0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Kaynanam burda eltimin evinde dun aradim nabarsiniz diye gelirseniz gelin buraya dedim baklim dukkna gelecez gelirsek geliriz dedi bende dedimki gelirseniz haber edin biraz isim var ona gore ayarliyalim dedim 10 da aradim 11bucuga kadar bekledim gelen arayan yok saglik ocagina gittim isimi hallettim saa1 oldu arayan yok ordan kuafore gectim gelmicekler diye agdaya basladik aramislar cocukdaydi tel duymadim isim bitti ciktim bi baktim aramislar geri dondum biz geldik kapida belkedik aradik geri donmedin gidiyoruz diye insan gelecez diye aramazmi anahtar birakirdim yada gitmezdim bi yere ole gelirlerse kapida kalirsiniz uzaklasmadiysaniz gelin eve geciyorum diye eltim hamile iyi degilim ben islerimi halledelim gidelimde dems sonra tekrr aradim yapilcak bisy varsa geleyim diye yok dediler bisy olursa arayin dedim yine aramadilar bugun biraz once aradim doguma gitmis acil almislar haberimiz yok aramasak esime dedim yengen doguma gitmis abinle konustunmu fln diye bana diyorki hic arayip sormadin yapilacak bisi varmu diye kac gundur diyor nasil aramadim dun kac kere aradim dedim nabarsan yap hadi diyor kinayeli bi sekilde tamm dedim kapattim nabacam bu adamla ne bu aile sevdasi ne bu ya vallahi yildim dun aksam suslendim puslendim cocuk erkn uyudu msj attim bekliyorum bitanm diye o arada cocuk uyndi agliyor cisi var ama uyku sersemi olunca baya agladi o geldi sakinlesti faln o tualete gidecek cocuk arkasinda geziyor kacip gidecek diye agliyor arlasindan bana diyorki hic bisi yapmiyon nabyin da dedim gidecen diye agliyor dedim sen hic bisi yapma yapmiyonda zaten ruh gibisin ha varligin ha yoklugun diyor cocukla ilgilndi namazimi fln kildim yattik yanimizda uyudu yerine koydun cocugu yanina sokuldum cocuk agladi ne kapacan da yatiriyon cocugu fln diye kizdi tekrr aldim cocugu yanima bundan sonra bana sokulma sokulmicam bende dedim ne tehdit ediyon beni cokda umrumda diyor varmi bole bisy ya delirtecek birgun beni cileden cikaracak ailecek o olacak ne bu ya biktim valla nabacam bilmm

3 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Neden kimse anlamiyor benj
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Allah aşkına düzgün yazmıyorsun ki ben birşey anlamadım 
(495 puan) tarafından
Neyini anlamadin detaylica yazdim iste
0 oy
tarafından
Hepsi mi aynı bu erkeklerin ya benimki de aynı b.ok hep ailem de ailem der hamile halimle onlar yüzünden çok kavgalar ettik çok soğuk davranıyor bana ama bıktım artık ondan da onlardan da ,ne yaparsan yap aynılar esim bana çok soğuk davranıyor ben ona ilgi gösteriyorum ondan da rahatsız oluyir ne yapsam da aynı değişmez Allah yardımcımız olsun 
(495 puan) tarafından
Amin de nabacaz bole bole
tarafından
Valla canım tek çare bunlardan bosanmak ama o da benim içi şu an mümkün değil hamileyim aile desen arkamda değil babam milletin çocuğuna bakmam diyor bebegi bırakıp gel ama ben şu an sınavlara hazırlanıyorum kazansam o zamanda esim aynı olursa bir dk bile durmam yanında
(495 puan) tarafından
Bnm ole bi imkanim da yok ailem bnm de arkamda cocugumada bakarlar benden daha iyi bakrlar eminim ama esim ve ailesi de cocugumu vermek istemiyirlar biz bosnmaya kadar gittik cocugu vermedi bana mahkeme ne kadar bana versede sorun olacakdi her almada vermede 15 gun gostermediler bana yavrumu mecburiyetten dondum dene bilim sonu ne olacak bende komege gitmek istiyorum en azindan terzilikde pastacilikda ascilikda biraz bilgim olsa biyerlere ise girerim
tarafından
Zor hemde çok zor insanı eşle imtihan olması Allah sana da bana da tüm zorda olanlara da hayırlı kapılar açar inşallah
(495 puan) tarafından
Ins canim beni cocugumla siniyorlar canim cocugum olmasaydi yada bole cocukda zora bukmesler 1 dk dusunmezdim valla
tarafından
Bende hamileyim canım daha çocuğum olmadı dua ediyorum diyorum inşallah çocuğum olduktan sonra esim biraz daha evli olduğunu anlasın, görsen sanki evli değil ben ailesi değilim hala kendini bekar sanıyor bu zoruma gidiyor ,sende sabret dualar falan oku namazlarını kıl bol bol dua et eşine de namazlarını kıldır Allah korkusu olan erkekler daha merhametli oluyor inşallah esinde düzelir
(495 puan) tarafından
Kilmiyorki bana der kil diye kendi kilmaz namaz kiliyorum duamu da ediyorum ins duzelir ama ayni seyi bende dusundum cocuk olunca duzelir dedim yok 2 cocugu bile dusundum iyi olur iyce oturur diye bi baktim gidince cocugu gostermeyince dedim bu adama 1 cocuk bile fazla deger bilmedukden sonra diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ebrumhc (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,502 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,055 soru

24,148,663 cevap