasip eder inşallah
(569 puan) tarafından
Sorma canım pıskoljım cok bozuldu ilk baslarda da gunaha gırmım diye bısey de diyemiyorum sağol canım bakacam ınsallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ilk gebeligimdi cok.gzl gecti ne migde bulantisi ne bisey cekmedim cok sukur
(569 puan) tarafından
Masallah ya ne guzel
0 oy
(2,581 puan) tarafından
İlk gebeliğim nasıl geçti hala anlamıyorum ama yani ne kadar rahattım ki. Ama şu an ikinciye gebeyim 3 ayı geçti ama bulantılarım devam yorgunluk uyku hali kusma derken yani bu farklı alakası yok yani 
(569 puan) tarafından
Nıye boyle oluyor acaba bunye alısık oldugu ıcın diyorlardı ama
(2,581 puan) tarafından
Yok canım ya değişiyor bence her gebelikte. Ama şunu soyluyum ilki erkek buna geçen hafta doktorum kız dedi hayırlısıyla inşallah. Yani kızda biraz zor geçer derler ya ben de onu yaşıyorum yani
(569 puan) tarafından
Evet ya herkes bana bıseylet diyo aklım karısı yor aynı seyı baskadına soruncada farklı bı cevap neye ınanacagımı sapıttım
(2,581 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım hakkında bekle bakalım sağlıklı olsun da inşallah
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kizimda çok zorluk çektim 6 ay hep bulantı tiksinti ikincide oğlumda çok rahattım herşeyden yiyebildim sadece kızımda agirlasmadim karnım yoktu öle oğlumda çok karnım vardı oturmak kalkmak yatmak zorluyodu sadece yinede bakınca ikinci hamileliğim daha rahattı diyorum
(569 puan) tarafından
Ne kadar var aralarında
(45,021 puan) tarafından
Kızım 6 yaşında Oğlum 1,5 yasinda
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Rahat değil de ilki kadar merak olmadığı için cabuk geçiyor 

(569 puan) tarafından
Bulantı ve kusma acısından demistım bende pek takip etmiyom ama
(2,360 puan) tarafından
Yok canim ayni seyler ya fark olmuyo
0 oy
tarafından
Benim ilk gebeliğim zordu düşük seker bulanti kusma halsizlik  doguma kadar leş gibi yattim suan oglum 1 yasinda arayi cok acma diyorlar ama benim niyetim yok 
(569 puan) tarafından
Kızım 3 aylıkken hamile kaldım :(
tarafından
Zormu gecti hamileligin
0 oy
tarafından

Bende merak ediyorum

0 oy
(1,860 puan) tarafından
Zannetmiyorum valla benim ilk gebeliğim çok rahat geçti 
0 oy
(83 puan) tarafından
Alakası yok cinsiyetle de alakalı değil benim ikisi de kız ama çok farklı birbirinden

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 573 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nevrozsnmz (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,788 soru

24,090,402 cevap

331,721 kullanıcı

...