0 oy
260 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (906 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar aslında konu çok uzun,ama kısacası iki görümcem var evlenmemiş ikiside 45 üstü tek kardeşleri var.Bizim evimiz ayrı ama evlendigimizden bu yana o kadar kötü şeyler yaşadım ki anlatsam yuh artık diyeceginizden eminim.Sonunda tak etti  canıma 8 aydır görüşmüyoruz.

Ortak bir akrabamız evini yaptırıyor cumartesiye eşim yardım ediyor anlar inşaat işlerinden,benimde küçük çocuğum var sürekli dışarı çıkmak istiyor bazen oyalamak için babasının yanına götürüyorum bir iki saatliğine orada takılıyor sonra park falan derken sakinliyor eve getiriyorum.Su dört haftadır yanına bile ugrayamiyirum çünkü her hafta sonu gorumcelerim oraya coreklendiler tabi benim gelmek isteyeceğimiz tahmin ediyorlardı,her hafta gitmeyen hanımlar her cumartesi ordalar tabi ! Bu cumartesi esimide aradım geliyorum diye gittim arabaları yine kapıda , eşimle tartıştım çok sinirlerim bozuldu,kasıtlı yapıyorlar desem abartma falan diyecekler ama dün baya kızdım eşime, artık kimseye hele onların adı geçince tüylerim ürperiyor 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(1,715 puan) tarafından
Bunun için neden eşinle tartıştın ki bence sende gitme eşinin yanına onlar geliyorsa gelsin sen görüşmüyorsun diye eşinde görüşmeyecek değil canm eşin onlarn yanındaysa yapacak birşeyin yok boşuna moralini bozma evet sinir bozucu bir durum ama napcan yani 
(906 puan) tarafından
Ben görüşmelerine karşı değilim,zaten oğlumu ara sıra yanlarına gönderiyorum görsünler diye.Esimde görüşüyor bundan rahatsızlık duymadım,oğlumda hiç sakinmadim onlardan.Ben Almanya'da yasiyorum dört yıldır burdayım,eşim haricindede kimsem yok,hafta sonları genelde canım sıkılmasın diye nereye giderse birlikte gideriz çalışmaya bile olsa,benim kızdığım konu bunu çok iyi biliyorlar hiç hafta sonu oraya gitmeyen insanlar her hafta sonu orda,bu üç oldu arıyorum geliyorum diye gelme kizlar burda diyorlar tamam dedim,sorunda etmedim.Gecen cumartesi aradım kim var dedim kimse yok gel dedi,gittim yine kizlar orda ! Haberim yoktu gelecekleri sen dedi.Dedim bana diyorsunuz gelme kizlar gelecek diye ! Peki neden kızlara diyemiyorsunuz gelme karım gelecek diye
tarafından
Haklısın ama kocanla çözcen kizlar inat yapiyor belli
(1,715 puan) tarafından
Aynn haklısın sana gelme diyorsa onları da arasın gelme desin geleceklerini bilmiyorsa da sen gelecem dediysen arasın ablasını gelecekmisiniz geleceksenizde gelmeyin eşim gelecek desin
(906 puan) tarafından
Aynen ben böyle kapıdan dönünce kötü oldum,birde bütün önceliği onlara tanıyor olmalarida bir garip,onlar gelmek istiyorsa ben gidemiyorum,istemiyorlarsa görebiliyorum.biktim ya ,bu aile sorunları insanı esindende soğutuyor artık inada güvenim kalmadi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 578 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
19 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,000 göst.
12 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy