0 oy
1,813 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

cocukken ismimden nefret ederdim jsjsjs sinifimda buseler , gizemler , gulsahlar falan vardi hshs ben de şerife :D hep benimle alay ederlerdi .Şerif yardimcisi dak derlerdi.Hep uzulurdum neden ismim guzel degil diye :D babaannemin ismi bu arada .Sizde de var mi bu durum ? Sizin isimleriniz kimin ismi ? Ve cocugunuza kimin ismini verdiniz ? 

74 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dilay ❤️ kimsenin ismi değil babamla annemin ortak düşünce kararı ve ismimi coook seviyorum
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından

Babaannem baskı yapmış ablamın adını benm adımı koy diye annem pabuç bırakmamış :) banada kaynanam asla öyle birşey diyemez başka isim önerdi tepkimi koydum eşimede koydurttum 

0 oy
tarafından
Esim cocuguma dedesinin ismini verdi ne kadar istemesemde 
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Bizde Allah'tan öyle bir adet yok olsa da hayatta izin vermezdim eşimle ikimiz birlikte ismini koyduk oğluşumun
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Babannem koymuş benim adımı.... Ama ne di çocuğumda ben koycam
0 oy
(18,634 puan) tarafından
Ben de babaannemin adini aldım ama dalga gecen olmadı hic adımla 
0 oy
tarafından
Bizde öyle adet yok oyle babaanne anneanne dede isimleri vermeyiz. Eşimin tarafında var kaynanama kalsa cok eski olen birinin isimini önerirdi ama ben direk cocuguma hangi isimi istersem koyarim dedim önlerine gectim :) 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
İsmim kimsede yok çevrede hatta Türkiye de bile az.

Kızımın adını da eşimle koyduk kimseyi karistirmadik
0 oy
(7,305 puan) tarafından

Benim adım halamin adı Fatma 

kızımın adi iki tane var birisi kaynanam ve kendi adım diğeri de ben buldum Buğlem Fatma  :D

0 oy
(375 puan) tarafından

Adim kimsenin adı değil. Babam hoşuna gidiyormuş koymuş. :) ama oğluma kendi babamin adını verdim :) "Erdal" yanına da Barış koyduk . Minigimin adı da Egemen. Valla isim konusunda ben baskın çıktım diyebilirim:)

0 oy
(2,781 puan) tarafından
İsmim Hilal annem koymuş. Dede babaanne baba hala amca herkes farklı bir isim istemiş en son kura çekmişler anemin istediği çıkmış :) Oğlum da Alp Kutay onu da ben koydum :) 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Annem bana hamileyken babam askerdeymiş o istemiş yani babam koydu  

Cocuklarimida 1. Eşim 2.Annem 3. Ben koydum.

Mehmetali Egemen Eslina :))
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Babaanne mağduru deilim ismimi babaannem koymuş tuğba kendi ismi de mehdiye:)))
0 oy
(276 puan) tarafından
Ben yırtmışım benden 1 yas büyük Ablamin adi Besti :)) 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Kayınpederin ismiyle birlikte başka bir isim daha o ismi ağzıma dahi alamıyorum beni çok üzdüler haketmiyolar pişmanım çok. Kimsenin ismini koymazdım şimdiki aklım olsa
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Babaanne kurbanı olacakken yırtmışım 25 yaşındayım daha adaşıma rastlamadım babaannemin istediği isimden ben yırttım ama kardeşim nasibini aldı sjsjskkakaksks
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Kendi ismimi babam beğendiği için koymuş. Benim 2 haftam kaldı doğuma. Kendim karar verdim eşim bile karışmadı o yüzden herkes kendi  doğurduğu çocuğun ismine kendi karar vermeli diyorum:)
0 oy
(3,163 puan) tarafından
İsmim zehra annem koymuş seviyorum ismimi ama kızımın ismi Hatice kayinvalidrm koydu kayinvalidemin annesin ismi
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Benim dedemin aşık olduğu kadın varmış zar zor istemiş evlenmişler sonra olaylar yaşanmış ayrılmışlar dedemde ben doğunca kadının adını bana koymuş en sevdiği toruna benmişim

Oğlumda ismini Kendi seçti karnıma 15 isim saydık ateşte tekme attı oğlumun ismi ateş oldu 
0 oy
(495 puan) tarafından
Bn babanne magduru degilim ismimi cok severim memnunum hepde bole oldu ama kizim bir babanne magduru ek ismi var ikisini ayni anda solemeleri icin hep uyardim esimede bi bu konuda cok baski yaptim ikisi ayni anda solenecek tek soleyen olur duyarsam sert uyaririm dedim kimsede demedi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 369 göst.
0 oy
14 cevap 276 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
3 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,410 soru

24,138,912 cevap

334,418 kullanıcı

...