+1 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kizim 21 aylik sütten kestim beslenmesi nasil olmalı önceden emdiği için aşırı iştahsızlık vardı ne meyve yer ne sebze birde inek sütü ne kadar vermeliyim gun için de veya uyumadan oncd ne iciricem cok bi bilgim yok 

2 Cevaplar

+1 oy
(505 puan) tarafından
Nasıl kestiniz acaba bende kesicem bi türlü cesaret edemiyorum çok bağımlı taktik verseniz biraz 
tarafından
Öncelikle azalttım emmesini emmek istediği zaman dikkatini dagittim ya gezdirmeye çıkarttım ya kefir falan icirdim en son sabır taşı sürdüm sadece bir kere sürdüm kokusunu alir almaz bi daha gelmedi tek sefer de gitti yani çok şükür dun oglen 2de emzirmistim en son bi daha gelmedi hiç
(505 puan) tarafından
Bizde baya azalttım günde 20 defa emerdi sabah süt veriyorum emme süresi ve sayisi baya azalttım. Gündüz 4 5  defa anca emiyo gece de 2 defa felan onu da bi kessem. Sabır taşını nerden aldınız ben bulamadım baharatcilara sordum ama bulamadım
tarafından
Aktarda satılıyo canim ben aktardan aldim emin ol bire bir etkili oldu meme bağımlısı olqn çocuk hiç yanasmasi emmek icin bu süreçte bol bol daha çok sev ama çünkü meme onlar icin güven bağlantısı oluyo daha cok oynayio sarılıp öpersen psikolojik olarqk da unutur zorlamaz
(505 puan) tarafından
Tamam canm çok sağol teşekkür ederim yardımn icin
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Normal rutinde neler yiyorsa onlardan yiyebilir , doktora danışıp iştah açıcı şurup alabilirsiniz, ben polivit şurup verdim kızımda fayda gördüm reçetesiz de temin ediliyor,  inek sütü hiç vermediniz mi , bardak kullanıyordur artık herhalde kahvaltıda yada ara öğünlerde kurabiye yada kekle içebilir , yatarken ben ek birşey vermiyordum eğer aç kalmasın vericem diyorsanız ve yerse bebe bisküvisi muz pekmez  ve pirinç unundan muhallebi tarzı birşey verebilirsiniz hem kiloda yapar. Bunların dışında devam sütü verebilirsiniz içerse yatarken. Gece süt vermeyin alışmasın
tarafından
Cok teşekkür ederim istah acici şurubu bende düşünüyorum zayıf bi kızım var cunku fayfa görürüm insallah
(607 puan) tarafından
Ben teşekkür ediyorum umarım görürsünüz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu