+1 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (53,869 puan) tarafından

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
yâ kiyamam nasil alip koynuma bastirasim geldi yavruyu anlatamam :( Bi Orhangazili olarak utandim
(53,869 puan) tarafından
orhangazili mizin sen
tarafından
Keramet köyünde doğdum büyüdüm , İstanbul'dayım bi senedir.
(53,869 puan) tarafından
aa kiz niye demiyon sen kesin akraba cikariz
tarafından
kesin he :D
(53,869 puan) tarafından
özelin de kapali ☺️ yas kac
(53,869 puan) tarafından
tanimam seni sen mevlude vardı onu tanirsin sizin koyden ☺️ annemin teyzesi oturuyodu orda senturkler
tarafından
evet taniyore Mevlüde ablalari
(226 puan) tarafından
Bizde orhangazideydik eşim memurdu bir ay oldu taşınalı Orhangazinin yerlisi değildir asla sanmıyorum oranın insanları böyle değil bence orda pavyon karilarindan biri yapmıştır. Yerlisi asla böyle değil
tarafından
Hee yerin iyisi kötüsü var :(
(226 puan) tarafından
Canım valla ben Orhangazinin kötüsüne hiç denk gelmedim ne yalan diyim ama dediğinde haklısın.
tarafından
Orhangazinin yerlisi yok ki hep Bayburt Erzurum Trabzon vs . Tabi köylüler olarak yerliyiz lâkin illâ fenalar her yerde var.
(53,869 puan) tarafından
ben yerlisiyim canim babannem gedelek köyünden. caresiz sende mi bizim burda oturdun iki gunde uc kisi☺️
(226 puan) tarafından
Biz arapzadede oturduk kuzum merkezde
(226 puan) tarafından
Çakırlılı çok tanıdığım var benimde
(53,869 puan) tarafından
orhangazinin yarisi arapzade diye☺️ cakirlida esimin halasi oturuyo ikiz kizlari var ☺️esin ne is yapıyor
tarafından
Arapzade nasi merkez oluyo kiz yukarda orası nerdeyse Tokinin altı. Hâlâ ogazide misiniz yoksa başka yere mi taşındınız.
tarafından
Çakırlı bizim komşu köy :)
(53,869 puan) tarafından
arapzade merkez toki alti hurriyet☺️
(226 puan) tarafından
Hayrettinbese sokakta oturdum kız neresi yukarı hemen gratisin arkası :)))) taşındık kuzum
(53,869 puan) tarafından
kiz caresiz annemlerin alt mahalle orasi hedef spor varya onun karsisi annemlerin
(226 puan) tarafından
Aynen ikbalin dediği gibi kuzu TOKİ altından Gemlik yoluna kadar Hürriyet bende öyle biliyorum
(226 puan) tarafından
Ana kiz çok yakınmış annen bana örnek sütün ara sokağının orası değil mi
tarafından
arapzade değince benim imam hatibin oraya gitti aklım orda arapzade cami varya :d
(226 puan) tarafından
Kızlar açık adres verdik silin yorumları :)))
(53,869 puan) tarafından
imam hatipte toki altinda degil bi gun gel gezdireyim seni☺️ evet canim o tek yön cadde iste bende somuncubabanin orda oturuyorum
(53,869 puan) tarafından
korkum yok adresten ☺️ne zaman tasindin sen ben kendimi paraliyorum orhangaziliyim diye niye bulmuyonuz beni
(226 puan) tarafından
Yakınmışız kuzuu
(53,869 puan) tarafından
sen ne zaman tasindin
(226 puan) tarafından
Kız bulsak görüşürdük ne güzel hiç denk gelmedim ben ya biz taşınalı 4-5 ay oldu
(53,869 puan) tarafından
bide komsuymusuz varya ne guzel gorusurduk oturuyo olsaydiniz benim evimde merkezde
(226 puan) tarafından
Valla var ya ne güzel olurdu nefes olurduk birbirimize nasibe bak taşındıktan sonra denk geliyoruz
(53,869 puan) tarafından
benim cok arkadasim var sizede arkadas olurdim ❤️
tarafından
Günaydın sabahul hayr kızlar ya imam hatipin biraz üstü toki bilmem bana yukarda geliyo işte:)
(53,869 puan) tarafından
tamam hadi oyle olsun imamhatibin üstü halkegitim ☺️☺️☺️☺️
tarafından
evet uzattim da uzattim ehehe:) napiyim ya bana çok yukarlarda geliyo. Örnek süt değince kardeşim orda ev tuttular
-Reklam-
+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Oyy yavrum kurban olurum vereneee..

Istemiyorsaniz bari camiye falan bırakın posete koyup cope atmak nedir ya ölsün diye birakmislar resmen icim parçalandı  ahh ahh :(((
(53,869 puan) tarafından
valla ben kiziyorum diye o gece icim icimi yiyo bugun halama biraktim temizlik yapacaktım yapmadan yanina gittim bunlar ölüme terkediyorlar
(1,297 puan) tarafından
Hep dua edrken diyorum  Allahim hak eden layik gordugun kuluna evlat ver herkes anne baba olmamali :(
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ne derdi vardı kimbilir dicem ama diyemiyorum da yazık günah bebeğe.  Allah akıl fikir versin 
(53,869 puan) tarafından
oyle acinacak biri olsa cami avlusuna kalabalik bir yere bırakır. posetle koymus ölüme terk etmiş. öldürmeyen Rabbim oldurmuyo bebeginde ileride çekecek cilesi var anasiz babasiz yurtlarda buyuyecek
(1,453 puan) tarafından
Aynen öyle Ne diyim boylelern de yeri yok hiç
(2,080 puan) tarafından
Belkı iyi bir aile evlat edinir böyle ailenin elinde yaşamaktan ise
(53,869 puan) tarafından
insallah . kutahyada gidiyoduk yetistirme yurduna arkadasim orda kalmisti icler acisi hep siginacak sevgi ariyorlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 458 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 862 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 739 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 183 göst.