Giriş
Hatırla
Kayıt
Kadınca Sohbet
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Buzluktan çıkan kemik suyunu nasıl kullanıyorsunuz?
0
oy
210
göst.
9 Ağustos 2021
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
soruldu
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
tarafından
düzenlendi
Pilava katacağım, kaynatıp da mı koyuyorsunuz?
Düzenlenme: pirinç pilavı.
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
9 Ağustos 2021
Rukieye
(
2,123
puan)
tarafından
cevaplandı
Bulgur pilavıysa direk koyuyorum don haliyle
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Pirinç pilavı ise?
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Suyunu ekledikten sonra yada kavurduktan sonra suyunu koymadan once
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki teşekkür ederim
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Rica ederim kuzum afiyet olsun
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım beraber olsun :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Don haliyle koyuyorum bende
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki teşekkür ederim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Beyazkus
(
3,454
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen gün kullandım ciksrmayi unutmuştum pirinç pilavina buz haliyle koydum sorun olmadi
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamamdır, teşekkür ederim.
9 Ağustos 2021
Beyazkus
(
3,454
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabi pirincden once
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Nagehannn
(
5,941
puan)
tarafından
cevaplandı
Donuk halde kullnıyorum canım
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım teşekkür ederim.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Selo De Bana
(
25,180
puan)
tarafından
cevaplandı
Kavururken donuk şekilde koyuyorum eriyene kadar kavruluyo sonra sıcak su koyuyorum
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
hatice2134
(
1,453
puan)
tarafından
cevaplandı
Direk donuk atıyorum ben canım sana kalmış istersen küçük bi tencere de eritebilirsin
9 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım çok teşekkür ederim.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2021
Busra3509
(
267
puan)
tarafından
cevaplandı
Karton bardağın karton kısmını yirtiyorum direkt içine atıyorum tencerenin
10 Ağustos 2021
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki teşekkür ederim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
6
cevap
170
göst.
Buzluktan çıkan kemik suyunu nasıl kullanıyorsunuz?
9 Ağustos 2021
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Ukonetsret
(
4,712
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
4
cevap
113
göst.
Kemik suyunu nasıl değerlendireyim?
14 Haziran 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Sustumm..
(
454
puan)
tarafından
soruldu
kemik
suyu
0
oy
8
cevap
122
göst.
Kemik suyunu ne kadar kullanmayaliyim
27 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
Onlygirl
(
553
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
235
göst.
İlikli kemik suyunu nasıl doğru şekilde haslicam
15 Aralık 2022
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Acemi anne36
(
1,334
puan)
tarafından
soruldu
kemik
suyu
_bebek_beslenmesi
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(12)
Aile & Aşk
(84,436)
Alışveriş-Hediye
(23,021)
Astroloji & Burçlar
(23)
Cinsel Yaşam
(377)
Çocuk & Ebeveyn
(2,075)
Diziler & Filmler
(64)
Ev & Yaşam
(804)
Güzellik-Bakım
(5,828)
İnternet & Teknoloji
(143)
Kültür-Sanat
(2,406)
Moda
(2,411)
Özel Günler & Hijyen
(121)
Para & Ekonomi
(161)
Sağlık-Diyet-Spor
(53,126)
Tatil-Seyehat
(1,543)
Yemek-Tarifler
(14,592)
Diğer
(237,216)
Regl Dönemi (app)
(1)
1,470,138
soru
24,082,479
cevap
331,277
kullanıcı
...