Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hamileyim kaynanam beni rezil etti kocamla arama girdi
+1
oy
1,650
göst.
9 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kısaca anlatmaya çalışacağım lütfen sabırla okuyun ve yardımcı olun.
Geçtiğimiz hafta salı günü kız kardeşim ve ablam bana geldi ablam kaynım ile nişanlı, kız kardeşimin de sevgilisi eşimin çok yakın arkadaşı doğum günü vardı kız kardeşim benim evde kutlamak istedi neyse ablam ve kardeşim geldiği gün kaynanamlar maaile hepsi direk bana geldi hep birlikte oturduk ettik. Yarın ki gün kardeşim doğum günü için hazırlık yaptı doğum günü kutladık. Diğer gün yani perşembe günü kaynanamın erkek kardeşinin eşimin dayısı yani uzun zamandır benden mantı istiyor mantı açtım kardeşimle ablamda yardımcı oldu hepsini çağırdım aradım akşam oldu gelmediler sadece kayınpederim ve mantıyı isteyen dayı geldi neyse bozuldum tabi yedik içtik kaynanamla konustuk ablamda aradı beli ağrıyormuş kaynanamın. Yarınki gün kaynanamın sohbet günü sohbete gidiyor yine görüşmedik ve o akşam 9 dan sonra ablam geçti kaynanama küçük kız kardeşim gelmek istemedi çünkü ilk defa bana kalmaya gelmişti ve doğru düzgün hiç vakit geçirmedik o yüzden sadece ablam gitti kaynanamın beli hala ağrıyormuş ama sağolsun erkek kardeşleri ve eşleri çoluk çocuk gitmiş zahmet veriyorlarmış ablam yapmış bütün yemeği çayı kurup kaldırıp dönmüş bizde kardeşim eşim ben evde oturduk çay falan içtik vakit geçirdik. Cumartesi günü de kaynanam hemen ortalığa dökmüş beni kocamı doldurmuş kayınpederimi doldurmuş ağlamış zırlamış neler dediyse eşim geldi bana bulaştı iki sokak ötede gitmemişim beli ağrıyormuş bir tabak çorba yapmamışım kaynanam zaten iş istemezmiş bunları demiş daha neler demiş halbuki kaynanamlar o kadar kalabalık bir aileki 10 aydır evliyim her gün hem kendi işimi hem onun işlerini misafirlerini sohbetlerini ikramlarini onca kalabalıkların altından girip üstünden çıktım üç gün gitmedim diye beni ortalığa döktü rezil etti düşünün kayınpederimle birbirimizi çok severiz o bile nasıl bilenmiş bana neler dediyse çünkü kaynanamın bu huyu sürekli dolduruyor ve eşim de gelip bana bulaştı sonra herkes bana cehpe alıyor kendisi bişey dememiş gibi davranıyor çünkü herkes kaynanamı tatlı dili ile biliyor ama nasıl bir şeytan olduğunun da farkında değiller kocası oğulları kardeşleri tabiki toz kondurmazlar bugüne kadar yaptığım hiç bişeyinmi hattı olmamış kız kardeşime bile dün şikayet etmiş kaynanam beni düşünün nişanlı olan ablama herkese herkese üstelik bende onun kardeşi için uğraştım bir gün boyunca mantı yapmaya gelmediler ve bu 3 gün içinde bende 2 gün sağlık ocağına gittim geldim 31 haftalık hamileyim insan bunun için rezillik cikarmazdi bari ne yapacağım bilmiyorum bugün yine gideceğim ama hiç gitmek istemiyorum yada bazı şeyleri yüzüne vurmak istiyorum beli ağrıyor olabilir alınabilir ama kimseye değil bana diyecek kocama derken ne düşündü yada diğerlerine derken biliyordu bana tavır alınacağını bıktım bu kadından bir dediklerini iki etmedim yüzünü görmek istemiyorum ama mecbur gidicem nasıl davranayim bilmiyorum.
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
24
Cevaplar
+1
oy
9 Ağustos 2021
kediterbiyecisi
(
1,500
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz fazla samimisiniz bence sınırların yok mesafe ne demek bilmiyorsun o yüzden de böyle insanlar yüklenebiliyor rahatça. Bütün kardeşler de başka erkek yokmuş gibi eşine tutulmuşsunuz. Ben buna bile izin vermezdim. Kardeşimin kaynımla ne işi var yani en büyük hatanız. Karnın burnunda elaleme mantı açmak nedir ayrıca.. Bebeğini düşün milletin karnını düşüneceğine. İsteyen parasını versin yesin. Çok vericisin çok. Sen şimdi önüne yemek getirilecek zamandasın. Bu günleri çok ararsın o bebek doğunca. Demişti dersin. Kocana de ki ben hamileyim ağrım var sancım var kötüyüm sızlan ağla. Madem o şeytan sen daha şeytan ol. Bu devirde iyilik yaramaz. Habire habire mıç mıç da olma kimseyle kendi ailen de olsa. Her gün görüşüp durma. Bebek olunca evine gitmezler, hizmet beklerler, her şeye burnunu sokarlar. Akıllı ol
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın
9 Ağustos 2021
kubra1992
(
3,546
puan)
tarafından
yorumlandı
Aradığım yorumu yapmış arkadaş... Keşke kardeşin imkanı varken yanlıştan dönse.. Kaynanan kötü olup da oğulları iyi olsa amenna diyeceğim de. Anakusuzu oğulları. Hem şirret kadına bacın gitmiş dha ne istiyor. Offf sinirlerim bozuldu..
9 Ağustos 2021
kediterbiyecisi
(
1,500
puan)
tarafından
yorumlandı
1 tanesi yetmemiş zaten kurban toplar gibi toplamışlar baksana 3 kızı ama ablası da uyanık değil belli ki. Gitmiş hizmet etmiş bir de laf dinlemiş
9 Ağustos 2021
kubra1992
(
3,546
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet çok iyi niyetliler bence kızlar.. Benim gibi şirret olsalar. Az uyanık olurlardı...
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ağustos 2021
Herzamanhaklibiri
(
2,975
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben gitmezdim kocamda umrumda olmazdi canimdan bebegimden onemli degil hamileyim karnim burnumda de lafini yuzume soylesin niye herkese anlatip fesatlik cikariyir derdim esime yani sen bilirsin ama gitme bence
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte benimde takıldığım nokta bu zaten her konuda böyle sürekli doldurur eşimi dürter şunu gitmesin bunu almasın planları yapar bizi mecbur eder emrivaki yapar. Ki onca kalabalık bir aile olmasına rağmen yeni evli ve hamile olmama rağmen bugüne kadar gıkım çıkmadan her işlerini gördüm yaptım insan yaptığım onca şey hatrına alıp ortalığa dökmez bari en küçük kardeşime kadar sitem etmek nedir ya birde sürekli gözyaşı döker timsah gözyaşları
9 Ağustos 2021
Herzamanhaklibiri
(
2,975
puan)
tarafından
yorumlandı
Emin olki seninkindende beter bi kaynanam var ve esimin.ailesi anlatsam bitmez oyle sorunlu insanlar
Ama ben esimin yuzune soyluyirum ve 4 yil oldu sayuli gitmisimdir numaralari bile yok umrumdada degil sende mesafeni koy caninin hayatinin kiymetini bil biraz boyle insanlar maleseg agizlarina edilmesinden hoslanirlar fedakar iyi gelin yetmiyor bunlara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
WhiteSwaN
(
15,021
puan)
tarafından
cevaplandı
Direk konuş ben o gün bunalri yaptım sen niye millete böyle diyip kocamla arami açıyorsun de
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kadın bana bişey demiyorki benden ayrı kiminle konuşsa ona diyor eşime ağlamış doldurmuş üstüme saldı onu, kayınpederime ağlamış doldurmuş yine bir güzel adam yüzüme bakmadı konuşmadı, ablama demiş, kız kardeşime demiş resmen beni rezil etti ya
9 Ağustos 2021
WhiteSwaN
(
15,021
puan)
tarafından
yorumlandı
Rezil olacak birşey yok bunda canım. Kocan anasının ağzına baktığı sürece zaten hep üzüleceksin. Onun haricinde söylediğin laflar kulağıma geliyor desen
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet eşimin sessiz kalması beni ezdirmesi daha çok zoruma gidiyor
9 Ağustos 2021
WhiteSwaN
(
15,021
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablan umarım evlenince elti gibi olmaz
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Zumra rana
(
4,148
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz bnmkini tarif etmissin kaynnmda ole lafi soyler bana ama milletin yannda melek kimse beklemez ondan bacim ben bu yuzunu gosterene kadar esime 10 yilim gitti. 11 yillil evliyim bir yildir goruyo gercegii
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimkinde bu annecilik varken ve kaynanam bu kadar duygu sömürüsü yaparken 20 yılda olsa göreceğini sanmıyorum. Verdiğim emeklerle yazık
9 Ağustos 2021
Zumra rana
(
4,148
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canm bn ses kaydi ala alaa gosterdim once diyordum boyle dedi yoooo demedim.diyordu taaak esime ses kaydini dinletiyordum gene bile bir defada gormedi
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim kaynana o kadar kötü ki
Melek görünümlü şeytandan beter
9 Ağustos 2021
Zumra rana
(
4,148
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardimcin olsun canm Rabbm kaynanana firsat vermesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Kukuli
(
17,344
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanana deki yakinda ben doguracam iki dakika oturmuyorum ama sen belim ağriyor diye nazlaniyorsun. Ben dogurunca sen lohusa gibi gezersin kesin de.
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
8 aya girdim bir kere bile bir naz niyaz yapmadım hem kendi işimi hem onun işlerini gördüm yaptım ettim bu kadın insan falan olamaz gerçekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
_Ada_
(
4,094
puan)
tarafından
cevaplandı
Git ve böyle kaynana anlat derdin ne herkesi bana düşman ettin hamile Halimle de bugün susarsan bu böyle devam eder birazda sen ağla sana üzülsünler boşver onun davrandğı gibi davran
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben sadece bebeğimi düşünüyorum bu kadar öfkelenip ayaklanıp bizi üzmek istemiyorum altında kalmayacağım kesin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
⭐İlkim Ada⭐
(
4,875
puan)
tarafından
cevaplandı
Biriniz yanmışsnz ablanı niye yaktın :))
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle çok haklısın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Haticegokoglu
(
70
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana herşey normal geldi klasik kaynana takma onları kafana ama kocanın sana gitmedin diye hesap sormasına takıldım bensonuçta o da senin yanındaydı sanki o gitmiş sen onu yalnız göndermişsin gitmemişsin gibi konuşmuş annesi sonuçta o da gitsin o zaman cidden bu konularda tek takıldığım şey eşin nasıl davrandığı oluyor genelde birde hamilesin senin yanında olmalı
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet benim dbutun derdim bu zaten kaynanam ne derse desin bana desin kocamı doldurmasın yada kocam cevabını versin yanımda dursun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
AfRODit
(
44
puan)
tarafından
cevaplandı
Ah bu kaynanalar
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Nefret ediyorum ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Merikoo
(
815
puan)
tarafından
cevaplandı
Allahım sanki kendi kaynanamı başkası anlatıyor gibi aynı benim kaynanamda böyle yönetmeye bayılır hep kendi istediği olsun ister mıy mıy mıy konuşur ağlar beni şikayet eder dolduruşa getirmeye çalışır sonrada ben naptım ki nededimki üzülüyorum oğlum ondan söylüyorum der o melek olur biranda şeytan suratlı. Valla canım seni çok iyi anlıyorum benim kaynanam böyle yaptı memleketteyken surat surata gittim evine 5 karış surat elimi bişeye sürmedim onun yaptığı gibi kocama oynadım bende kocamn yanında anne ben yıkarım bulaşığı dedim kocam yokken suratımı asıp oturdum hiç konuşmadım asla. Çünkü hayal kırıklığına uğrattı beni kocama şikayet etti dolduruşa getirmeye çalıştı yuva yıkmaktır bu benim gözümde yaşadığımız şehre geldik 2 haftadır eşim arar görüntülü ama ben konuşmam mutfağa geçerim mesafe iyidir mesafemi koydum eğer birdaha olursa böyle bişe yakarım köprüleri kaynanamla konuşurum boşanıyorum sebebi de sensin şimdi sevin derim eğer konuşursan yine gidip kocana anlatacak hatta bana bağırdı dicek oyna canım yine sevme ama kocana göstermelik rol yap
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yemin ederim aynı dediğin gibi şeytan suratlı.
Ne kadar çok guveniyorlar kendilerine ya aynı dediğin gibi herseyi yönetecek avukat hanim herkesi yönetecek dolduracak pislik
9 Ağustos 2021
Merikoo
(
815
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende neler yaptım canım çalışıyırdum işten çıkıp istedi diye poğaçalar pastalar neymiş gün yapacakmış yetiştirememiş kızı bile almamıştır ona kahve makinası aldım anneler gününde 2. Anneler gününde sadece çiçek aldım diye surat asmıştı çok şeyde yapsan onlar için birtane birşey yapmadığında hemen el kızı oluyorsun o yüzden bırak bişe yapma ben artık bişe yapmıyorum 1 yıllık evliliğimi zwhir etti bana gidemeyiz mahkumuz zannediyorlar valla öyle bir giderim ki aklı şaşar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Bucra1409
(
4,234
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence sende git kayınbabanın yanında kaynananı al karşına terbiyeni edebini bozmadan düzgünce sor konuş anne üç gündür misafir ağırlıyorum ben senin rahatsız olduğunu bilmiyodum bilsem hepsini iptal eder snaa gelirdim ama senden böyle bişey beklemezdim keşke kocama babama söylüceğine bana söyleseydin ben seninle halledilmicek bi sorunum yok seni annem gibi görmüştüm de bas ağlamayı :D
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hzhsjsksk timsah gözyaşları kaynanamın uzmanlık alanı lütfen
9 Ağustos 2021
Bucra1409
(
4,234
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bişey deyim mi erkekler aciz ve muhtaç kadınlara bayılıyorlar kaynana nesli de bunu çok iyi biliyor bizim de öğrenmemiz gerek :D sende başarabilirsin ama mutlaka kayınbaban yanında olsun ve sakın bağırıp çağırma mağduru oyna sinirlenme üzülmüş gibi yap :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bnce git ve konuş deki bu gibi şeyleri onlara anlat andaki maksatın neanne de. Şuana kadar gelip bütün işlerine el atmıyor uydum de. O üç gün inde neler yaptığını söyle. Kırıldığını anlat. Her şeyin farkında olduğunu konuşmanla beli et bnce
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle altında kalmıcam ama kocam yokken özellikle söylicem çünkü kocamla ayriytten konuscam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Yasemin_k
(
1,676
puan)
tarafından
cevaplandı
Hamileyim hiç halimi sormuyorsun mantı yapıyorum bu halde çıkıp grlmiyorsun şimdiye kadar birçok işini yaptım 3 gün gelmedim diye olay çıkardın gözüne Dursun hakkımi helal etmiyorum de bnce ben bile sinirlendim bundan sonra hicbisey yapma bnce hamilenin elinden su bile alınmaz derler bizde sen can taşıyorsun senden iş beklemek abes bir kere kocana da anlat senin tarafında olsun
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Olurmu canım tek hamile olan benmiyim mecburum ben onun evini işini pisliğini temizlemeye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Böyle şeyleri okuyunca iyi ki uzaktayım şehir dışındayim diyorum
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Benceede keşke bizde öyle olsak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Hawa
(
1,552
puan)
tarafından
cevaplandı
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız, benimki direk küstüğü için gitmiyorum artık.. Yapıyorsun yapıyorsun, bir kere yapmayınca dünyanın en kötü gelini sen oluyorsun
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle yaptığın 100 tanesini görmez yapmadığın 1 tanesini görür ne biçim insan
9 Ağustos 2021
Hawa
(
1,552
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de çözemedim ne biçim olduklarını :) Benim bi arkadaşım böyle tipler için, çok farklı bi çalışmanın ürünü derdi :D Çok hoşuma gider gülerdim ben de.. Onun dediği gibi çok farklı bi çalışmanın ürünü bunlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Annemnerdeeee
(
1,856
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen de kusura bakma hak etmişsin kendin simartmissin kocan seni hizmetçi diye almış ne demek ya ben kendi işimi hem onların işini yapıyordum yapmayacaksın hiçbir şey böyle yuva olmaz evlenmişsin ama malesef aile olamamissiniz onlar yüzünden sana tavsiyem tavrını ortaya koy hiç de gitme işini yapma eşin de bu yüzden sana baskı yaparsa uzaklastirma kararı al gözü korksun
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
En çok eşime bozuluyorum zaten niye böyle olalım biz ya sözde o kadar severek evlendik ama gördüklerime bak
9 Ağustos 2021
Annemnerdeeee
(
1,856
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesin tavrını koy kendi evini temizle yap et kaynanana da de ki benim evim ayrı yuvam ayrı sen de hizmetçi tut kendine ben kendime zor yetiyorum senin işini yapsam kim benim işimi yapacak hani ayda yılda bir çağırirsin anlarım de
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bugüne kadar hep yaptım ama şu sıralar çok zorlanıyorum kendi evimin işini zor yapıp yetiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Yahu 31 haftalık hamileden kim ne bekler de bunlar böyle yapmış. Ben de 31 haftalık hamileyim değil mantı açmak basit yemekleri yaparken bile nefessiz kalıyorum şu sıcaklarda. Daha bi de gidip kaynanana iş mi yapacaksın. İşte ablan da gelin o yapmış senin yerine daha ne. Hadi diğerlerini boşver eşin hiç mi anlamıyor halinden. Yerinde olsam kimseyle münakaşaya girmem eşimle güzelce konuşur anlatırım kendimi. Önemli olan eşin gerisini boşver istediği kadar konuşsunlar. Sen hamile halinle çok yüz vermişsin belli ki onlar da beklentiye girmişler, en ufak şeyde nankörlük etmişler.
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle çok yüz verdim eğer yapmasaydim.zamaninda bugün böyle yapamazlardi eşim yeterince anneci olduğu için ne desem de savunacak bişey buluyor en çok bu yoruyor beni
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç yapmamak da doğru değil bence ama kendini zor duruma sokarak bişiler yapmak da olmaz. Anlar canım eşin de anlar zamanla, sen güzelce kendini hissettiklerini anlatmaya devam et
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kaynanana güzellikle şöyle Anne ben yakında doğuruyorum, doğru dürüst kendime yetemiyorum ama benim bunca çabamız ugrasimi görmezden geldiniz sana çok kırıldım bemde bundan sonra diğer gelinleri nasılsa öyle davfanacam de
Diğer gelinler nasıl derse şöyle olması gerektiği gibi falan ve bu günden sonra da çok mesafeli ol gülme bile yüzüne özellikle o kayinbaabna çünkü benim kayinbaba da beni çok vok sever sözde ama kaynanamim doldurusjhla bana soğuk davranıyor bu ara arada bir kaç sorun yaşandı bizimde Ama şu kadınlarının lafıyla doldurulan erkeklerden nefret ediyorum bence en karaktersiz erkekler bunlar benim esim de öyle anasının tek bakışıyla benimle günlerce konuşmadığı olmuş ama ben ne yapıyorum şu an biliyor musun asla pişman olacak şeyler yapmıyorum yani onlara iyilik tarzında çünkü xamaninda çok iyilik yaptım pişman oldum şimdi bende onlara yaranmaya çalışmıyorum en azından onlardan da beklentim yok evimdeyim ayriyim kafam rahat eşime de asla laf vermiyorum çünkü çok çok anneci .evlenmeden anasının yüzüne bile bakmayan biri evlendikten sonra annesi kıymete bindi zaten
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla benimkide fazlasıyla anneci. Keşke uzak olsam bende
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Fatmay.
(
432
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım kusura bakma lütfen ama suç sende kaynana ile bu kadar samimi olunmaz çünkü hepsi oğlunu kıskanır çok nadir insan vardır oğlunu kıskanmayan gelinini seven bence biraz daha resmi ol daha mesafeli ol
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bunu o kadar geç anladım ki her gördüğümde eli cimcik oğlunu dürter fıs fıs gizlice konuşur lafları sokmaya başladığı zaman çok iyi anladım kıskandığını şimdi biraz surat yapsam hayırdır diyo
9 Ağustos 2021
Fatmay.
(
432
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kayınvalidem ile aramız çok mesafeli asla cıvık değilim herşeyi konuşmam ayda bir giderim 3 günde bir ararım arayınca da asla dedikodu yapmam kızımı sorar oğlunu sorar Kapatırız. Bişey alırken sormam asla çok güler yüzlü değilim hep bir mesafe var. Ama kardeşim de senin gibi çok samimi oldu o kadar pişman ki kadın nasıl kıskanıyor ne alsa gider aynısını alır nişan kıyafetini bile aynı renk istiyor. Seviyor gibi ama kıskanıyor. Tavsiyem pek gülme samimi olma zaten hamilesin ağrım var de pek konuşma soru sorarsa geçiştirir gibi cevap ver eşine de az naz yap ağrım var vs. De ki anneme git demesin zamanla haddini bilir pek Göz iletişimi de kurma ne kadar uzak o kadar iyi emin ol o senden uzaklaşmaya başlar yoksa çocuk olunca çok çekersin bebeğini bile Vermez sana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Bebeginegebe
(
418
puan)
tarafından
cevaplandı
Yeni evlisin o yüzden cevap veremiyorsun yoksa gayet hepsinin ağzının payı verilecek bir durum.
Hem sen 7aylık hamilesin benimde belim kopuyor ağrıdan ben kimseye sitem etmiyorum. Yapabildiğimi yapıyorum benden bu halde daha ne bekliyorsunuz ayıp yaptığınız de. O kadar beli ağrıyan insan misafir kabul etmez de.
Evlenmek için medeniyet bilmez anlayışsız insanları nasıl buluyorsunuz hep ondan bunlar.
9 Ağustos 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar benciller ki ve cahiller çok sinirleniyorum ve günlerdir resmen adet ağrısı çekiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
722
göst.
Kocamla arama dassim şeytani girdi (kynna)
11 Mart 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Janya
(
245
puan)
tarafından
soruldu
3
dertleşmek
0