0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,270 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Amaaaaaan neeeyseeeeee

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne diyon kız :D

(1,270 puan) tarafından
Bişey sormuştumda kimse cevap yazmadı küstüm sildim :)
tarafından
Allah seni kız boşver sen sor :)
(1,270 puan) tarafından
Diyetteyim ben motivasyon olsun diye diğer diyettekilere nasıl gidiyor yazmıştım diyette kimse yok sanırım
tarafından
Aslında diyette çok kişi var canım ama neden yazmadiklae ki
(1,270 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Noldu beee caninmi sikildi:D

(1,270 puan) tarafından
Küstüm kimse cevap yazmadı :)
tarafından
Ne sordun ki görmedim
(1,270 puan) tarafından
Geçti canm boşver
0 oy
tarafından

Sor sor ben cevaplarım :D

(1,270 puan) tarafından
Geçti kız küstüm artık sormam :)
0 oy
tarafından
İlgilerini çekecek birşey değildir de ondan yazmamistir kimse bende kızımın topuk kanı riskli diye paylaştım dua edin inşallah temiz çıkar dedim Allah razı olsun sadece bir kişi yorum yaptı .insanlık ölmüş haberimiz yok dua etmek bu kadar zor ama dün yaşanan bir vahşetin videosu dillere destan oldu yazıklar olsun gerçekten !!! 
tarafından
Adamın biri karısından şüphelenip kamera taktrmis karısı onu aldatrken yakalayıp defalrca bı akliyor ve öldürüyor kadını bu video baya bı ilgi çekti
tarafından
Canım öncellikle Rabbim şifalar versin inşallah bir şey çıkmaz, ben görmedim senin postunu görsem okudum yazardım ama bazıları da okuyup yazmıyor yani belki de çok dua aldın? Ben de bazen öyle postları görünce yazmıyorum ama okuyorum dua, öyle düşünme canım benim
tarafından
Allah razı olsun canm haklısın illa vardır öyle dua edip yazmayan . Ben kızımın kilosunu yazdm kilo alımı iyimi sizce diye yorumlara bakayım kilo alımı için dedim sadece bir yorum vardı ve hala o video konuşuluyordu çok üzüldüm o yüzden yazmak istedim
tarafından
Burası daha çok sohbet yeri olduğu için insanlar sohbet postlarına daha çok yöneliyor veya yanlış yönlendirmek istemedikleri için yazmıyor olabilirler canım, canı yazmak istemeyen de oluyor elbette fakat böyle şeylere takılıp üzülme ki bebeğin de hissetmesin. Rabbimin izniyle bebeğin de bir şey çıkmayacak, sıkma canını
tarafından
İnşallah canm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 615 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,417 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 1,449 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 229 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aytn42 (10 puan) tarafından soruldu