0 oy
171 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (147 puan) tarafından

:angel: mrb bayanlar birsey sormak istiyorum 

Öncelikle 9+5 gebeyim 

Yaşım 29 ve cildim hassas ve bir sivilce dahi sıksam yeri leke kalıyor 

Mesela çoğu insanda olur burun üstünde siyah nokta ben geçen haftalarda sıkmaya çalıştım deri soyuldu biraz ve yeşil mercimek kadar leke oldu cilt tonumdan koyu leke  öyle kaldı 

Neyse mesela güneşte biraz dursam gebelerde leke çıkıyor ya onun gibi kaşımın bitiminden elmacık kemiklerden oralar öyle leke oluyor ve evde durursam zamanla açılıyor rengi 

Yani geçen hafta salı ağda yaptırdım yüzüme tüy cikti hormanlardan sanırsam iğne ilaç neyse işte ağda yapılırken dudağımın altı derisi soyuldu leke oldu 

Ne yapacam bilmiyorum kuaför solenta kullan dedi 

Ama hangisini almam lazım baktim baya çok çeşit var 

Önerebileceğiniz solenta hangisi kullanan memnun kalan 

Veya farklı bir krem 

( hamileyim ona göre yani )

Cvplarsanz sevinirim 

Yani belki itici gelebilir bu yazdıklarım kırmadan cvp verirseniz 

Teşekkür ederim <3

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemin yüzünde çil leke vardı. Doktor solante pigment olanı önerdi. Rengi kırmızı gibi
(147 puan) tarafından
Teşekkür ederim bazen cillerde oluyor

Gecti mi peki faydası varmi
tarafından
Geçirmez sadece önler dedi. :)
(147 puan) tarafından
Himm bakalım yarın bide doktora sorsam ama kadın doğum ne anlarki ciltten
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Hiç Bi fikrim yok post yukarı çıksın 
0 oy
tarafından

Bi fikrim yok maalesef

0 oy
tarafından
Canım biz neyin içeriği tam anlamıyla temiz bilemiyoruz mesela çoğu kremde paraben, sls, agua falan yok diyo bunlar herkesce bilinen zararlı maddeler bi o kadarda içindekiler kısmında tonlarca anlamadığımız kimyasal isimleri var bunu biz bilemeyiz. Hamilelik çok hassas olduğu için bi doktora görün desem o da zor gerçi randevular tıklım tıklım pandemi falan derken oda zorlayıcı faktör. Aslında aile hekimlerinin çoğu bu konularda da çok güzel bilgilendiriyorlar en azından aile hekimine sor bence 
(147 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım öyle yapayım olmadı ciddiyeye randevu alırım

Aslında mesleğim b.kuaforu ama yapmıyorum 3 yıldır ve maske geçirir ama gebeyim zorr
tarafından
Gebelik hassas dönem yoksa bayan kuaförü olarak siz bize tavsiyede bulunurdunuz.
(147 puan) tarafından
Aynen korkuyorum ve 11 yıl sonra gelen mucizem
tarafından
Oo Rabbım iki cihanda gozaydinligi kılsın. Rabbım ana babasina bağışlasın. Rabbım güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Bir avazda sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin canım. Gozlerin aydın olsun
(147 puan) tarafından
Ayyy çok sagol canim Allah razı olsun

Amin amin amin

Geçen yıl 25 haftalık erken doğum yaptım 2 hafta yaşadı bebeğim Allah'm kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor

Umarım bunu kucağımiza almamızı nasip eder
0 oy
(5,746 puan) tarafından
Şölene pregna. Hamileler için olan.
(147 puan) tarafından
Solante degilmi canım

Teşekkür ederim
(5,746 puan) tarafından
Evet canım. Dışarı çıkmadan yarım saat hatta daha once sür. Biraz zor emilimi oluyor.
(147 puan) tarafından
Sagol canim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
0 cevap 132 göst.
0 oy
15 cevap 803 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cancazmihram (3,549 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,340 cevap

331,762 kullanıcı

...