0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
.............

5 Cevaplar

0 oy
(1,404 puan) tarafından
Sabah 7 de uaynir ilk iş emer sonra 9 gibi kahvaltı yaptırırım zeytin peynir omlet bazen pankek bazen menemen falan. 12 gibi çorba tarzı şeyler 1 iki saat sonra ara öğün olarak meyve veya yoğurt kuru üzüm kuru kayısı falan. Sonrasında akşam yemeği bizim yiyeceklerden ne varsa ona uygun olanlardan tabi ayırıyorum o şekil veriyorum veya ona özel tuzsuz şekilde yapıyorum sebze yemeği veya yeşil mercimek yemeği ıspanak falan tabi aralardada emmek için sürekli memede.
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Sabah 8 de uyanırız kan ilacını içer önce. 10 gibi kahvaltı ederiz peynirli omlet, pekmez ceviz biraz ekmek içi yer. Yanında muz dilimlerim yada şeftali onu yer. 1 de öğlen uykusuna yatar emerek uyur. 3 bucuk gibi uyanır öğlen yemeği yer, sık sık emdiği için öğlen yemeğini geç yiyo, evde ne yemek varsa. Bugun köfte patates yicek uyanınca. Yanına makarna yer belki. Bol su içer. Aralarda yine meyve yer yada kek kurabiye ne yaptıysam evde. Akşam bizle yemek yer ne yemek varsa. Yatmadan 1 saat öncede yulaf ezmesi pişiririm yarım muz ezerim karıştırırım pekmez de ekler öyle yediririm. Emerekte uyur
(862 puan) tarafından
Kan ilacını direk mi içiyor bizim asla ne yaparsam yapayım içmiyor
(25,177 puan) tarafından
Suluguna koyuyorum su içer gibi içiyo. Bazen kaşıkla veriyorum ağzına ellerini tutuyorum biraz zorluyorum kaşıkla zor içiyo ama daha çabuk bitiyo fazla içiyoruz biz 4 tatlı kaşıgı
(862 puan) tarafından
Bizimde 4 tatlı kaşığı 1 kaşığı zor içiyor gerisini mümkün değil ama suluova denemedim hiç Allah razı olsun birde onu deniyim
0 oy
(14,957 puan) tarafından
3 saatte bir yediriyorum 
0 oy
(862 puan) tarafından
Sabah 9da uyanıyor emiyor uyanınca 10 da kahvaltı yapıyoruz zeytin salatalık yumurta sarısı beyazına alerjisi var keçi peyniri domates bazen menemen 2 buçuk gibi öğlen yemeği yiyoruz ne yaptıysam 5te meyve veya meyveli yoğurt yapıyorum akşam 7 buçuk 8 de akşam yemeği ne yaptıysam onu yiyor 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
4 yada 5 saat arayla beslerim artık biz ne yiyorsak çoğu şeyden veriyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
23 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,927 cevap

329,222 kullanıcı

...