0 oy
840 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (388 puan) tarafından
Bayanlar siz daha tecrubelisiniz bu konuda ben çünkü bilmiyorum beta HCG yi benim oğlum şuan 5 aylık ben spiral takmaya gittim kan tahlili istediler benden spiral uygun mu diye sonra tahliller çıktı tahlil sonucum 00,05 çıktı takamayiz dediler bir ay beklemelisin dediler hamile olabilirsin de olmayabilirsin dediler neden dedim çünkü varla yok arası biraz bekle dediler bende doğumdan sonra hic adet görmediğim için ayıptır söylemesi korunmadim acaba bir ay sonra yine gitsem hamile cikarmiyim uyku uyuyamiyorum yaa off lütfen akil verin.

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız niye korunmadınız

(388 puan) tarafından
Kız dediler adet olmadığın surece hamile kalmazsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evde test yapsana 
(388 puan) tarafından
Yaptım negatif cikti
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Cidden korunmadın mı regl ile alakası yok gebeliğin. Değer düşük bence değilsindir ama mantığın da pek yanlış 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Ah be canım olur mu öyle şey? İnşaallah değilsindir ama süt korur veya adet görmediğin için bebek olmaz diye bir şey yok ki. Kulaktan bilgiler ile hareket etme bak artık internet gibi bir nimet var hayatımızda bir daha iyice araştır. Bebeğin de küçükmüş daha umarım değilsindir ama öyleysen de yapacak bir şey yok canım kabullenmek dışında. Inşaallah bundan sonra daha dikkatli olursun.
(388 puan) tarafından
İnsllh kuzum çok sağol
0 oy
(954 puan) tarafından
Bu HCG ye göre hamile değilsin ama korunmadigin için hamilelik geç ortaya çıkabilir o yüzden 1 ay korun sonra git kan testi ver hamile değilsen hemen spiral taktir
(388 puan) tarafından
Tamam kuzum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Valla canım niceleri var hiç adet görmeden gebe kalıyor. Ne yazıkkı olabilir
0 oy
tarafından
Korunmayipta inşallah hamile değilim dir diyenide ne bileyim
(388 puan) tarafından
Bastan oku o zmn

İlgili sorular

+1 oy