0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Bugün başlamış galiba ama ben hiç farketmedim TV ile aram olmadığından daha yeni gördüm internette haber sayfasında dolanırken Emine Bulut'un kızının sesi ile tanıtım yayinlamislar bununla ilgili tepki vermiş insanlar böyle bir haber gördum.siz izlediniz mi?

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
burdan izlemeyenler izleyebilir gerçekten sinir oldum. O feryatları eden kız ben olsaydım bunu tv de duyduğum vakit krize girer belkide olayin psikolojisiyld intihar ederdim. Reyting kazanicaz diye yaptiklarina bak :(
(3,102 puan) tarafından
Gercekten o sesi kullanmalari yanlış olmuş herkeste tepki göstermiş zaten Ece unerin programından böyle bişey beklemezdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok bende görmedim hiç dediğin gibi yazın TV ile aram olmuyor
(3,102 puan) tarafından
Ece unerin konuşmasını seviyorum görseydim izlerdim kesin valla bı Minika çocuk açık kaliyo Tv'de arada bir haberleri açarım o kadar
tarafından
Doğrudur cnm inan çocuklardan fırsat bulup TV izlemiyorum birde kışın TV iyi gidiyor
(3,102 puan) tarafından
Kış dizileri güzel oluyor canım yaz dizilerinin çoğunun konusu aynı
tarafından
Aynen cnm birde ben yaz dizilerini sevmiyorum hep zengin fakir aşk 3 geni sarmıyor beni:)
(3,102 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından

Aaa bugün mü başlamış görmedim ben

(3,102 puan) tarafından
Evet canım bugün başlamış bende çok sonradan farkettim
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Şu an izliyorum ama başlangıç ini görmedim
0 oy
tarafından
Kız ben böyle şeylerden çok etkileniyorum kac defa bu fragmanı gördüm o kızın sesine tahammül edemedim korktum hamileyim de psikolojim bozuluyor hemen öyle şeylerle artık TV de karşıma çıktığı gibi kapatıyorum fragmanı çünkü esim gece çalışıyor ben evde tek korkuyorum o zavallı kızın sesini duyunca çok etkileniyorum Allah sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 640 göst.
23 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 715 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,214 soru

24,194,463 cevap

337,144 kullanıcı

...