0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar 45 günüm kaldı doğuma inşallah Allahın izniyle

1 tane 10 lu hastane çıkışı

2 tane 5 li hastane çıkışı

1 tane tulum

Zıbın da karışık uzun kollu kısa kollu kolsuz

Bu kadar kıyafet yeter mi hiç alt üst takım almadım. Yelek vs. Almadım. Çevremden hediye getirecek birileri de yok memleketten uzağım. Eşim de diyor ki getiren olur getiren de büyük getirecek belki yenidoğan kıyafeti bu kadar yani yetecek mi sizce? 

11 Cevaplar

0 oy
(7,140 puan) tarafından
Yelek falan al canım uykudan uyanınca üstüne giydircen
(77 puan) tarafından
Ne alayım mesela tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bi de bluz tarzı mı yoksa böyle gömlek gibi oluyor ya yenidoğanlarda o tarz mı
tarafından
Son bahara denk geliyo alt ust 3 lu takımlardan alabilirsin 2 3 tane daha yelek al terler giydirirsin tulumda olur ben temmuzda dogurdum şuan cok sıcak zıbından baska bise giyemiyo o kadar sey aldim yeni doğan ve 3 ayliklari hic giyemedi bebem ama seninki giyer son bahar serin olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mümkün değil yetmez ilk zamanlar günde 10 kere üst değiştir diğimi bilirim 
(77 puan) tarafından
Demi kusacak kakasını yapacak sonuçta eşim de alma diyor :(
(77 puan) tarafından
Siz yenidoğan mı aldınız yoksa 0-3 ay arası mı aldınız
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bana az geldi valla her an üst değişiyorsun ilk zaman 
(77 puan) tarafından
Ben kimseden bir şey beklemiyorum ki kendi ailemden bile bir şey beklemedim. Eşim öyle düşünüyor bi de sürekli diyorlar ki çabuk büyür çocuk fazla bir şey alma e zaten aldıklarım bu kadar neye yetecek diyorum yeter yeter diyorlar
(1,121 puan) tarafından
Yetmez canım evet çabuk büyüyor ben çok aldım hatta bir bebek büyütecek kadar arkadaşıma vermek nasip oldu hiç giydirmedim ama eksik olmasından iyidir
(77 puan) tarafından
3 tane takımla çocuğu büyüteceğimi sanıyorlar işte ne bileyim Valla çevrenin laflarından bıktım artık kendi annem bile fazla alma diyor 3 tane takım neye yetecek anlamıyorum
(1,121 puan) tarafından
Banada dediler dinledik mi hayır herkesin kendi yavrusu hevesi duyma bu elalemi çok dinlersen işin var
(77 puan) tarafından
Öyle valla ya ben neyse de eşim de etkileniyor bu sefer alma diyor bana bende tamam almıyorum sen dinle çevreyi diyorum bu sefer de alınacaksan al diyor sanki keyfi alıyoruz ihtiyaç duyduğum için alıyorum
0 oy
tarafından
Bunları yıkayıp kuruyana kadar bebek ne giyecek imkansız yetmesi altına yapar kusar çok çok az 7 8 tane takım gerekli
(77 puan) tarafından
Alt üst takım mı alayım yoksa tulum tarzı mı
tarafından
Tulum daha az kullanılıyor birde ne zaman doğacağına bağlı kışın doğacaksa içine de biseyler giydirmek gerek birde yeni doğan için iç takım var ondan al
(77 puan) tarafından
Eylül sonu Ekim başı olacak Allahın izniyle. 3 lü takımlar oluyor onlardan mı alayım
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Yelek falan al bence bide 2 3 takım da al gene madem bi yerden de gelmicek az geld8 sanki bana bunlar 
(77 puan) tarafından
Bence de az diyorum ama kimse anlamıyor. Ben 2 3 tane kıyafeti yıkayıp kurutmayla mı uğraşayım bebekle mi :(
(1,453 puan) tarafından
Aynen Bide onu dicektim onları yıkaması kurutmasi var bebek bu ne bilim kakası geçer kusar baya degisirsin all bence sen
(77 puan) tarafından
Alıcam artık napayım 3 tane takımla nasıl idare edicem ben rezil olucam sonuçta başkası değil
(1,453 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Malesef canım yetmez. Ben 4tane 5li takım 1tane 10lu takım yelek alt vs aldım yinede yetmemiştı
(77 puan) tarafından
Yetmez ama anlatamıyorum işte kimseye derdimi her şeye karışıyorlar
0 oy
tarafından
Az geldi canım bana tulum değilde 3lu takimlardan 4 5 takım al bence ilk zamanlar kusma çok oluyor 1 2 tanede yelek al mumkunse
(77 puan) tarafından
Anladım bana da az ama eşime anlatamıyorum
tarafından
Erkeklerin çoğu anlamaz canım  sadece doğum zamanı 3 4 takım götürüyorsun zaten hastaneye
(77 puan) tarafından
Anlamıyor valla çocuk olunca bende gidip alamam ki ona desem bulamayacak da
0 oy
(425 puan) tarafından
Ben bunu sadece hastaneye goturdum yanimda 1 gece kaldim 3 takim kiyafet degisti islandi kustu yetmez mumkun degil
(77 puan) tarafından
Bende öyle diyorum ama kimse anlamıyor sanki çocuk 2 günde 10 kiloya ulaşacak giib alma kıyafet yeter diyorlar
0 oy
tarafından
Yetmez ve başka şeylere ihtiyaç olursa alırsın hiç daha fazlasına gitme. Ben ne lazımsa ebebekten lcw dan siparis veriyorum en fazla ertesi gün elinde 
(77 puan) tarafından
Demi yetmez
tarafından
Yetmez demedim yetmezse alırsın hemencecik dedim benim kızımın 3 takımı 1 tulumu 2 de hastane çıkışı 4 de zibini vardı. Hiç de bişey almadım başka. 15dklik programı var makinanın atıyorum yıkanıyor yazın kurutma da mesele değil. Erkek bebek olunca daha fazla üst baş değişmek gerekebiliyor çünkü alt değişirken bile agizlarina kadar iseyebiliyorlar :)
(77 puan) tarafından
Ya nasıl alıcam ki internetten sipariş versem bile 3 4 günde alçnca geliyor bebek olunca dışarı da çıkamam eşime desem Anlamaz o da neyi alacağını Bi de erkek bebeğim olacak dediğin gibi işemesi kakası kusmuğu 3 tane takım yetecek mi :(
tarafından
Yetmez istanbulda isen ebebekte bugün siparis veriyorsun yarına teslim ediliyor. Diğer türlü ertesi gün teslim oluyor.
Sen 1 tane daha 10 lü hastane çıkışı
3 tane daha 5 li hastane çıkışı al tulum çok kullanışlı olmuyor ama sen bilirsin istersen 1 tane daha al. 4 5 tane de ayriyetten Zıbın Body olsà iyi olur.
5 li sonradan alacakların 3 6 olsun
0 oy
tarafından
Yeni dogan bu kadar yeyer canımama daha zıbın ve takım da al hediye getiren 1 yaş ve üzeri getirir hep 
tarafından
Yok canım olmaz o kadar kıyafetle çocuk büyümez imkanı yok zaten hastane çıkışlarını taş catlasın 1 ay giyer belki daha bile az birden buyur gider alt üst takım alirsan rahat edersin tulum alırsan sa ayaksız olanlardan al ayaklı tulumlar çok çabuk küçük geliyor
(77 puan) tarafından
Peki kaç ay aralığı alayım 0-3 mü 3-6 mı
tarafından
Bir iki tane 0-3 bir kaç tanede 3-6 al canım doğduktan sonra da zaten gelişimine göre gerektikçe yine alışverişini yaparsın
(77 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Canım genelde  eşler bir iki tane takım olduğu  zaman bütün ihtiyaçlar alındı sanıyorlar  benim esim de oyle:)))) ama sen yine de imkanın olduğunda bir iki takım daha almaya çalış kıyafet iki takım daha olsa yeter de zihin almaya çalış bol bol 
(77 puan) tarafından
Zıbın var da işte takım yok 3 tane dediğim gibi. Öyle yapıcam eşimin anlamasını beklersem ohoo çocuk çıplak kalır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 553 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,386 göst.