Kızlar benim göğüs kanallarim acik oldugu icin bi gogsumu verirken diger gogusteki sut akiyo ve ustum komple mahfoluyo gogus pedi onerebilir misiniz hangi markalardan memnun kaldiniz hangilerinden kalmadiniz ve fiyatini soyler misiniz eşimi eczaneye ona gore yollicam da
E bebekte var uğruna
EcAneden aldim bende bbedor un 3 al iki ode 30 tl bi kutu da 40 adet var toplam 120 adet 3 kutu ondan aliyom wee ninkininkullniyodumkoku yaotigini farkettim bebedor aldim mwmnunum
Canim ayni durumdan muztaribiz daha 20 günlük bebeğim ve inan kac paket göğüs pedi gitti bende 2 atleti 4 e böldüm hep göğsüme koydum inan hem koku olmadı süt kokusu oluyodu peddeyken hemde daha saglam birini elimde yikayip atiyorum petege digeri kuruyana kadar degistiriyorum dahaiyi tavsiye ederim
Ben başta lansinoh un göğüs pedini almıştım 60 tanesi 35 ti galiba memnun kalmıştım sonra pahalı geldi diye e bebek in kendi markasının göğüs pedini aldım ama hiç memnun kalmadım değiştirdiğimde sıksam sütler pedden damlardı yani o derece. Öyle olunca tekrar lansinoh aldım.
Mazur görün ama acaba birini verirken o akan memeyi de sağamaz mıyız ? :) yani daha önce bebek emzirmedim hiç bilmiyorum sadece merak.ettim.ziyan olmasın diye
1,492,258 soru
24,382,930 cevap
348,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın