0 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah nasip ederse hayırlısıyla ikinci kez anne olmak istiyorum. Geç evlendigim için geç anne oldum ikinci bebeğimi de yapmak istiyorum birlikte büyüsünler Allah'ın izniyle. Şuan kızım dokuz aylık olmak üzere. Ama korunmadığımiz halde regl oluyorum. Herşey nasip kısmet rabbim kızımı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama yanlız büyütmekte istemiyorum bir önerisi olan var mı?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vardır elbet bir vakti saati canım benim ne kadar oldu korunmayı bırakali ?
tarafından
Estafurullah peki emziriyor musun bebeğini ne kadarlık bebeğin
tarafından
Sekiz ay bitmek üzere. Evet emziriyorum
tarafından
Emziriyor olduğun için büyük ihtimal prolaktin hormon seviyen yüksek buda gebeliğe engel olan bir durum yumurta nin erken olgunlaşıp erken çatlamasına çoğu zamanda yumurta nin yeterki olgunlaga ulasmamasina sebep olur canım planlı bir gebelik düşündüğün için sana tavsiyen kadın doğuma gidip kan tahlili yaptırman ultrason muayenesi olman yaşın çok büyük değil henüz 32 yaşındaymışsın yaş faktöründen kaynaklı gebe kalamıyor olduğunu  zannetmem birde ovulasyon takibi yapabilirsin ama dediğim gibi emzirmeye bağlı gebe kalamıyor olman büyük ihtimal
tarafından
Evet bende emzirmekten kaynaklı olduğunu düşündüm şuan  covid geçirdiğim için hastaneye gidemiyorum önceden olmuyor diye kafama takmadım  ama şuan artık neden olmuyor diye düşünüyorum ve hastaneye gideceğim. Ovulasyon takibi yaptım ama oda olmadi
tarafından
Şimdilik akışına bırak canım takma kafana hem daha bebeğinde küçükmüş şöyle bir yasını doldursun bence hem sütten mahrum kalmasın hemde sen daha rahat bir gebelik geçirirsin vücudun dinlenmiş olur ben pes peşe üç doğum yaptım araları üç ve iki yaş olan üç çocuk var vücudum o kadar yorulmuş ki üçüncü doğumdan sonra süt dahi üretemedi bedenini yormadan çocuk sahibi olmaya gayret et benim tavsiyem bu şekilde olur ")
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yumurtlama günlerini takip et cnm
tarafından
Doğumdan sonra reglim çok değişti. Her ay farklı zamanda oluyor. Bazen kırk gün hastalanmiyrm
tarafından
İlk 1 yıl düzensizlik normal cnm varsa nasibi rabbim nasip eder inşallah
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Kaç yaşında  anne oldun? Aynı şekilde aynı mantıkla ilerledim tavsiye ederim :)

tarafından
32. Sen
(2,689 puan) tarafından
Ben de 32 :D
tarafından
Allah bağışlasın. Nasıl iki çocuk büyütmek zormu?
(2,689 puan) tarafından
Valla çook zor ama çok da güzel :)

Şuan biri 25 aylık biri 9 aylık.

Allah razı olsun canım, darısı sana inşaallah :)
0 oy
tarafından

Rabbim nasip eder inşallah

tarafından
İnşallah. Ama herşeyden önce en hayırlısını. En sağlıklısını.
0 oy
(2,111 puan) tarafından
İnan ki olmuyorsa vardır RABBİM in bir bildiği bende 2.çocuk için korunmadım çünkü olmuyordu ben istıyordum ama eşim istemiyordu 5,   6 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ilk miş gibi sevindim.. O yüzden hiç stres falan yapma 
tarafından
Elbette herşey rabbimin elinde. Herşeyin en hayırlısını versin. Bakabilecegim bir evlat olmasını diliyorum Rabbimden.
(2,111 puan) tarafından
Zamanı bekle. Doktor bana hiç bir sorunun yok stres yapma demişti bende akışına bıraktım şansın varken bebeğini biraz daha emzir derim ben kızımı 17 aya kadar emzir dim sonra corona oldum vermedim. Şuan 26 aylık ve 5aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce evlat hasreti ile yanıp tutuşan annelere
tarafından
Amin. Amin amin. Bekleyen bütün annelere. Kucağı boş evi boş bütün annelere. Bütün yuvalara rabbim evlat kokusuyla neselendirsin. Şükürsuzlukten Allah'a sığırım. İnşallah rabbim en hayırlısını nasip etsin
(2,111 puan) tarafından
Bende hep hayırlı evlat diliyorum.. RABBİM hiç ummadığın bir anda sana bu güzel müjdeyi nasip edecek inşallah
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk der susarım :) rabbim gönlünüze göre varsın vardır bir zamanı 
tarafından
İnşaallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım 

Bende ikinciyi çok istiyorum inşallah nasip eder Rabbim 

Benim oğlum daha çok ufak gerçi :)
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim ilk bir sene adetim düzene binmedi ara kanamalarım oldu iki gebelik arası iki sene olsun diyor doktorlar bende katılıyorum ama tayinci olduğumuz için mecbur yaptım bakıcı bulmuşken olsun diye.. kızım 20 aylıkken gebe kaldım şu an 2 yaşını geçti konuşma çalışmaları tuvalet eğitimi derken baktım da çocuğun en çok ilgiye muhtaç olduğu dönem 2-3 yaş arası sanırım.. bilsem 2 yaşını geçtikten sonra çocuk yapardım kızım 2 buçuk yaşında olunca oğlum doğacak inşallah ilgiden mahrum etmem..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 334 göst.
0 oy
12 cevap 695 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.

Kategoriler