0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
5 aylik hamileymisim yani suanki gibi lavobaya gidiyorum kanamam oluyormus esime diyorum kanamam var bebdge bisey oldu sanirim hastaneye gidelim diye corabimizi giyindik ben tekrar lavobaya gidiyim diyorum bebek dusuyor hemen esime sesleniyorum bebegi kucagina aliyor aliy cevirip aglatmaya calisiyor evdede babanem varmis ugrasmayn dah 5 aylik aglamaz diyor olmustur  diyo yoksa neden dussun ki diyor iyiyce sirtini ovaliyoruz bebek agliyor hemen havluya sariyoruz esime diyorum ki bebegi ver emziriyim diyorum nolur az sariliyim cocuguma diyor snra kucgma aliyorum emiyordu baya sutum cikiyordu babaanneme diyorum ki insallah olmez diyorum 5 aylik cok erken dogdu fazla umitlenme diyor bebegmi oturmusum gozlerini acmis bana bakiyor babannm cinsiytine kiz diyorlardi kizmi diyor evet kiz oldu diyorum esim  diyorki bu bebek cok guzel sana cok benziyor falan diyor daha bisey almadik bebege havluda mi saracaz hep hava soguk diyoruz esime een hazirlanda bisyler almaya gidelim diyorum tekrar emziyorum aniden uyandim  kusura bakmyn kizlar biraz uzun ama ruyami anlatmak istedim benm icin harika bi ruyaydi ama 5 aylik dogdugu icin korkmustum   ruyami sizinle paylasmak istedim

6 Cevaplar

0 oy
(2,199 puan) tarafından
Gözümün önünde canlandi okurken tuaf bi rüya..
tarafından
Aynen tuaf bi ruyaydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
canimm dun 4 aylikken dusen bebek postu vardi onu okudu isen etkisinde kalmis olablrsinn .

Birde kan gordu isen ruya bozulmus derler allah hayra cikarsin
tarafından
Yok canm gormedim o postu  bugun bi hastaneye bebegmi gormeye gidiyim diyorum korktum acikcasi icim rahat degil
tarafından
git canim baktiir bakalm.hayirli haberlern olsn inss
tarafından
İnsallah bakalim canim ya
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Tuhafmış gerçekten..

Kan görünce bozuluyo rüya derler Rabbim hayir eylesin
tarafından
Amin canim benim
0 oy
(195 puan) tarafından
Kan ruyayi bozar derler ama hayirlara çıksın Insaalh 
tarafından
İnsallah canm hayrla vesilr olsun
0 oy
tarafından

kuzum rüyada bebek emzirmek anne sütü görmek bolluk bereket demek:angel:

tarafından
İnsallah canm hayrlisi olsun
0 oy
tarafından

Ruyada gorulen kan ruyayi bozarmış cnm. Hayr olsun insallah :)

tarafından
İnsallah canim hayr olsun bugun doktora gitmek isityorum  korktm acikcasi
tarafından
Git cnm aklında kalmasin Bak bakalim nasilmis bebegin:) kiz mi peki cinsiyeti:)
tarafından
Evet canim kiz
tarafından
Guzel haberlerle.donersin insallah:)
tarafından
İnsallah canim bakalim esim işe gitti  dayisi buradaydi gitmediyse ona soylerim o goturck yoksa ayin 27 snda 2.ci duzel ultsonum vr onu beklmk zorundym
tarafından
Benimde  26sinda randevum var insallah bnde guzel haberler alirim ya korkuyorum da biraz:) gidemezsen de uzulme cunku dedigim gibi ruyan bozulmuş cnm:)
tarafından
İnsallah ikimizde hayrli sonuclar aliriz ama icimde ister istemex bi korku oldu acikcasi ruyadan cok etkilendim bugun iyi oldgunu duymayi cok isityorum
tarafından
Insallah gidebilirsin cnm o.zmn:))
tarafından
İnsallah bitanem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,455 soru

24,099,241 cevap

332,292 kullanıcı

...