0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından

4 aylık kızım var baştan beri sadece anne sütü alıyor ve severek alıyor emzik,biberon kullanmadım emziği zaten tutmadı.Bir kaç gündür meme tuttuğunda ağlıyor sonra alıyor süt akışı olduğunda bir kaç kez emip ağlayıp geriye atıyor kendini ve asla almıyor.Uykulu halde vermeye çalışıyorum biraz emiyor o şekilde.Beslenmemiz güzeldi neden böyle oluyor çok üzülüyorum...

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de aynı cnm benim de 4 aylik ama bir haftadır durum aynı ne yapacm bilmiyorum çok üzülüyorum 
(384 puan) tarafından
Bende öyleyim ve gün geçtikçe strese giriyorum artık ...
-Reklam-
0 oy
(17,112 puan) tarafından
Canim 4.ayda cok kişinin başina geliyor bu durum. Bende yasadim. 1 hafta emmedi beni. Sütu sağdim verdim. Sonradan emmeye başladı. 
(384 puan) tarafından
Emiyor diye sağma makinası almamıştım biberon da hiç kullanmadım öyle yaparsam ya tamamen reddederse diye korkuyorum..Ne kadar süre sonra düzeldi?
(17,112 puan) tarafından
1 hafta sürdu canim benimki. Ilginc bir sekilde beni görmek bile istemiyordu. Bayram tatiline denk gelmisti hep esim biberonla besledi.
(384 puan) tarafından
Yine iyi kısa sürmüş ve geriye dönmüş inşallah geçicidir benimde..
(17,112 puan) tarafından
4 aylik donemde gecici oluyor reddetmeler canim. Sen sakin pes etme emzirmeye caliş. Gerci benimki 10 aylikken tamamen birakti .
(384 puan) tarafından
Pes etmeyeceğim teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(672 puan) tarafından
Benim 2 buçuk aylık olduğundan beri emmiyor sağıp veriyorum ve sadece uyurken emiyor şimdi 2 gün sonra 5 aylık Olcak çok zor bir durum 
(672 puan) tarafından
Aynen canım mecbur ama ben doktorumla görüştüm artık ek gıdaya geçiyoruz yavaş yavas ve 2 hafta olcak arada mamada vermeye başladım sağılmış sütü kalmayınca veriyorum çok yorucu bir işlem çünkü hiçbirsey yapmaya vakti olmuyor insanın
(384 puan) tarafından
Temennim 6 ay en azından güzel emsin sonra siz gibi ek gıdaya başlayınca biraz daha rahatladım en azından
(672 puan) tarafından
İnşallah emer canım pes etme sen
(384 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için
(672 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ☺️
0 oy
(462 puan) tarafından
Bebeklerde bazı aylarda oluyor canm sen bırakma yinede ayakta falan emzirmeye çalış uzun sürmez insAllah emer 
(384 puan) tarafından
İnşallah öyle yapacağım teşekkür ederim yorum için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ilosemins (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Brpyd (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,156 soru

24,068,378 cevap

330,494 kullanıcı

...