0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (447 puan) tarafından
Saat 1 bucuk ta özel numaradan biri aradı eşimi kim dedim türkcel dedi uyku sersemi takılmadım sabah dedim aramaz o saatte kim dedim özel numara dedi. Sen mi aradın yada birine mı araattın diyo he dedim uykumu zindan edip boyle oyun oynucam sana sözün özü siz nasıl tavır sergilersiniz özel numara arasa eşinizi 

14 Cevaplar

0 oy
(163,327 puan) tarafından
Hemen *253# tiklaozel noya kapat sorun bitsin
(447 puan) tarafından
Dedim kapat özel numaraya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Umursamamak doğrusu 
(447 puan) tarafından
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum eşime karşıda uzatmadım ama aklıma takıldı
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Daha dun canla basla mutfak temizliği  yaparken  6 kere manyagin biri beni.ozelden aramis telfonum otomatik reddediyor ben saatler sinra farkeettim esime soyledim boşver nasilsa reddediyor memlekette manyak mi.yok biri oynatmak istemiştir dedi..

Not: geceb sene benden kucuk kuzenlerim saka amacli yapmisti cok kizmistim onlar aklima geldi hic umursamadik biz
(447 puan) tarafından
Anladım bende umursamayınim o zaman ya ne bilim gece olunca insan ne alaka diyo
0 oy
tarafından
Bir kaç sene önce benim eşimi de aynı saatlerde özelden aradılar aynı şekilde ben de kuşkulandım doğal olarak. Sonra yine aradı açtırdım eşimi uyandırıp, arabanın üstünde eşimin numarası yazıyo, arabayı çekin diye aramışlar ama numaralarını gizlemek istemişler galiba arayan kadındı geçmiş gün. Yani eşimden ne zaman şüphelensem pişman oluyorum. İnşallah sizinki de böyle birşeydir. 
(447 puan) tarafından
Şüphelenmek degil de insan bu saate kim arar ki diyorsun
0 oy
(361 puan) tarafından
Sen onun yerine kapat özel numaralari
(447 puan) tarafından
Msj attım kapat diye ama geldinde bide ben yapmıcam
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Özel numaralara kapalı en iyisi sende kapat rahat edersin
(447 puan) tarafından
Aynen benım zaten kapalı o gerek duymadı demek ki
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Walla bu kim die aklima bile gelmezdi 
(447 puan) tarafından
Ciddi misin ya ben mi şey ediyorum
(6,396 puan) tarafından
Cok cidiyim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Özel numaraya kaparım o fark etmeden eğer gene arama olursa açılmış olur bu işin içinde bisi var der dalanirim yani buyuzden bizim hep kapalı 
(73 puan) tarafından
Çok mantıklı
(447 puan) tarafından
Yaa bizim başımıza hiç gelmedi bence gerek bile duymadı
(4,061 puan) tarafından
Ben olsam öyle yaparım sonucunu kendi gözün ile görürsün boğun ararsın ansızın özelden belli olur
0 oy
tarafından

Belli ki suçu sana atmaya çalışmış özele kapat telefonunu

(447 puan) tarafından
Dedim kapat diye ama gelşnce ben el atcam
0 oy
tarafından
Özel aramayı kapat sende
0 oy
tarafından

Gecen aylarda esimi özel numara aramıstı sonra esime dedim açma düzgün kişi seni normal numaradan arar bisey diyecekse dedim sözümü dinlemedi açtı ve bir bayan sesi iyi günler dedi ben aras ı aramıştım dedi esimde yanlis numara dedi sonra kiz siz kimsiniz peki adiniz ne dedi o sinirle aldim telefonu elime dedim ne diyosun l.an sen şerefsizzzzzzz dedim :angry:bagirarak hemen kapatti sonra ben esime kiyamet kopardim niye acyosun söyle böyle diye 

(447 puan) tarafından
Ben dün aç dedim ama açmadı gerci uyku sersemi bakmadı bile bence beni geçiştiedi ay devir kötü ya gerci hangi devir kötü degil ki
0 oy
tarafından
Topu patlatip senin eline birakmis bence
0 oy
(688 puan) tarafından
Ya bu erkek milleti kendini çok kurnaz sanıyor..eşlerini çok ***** görüyorlar hayirdir bunlar kimi kandırıyor yok türkcell mis sonra da inanmayınca sen mi bni aradın ya gerçekten yabancı yada konuştuğu bir kız açık ve net 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 241 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nur.06 (610 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 218 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 593 göst.
22 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aziferadmmhmmd (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 599 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,396 soru

24,057,680 cevap

329,992 kullanıcı

...