0 oy
1,331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (946 puan) tarafından

İş yapar mı? Yoksa hep hizmet mı bekler? 

Benim ki benim elimden bişey yiyip içmiyo, zehirlerim diye korkuyor galiba:)

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek yapar bulaşık yıkar temizlik yapar çamaşır asar daha ne olsun 
(946 puan) tarafından
Valla daha ne olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kaynanam taaa Agri'da daha evime gelemedi en sansliniz benim galiba :D

(946 puan) tarafından
Aynen sen en şanslısın :D
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Ara da yapar ben yaptırmam
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Tuvalete falan gidecekce anca kalkar yerinden. Oturur hizmet bekler ama ben zaten evime kim gelirse gelsin kendim hizmet ederim. Kaynanam kendi evinde de yerinden kalkmaz çok tembel
(946 puan) tarafından
Hmm o da ayrı bir modelmiş valla :))
0 oy
(495 puan) tarafından
Valla bnm eve gelince nedense hep hasta hasta okuncada hep yatar cok nadirdir ole is yaptigi 
(946 puan) tarafından
Hahahaha benim ki de öyle hep hasta, ağzından hastalık lafı düşmez
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Pek yapmaz canım
0 oy
tarafından

Ya bebişkomla ilgilenir ben her şeyini yaparım yada kızım sen çocuğuna bak ben yaparım yerini göster der ki zaten bir senedir gelemiyolar her gün çağırıyoruz bir umut ama gelme imkanları yok. Biz gittiğimizde de bbi bulaşık çay işini yaparım fırsatım oldukça yoksa ona da kaldırmaz kızım çok huysuzlanıyo bensiz ama olmasa ben kendim hiç kaldırmaya çalışıyorum canı durmuyo seferde bişey yaptırmasan da yanımda benle konuşuyo :D

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Catlasin ☺☺☺
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Benim kaynanam Allah için bana neredeyse hic yaptrmayacak ama baya hamarattir sabahtan kalkar kahvaltiyi falan hazirlar kendi elleriyle börekler açar ben sesini duyup kalkarim neden kalktin uyusaydin der kendi cocugu gbi davranır.. birbirinizden uzagiz etkisi olabilir:))
(946 puan) tarafından
Olabilir canım, çok yakınlık tez ayrılık getirir misali. Biz aynı evde oturduk 4 ay, yapamadık sorunlar oldu ayrıldık. Şimdi de böyle tuhaf davranıyor
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hizmet bekler hanım sezeryan oldum evime geldim o gün eşim istedi dıe o kaldı hizmet ettim bulaşık doldurdum makinaya yemek yaptık düşün gerisini sen 
(946 puan) tarafından
Oha ya bu nasıl düşünce sizlik
(3,417 puan) tarafından
İkinci günü yolladım evine sağ olsun annem geldi
0 oy
(607 puan) tarafından
Benimki elime bakar ,kendinde de hep yardım isterdi , artık ona bende yapmıyorum ne ekerse onu biçer , eli ayağı tutuyor iki küçük çocuğumla onlara tatlisindan yemeğine çay yanına kurabiyesine kekine kadar yaparım etli sütlü herşeyi. Kendi evine gidince makarna yeriz . Bir lokma ekmek yicez diye ödü kopar . Köyde oturuyorlar. çocuklarım küçük bazen çikolata bisküvi birşeyler istiyorlar orda bizde birkaç saat oturmaya gidiyoruz siz yine orda bulursunuz biz koydeyiz bn nerden buluyum diyo vermiyo. Bir paket bisküvi yi yada bir tane çikolatayı yesen ne sen yemesen ne. İşte oda ana sözde . Patates biber kızartmasından başka bişey bilmez ztn. Canı cehenneme gram sevmem 
(946 puan) tarafından
İnsan torunundan da esirgermi yaa vicdansız

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 714 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 685 göst.
0 oy
18 cevap 724 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy