0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar 35 haftama gitcem yarın ama 3 gündür başım çok ağrıyor vajinal akıntıya artış var  vajinada çok batma ağrı çatı kemiğinde çok ağrı hissediyorum ikinci doğum olcak 33 de çatı muanesi yapıldı önceki doğumdan açıklıkta varmış kasılmalarım çok vardı  ozman şimdi ara ara oluyor uykusuzluktan olecem hiç uyuyamıyorum gece doğumum yakin mi sizce  sancida giriyor bebek iyice assagiya inmiş gibi yani erken olma ihtimali varmı sizce böyle olup erken doğum yapan varmi 

2 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından

Bu haftadan sonra korkmana gerek yok 35 haftada dogup küvoze girmeyen bebekler var sakin stres yapma stresde erken doguma sebep olur.İyice dinlen bu son haftalarin olabilir ne zaman dogum olur bilmem ama dogumun yakın gibi görünüyor bu haftada olabilir haftaya da olabilir :) dinlen ve uykunu al inşallah saglikla kucagina alirsin.

(3,895 puan) tarafından
Bir bakarsın sağlıklı dogar erken olacak diye üzülme:)
(285 puan) tarafından
İsallah canım ya kuveze girsin hiç istemiyorum hemen alıp eve geldim istiyorum isallah öyle olur
(3,895 puan) tarafından
Senin cok iyi beslenmen lazim.Bütün faydali gidalari ye.Ben cok duydum 35-36'da dogurup saglikla eve götüren bende 39+0'da dogurdum bnmki de 40 haftayi tamamlamadi:)
(285 puan) tarafından
Benimde ilk çocuk 39+4 de doğdu oda tamamlaması ama kız çocuğu erken gelir 35 den sonra bekle diyorlardı bana doktorda öyle dedi 35 e kadar sabret sonrası kolay dedi ama isallah 2500 kilo falan olmuştur istehimda hiç yok ama gene yemek için cabaliyorum
(3,895 puan) tarafından
Ah canı yaa çok fazla ye inşallah saglikla dogar.
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
O batma vs enfeksiyon belirtisi
(285 puan) tarafından
Enfeksiyon falan yok canım vajina da kendini doğuma hazırlıyor normal şeyler ama benim demek istediğim erken doğuma işaret olabilirmi
(7,617 puan) tarafından
Tahlil yaptırın
(7,617 puan) tarafından
Lökosit ve eritrosit degerleriniz yükselmiştir
(285 puan) tarafından
Öne oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,459 soru

24,429,922 cevap

352,410 kullanıcı

...