0 oy
739 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar ya eltimle aynı binada yaşıyoruz ve beni çok bıktırdı ya ne yapmalıyım ya akıl verin elbiseden tutun herşeyi gelip istiyor beni çok bıktırdı ya kullanmaya cekindigim elbiseleri gelip istiyor bende bu huyum kuruşun hayır diyemiyorum ben ne yapacam ya gerçekten ya az evvel gelmiş kullanmaya cekindigim elbisemi gelmiş istemiş gitti geldi başka birşey istiyor ya ben ne yapacam

14 Cevaplar

+2 oy
(7,136 puan) tarafından
O da, senin hayır diyemedigini bildigi için böyle yüzsüz davranıyor zaten Bi kere hayır de, bak, bakıyım Bi daha öyle ota boka geliyomu
(24 puan) tarafından
Dedim diyor altın mi gümüş müdür. Vermiyorsun
(7,136 puan) tarafından
O zaman sende ona aynı şekilde davran gözünün gördügü şeyi iste anlasın hatasını
(24 puan) tarafından
Ben ona muhtaç değilim ki evimde her şeyim var ama o kiymiyir almıyor benden alıp götürüyor
(7,136 puan) tarafından
Verme çatlasın patlasın altın mı gümüş mü derse evet altın de gümüş de onla mı ugraşıp durcan sürekli sürekli olur mu hani Bi ihtiyac olur ayda yılda Bi olur insanlık hali ama resmen alay eder gibi Hersey de eltiden istenmez ki canım ayıp yani
(24 puan) tarafından
Aynen canım bıktırdı artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
ya baskasinin elbisesini neden ister ki insan
(24 puan) tarafından
Yaa ne bileyim bende ondan kılçık dahi istemem sinirlerimi çok bozdu ya ne yapmalıyım artık bilemiyorum
tarafından
bu saate kadar vermişsin artik pek de bi çözümü yok vermicem desen sen kötü olursun.
(24 puan) tarafından
Bilmiyorum ya sinirlerim çok bozuk ya
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hayir demeyi ögrenicen canim hic sevmem oýlelerini ikide bişi istemelerini
(1,019 puan) tarafından
Verme canim bende de aynisi vardi hayir dedim artık bidahhabisi istemedi bide bitane alt komsum var hiç tanimam etmem  bir iki kere asansörde semlam verdim selamımı bile almadi  hiç bir muhabetimiz yok inan her gun çocuklari gonderir bisiler ister kahvemi diyim streçmi diyik kovamı mindermi diyim abiyemi diyim daha neler neler istiyor her geldiginde yok diyorum veremem hayır diyorum sende hayır diyemiyorsundiye oda pis alışmış
(24 puan) tarafından
Vermesem ayrı dert versem bana dert yemin ederim elbise vermişim ona ki gönülsüz vermişim hayır diyemiyorum bu huyumu sevmiyorum
(1,019 puan) tarafından
Canim verme ya inan benim eltim  benden abiye istedi bide eltim benden çok kisa ben kendime bi elbise aldiğda hep uzun alirim topuk payinida bırakırim  geldi benden düğün için abiye istedi bende dedimki benim abiyem sana olmaz benim abiyelerim hepsi cok uzun bana dediki bisi olmaz ver ben kendime gore kısaltıp giyerim yüzsuz  sonra ben nasıl giyicem dedim salakmiyim busüru para vermişi senin icin kesim elbisemi git kendine aldedim benden bisi isteme vermiyorum dedim gorumcelerimde isterdi veremem dedim bidaha bisi istiyemiyorlar
(24 puan) tarafından
Kalpleri kırılacak diye bişey diyemiyorum ki
(1,019 puan) tarafından
Canim bunda kirılacak bisi yoki  sen oyle yaptikca onlarda daha fazla yuz buluyorlar inan  mecbur deyilsin vermeye budefa elbisene falan bisi olursa inan hic onlarin umrunda olmaz demezler oyle yaptik yine uzulecek kirilacak sen olursun çünki ben bunu yasadiğim icin iyi biliyorum teyzemin kizi bikeresinde benden silokon tabancasini istedi bende safligimla verdim dedim kuzenimdir dikatli kulanir bide bende yeni almisim cok dikatli kulaniyorum  ona verdim ertsi gun bana geri getirdi bende elisleri yapitorum diye surekli lazim bana getirdiginde ben elimdeki işi bitirim dedim fişini prize taktim bekliyorum ısinmiyor tabanca bide düğmesi duzgun çalışmiyor bi  baktim ne gorum kuzenim bozmuş dügmesinide kirmis anlamiyim diye düğmeyi icten kurdeleyle baglamis teyzem bize geldi o aksam ona anlatim boye bozmuşsunuz bana gulerek evet bozduk sen anlama diye icten bagladik o gundendir artik pek kimseye esyalarimi vermem çünki kiymet bilmezler
0 oy
tarafından
Hayır demeyi öğreneceksin
(24 puan) tarafından
Diyemiyorum ya bıktırdı inan ne yapmalıyım artık bilemiyorum bu kadınla dışarı çıktığım elbiseleri gelmiş götürüyor
0 oy
tarafından
Bence yüzüne diyemiyosan uygun bir dille mesaj at yada eşinle konuş o desin o söylesin 
(24 puan) tarafından
Eşim de öyle şeyleri sevmiyor gidip demez onlara
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Ben çok güzel hayır derim vala kimseyi tepe cikaramam
(24 puan) tarafından
Ah ah keşke halimi bilsen
0 oy
(324 puan) tarafından
HasbinAllah ben takılarımı, giyimi flan paylaşamam kötü olurum 1 kere verdim kemeri gelmedi kir, toz, ter, pasta kalıntılarıyla geldi elbisem masada yuvarlanmış sanki bir daha tövbe dedim. Senden büyük mü bilmiyorum ama söyle hani ayağını kes eltini nasıl uzaklaştırcağını bilirsin ama kırmaktan korkuyorsan korkma bırak yüzsüzlüğü ele almış iyice
(24 puan) tarafından
Kırmaktan korkuyorum insnalari bir kere hayır dedim burun astı bende diyorum aynı binada yaşıyoruz küslük olmaz ama iyice zıvana dan çıktı
(324 puan) tarafından
Temiz kalbini seveyim ya ozaman hepsine tamam deme yavaş yavaş hayıra alıştır 2 isterse 1 ver bari sınırını çiz yavaş yavaş
(24 puan) tarafından
Bende bu huyumu sevmiyorum vermesem içimde kaliyor versem de sinirlerim bozuluyir sonuçta onunda bir sürü kıyafeti var niye gelip benden istiyor anlamıyorum ya aklım durdu böyle insanlardan
(324 puan) tarafından
Mutlu olmak istiyorsan hayır demeyi öğren net canım, sana yazık bir süre sonra adını duymaya bile tahammül edemezsin
(24 puan) tarafından
Şuan öyleyim inan elimden gelse yüzüne bakmam ama diyorum bişey olmaz komsuyuz benimde sabrımı tüketti
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Arkasından giybetini yapabiliyorsun ama yüzüne karşı kibarca esyalarimi veremem diyemiyorsun. Tuhaf :)

(24 puan) tarafından
Bir kere hayır dedim burun astı ben de şaştım kaldım artık ne yapacam diye
0 oy
(615 puan) tarafından
Vlla bnde de vardı öyle bı elti yok diye diye kurtuldum .ayarı YK cnku habire istyolar yok diycen .
(24 puan) tarafından
Para hariç benimde öyle herşeyi istiyor bir akşam gelmiş puding yapacağım puding ve süt ver şaştım kaldım
(615 puan) tarafından
Her yerde bı tane varmış demekki
(24 puan) tarafından
Keşke senin eltin benim eltim elti olsalardı sürekli birbirlerinden biseyler isterlerdi
(615 puan) tarafından
Hahaha o zman vermemek için istemezlerdi.biz istemiyorz diye bizden istyolar
(615 puan) tarafından
Hahaha o zman vermemek için istemezlerdi.biz istemiyorz diye bizden istyolar..bizde istesek öyle olmazdi
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Veremem diceksn yeter diceksn küssün 
(24 puan) tarafından
Kalbi kırılacak diye bişey diyemiyorum ki ya offf
(7,827 puan) tarafından
O zaman yapcak bişi yok ya hayır diceksin ya böyle devam edecek seni kullanıyor
(24 puan) tarafından
Evet gorumcelerim de dedi bana dedim ne yapmalıyım ki
(7,827 puan) tarafından
kusura bakma artık  veremem de
(24 puan) tarafından
Anlamıyor ya bir kere hayır dedim burun astı gümüş müdür altın mi vermiyorsun
(7,827 puan) tarafından
Evet altın altın değilse az yede sende al diyeceksin neden altta kalıyorsun
(24 puan) tarafından
Keşke altta kalıp ezdirmesem kendimi bilmiyorum o esnada donup kalıyorum bişey desem kalbini kırar miyim o insanın diye
(7,827 puan) tarafından
Böyle yaparsn hep snden gider o zmn bir dahaki sefere de ki artık veremicem surat asarsada assın sebebini sorarsa öyle olması gerekiyo de ama lütfen yap buny
(24 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Geçenlerde bi arkadaşa verdim elbisemi mafedip getirdi  yemin ettim daha da kimseye bişey vermeyeceğim de

Bı arkadaşınla anlaş olmazsa olmaz sa onun yanında istesin falan sende mafedip getirdi dersin
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hayır demeyi öğrenmedikçe kurtuluşun yok malesaf
0 oy
(906 puan) tarafından
Canım direk hayır demek senin zor belliki şöyle yap ! Bazı eşyalarım benim için çok değerli çoğunu ben bile kıyıp giyinemiyorim,tabiki bazı istediklerini veririm ama her istediğinde alamayacagini bil aramizda kırgınlık olmasın de açık açık kurtulbir söz vardır " neye tahammül ettiğinizde dikkat edin ! İnsanların size nasıl davranacağını ogretiyorsunuz " farkında olmadan bu davranışı ona sen öğrettin şimdi başka bir şey öğretme zamank

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 378 göst.
0 oy
8 cevap 400 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 483 göst.

Kategoriler