0 oy
889 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
Dün oglum 38 derece ateşle havale geçirdi. Ben hep havalenin 40 derece de olabileceğini düşünürdüm. Bilinçlenelim anneler.  Çok korktum çok Allah kimseye yaşatmasın. Bir yakınım ateşi çok yükselmedikçe surup verme demişti, o kdr pişman oldum ki.Cocugum ellerimde kasıldı nöbet geçirdi.. Bu havale aile de olması da etkiliyor muş bilginiz olsun. Tekrar söyleyeyim Allah kimseye yaşatmasın 

29 Cevaplar

0 oy
(11,259 puan) tarafından
Yaaa çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu nasıl anladın 
(176 puan) tarafından
Emiyordu canım bir anda vücudu yığıldı gözlerini tavana dikti ses soluk gitti sonrada kasılmaya ve nöbet geçirmeye başladı çenesi kitlendi, anlamamak mümkün değil yani :(
(11,259 puan) tarafından
Ah yavrum ya bidaha olmaz inşaAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Havale sadece yüksek ateşte olmuyor soğuk havale de var surup vermedin diye kendini suçlu hissetme
(176 puan) tarafından
Hissediyorum:(  doktorda önlenemez olacağı varsa olur dedi ancak atamıyorum üstümdeki korkuyu..
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum RABBİM bi daha yasatmasin
0 oy
(688 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin cnm.
(176 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim oğlum 37 buçuk ateşle geçirdi havalelerini ve ateş düşürücü vermeme rağmen. Bundan sonra çok dikkat edin en ufak ateş yükselmesine hemen acile gidin orda hemen müdehale ediyorlar. İnşallah bir daha yaşamazsınız bu durumu ama tekrarlayabilen bir durum bu. Biz üç kere yaşadık. 
0 oy
(197 puan) tarafından
Evet canm benm kızımda öle olmuştu. Çok korkunç an o an. O havale yüzünden adımlayan çocuk 4 5 ay geç yürüdü. Epilepsi kesin dedilerdş hatta okadar ağır geçirdik biz. Ama bizim babamızda da var her sene aynı zamanlarda geçirir hiç aksatmaz alıştık artık müdahale etmiyoruz. Ondada kaynanam iç ateşi varken fitil yapmış bebekken. Yani 2 yaşından beri kalıcı olmuş. Dikkat edelim anneler. 
(176 puan) tarafından
Offf beni en iyi sen anlarsın o halde. Gozumun onumden gitmiyor o an ya tekrar olursa diye
(197 puan) tarafından
Kızım o zaman 1 yaşındaydı şuan 5 yaşında ama halen gitmiyo kuzum. Biz öldü diye götürdük. Nefesi gitti gözleri döndü eli kolu gitti ağzından köpükler boşaldı. En son hastaneye giderken nefes almıodu. O anı unutamam. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Az kaldıydı doktor katili oluodum bide. Elimden neşteri zor aldılardı.
0 oy
tarafından
Rabbım evladinizin bağışlasın sağlıklı hayırlı bir ömür versin İslama yakıştrain. Canim görüp göreceğin bu olsun 

Benim kaynana da da var ben 37 olunca hep korkuyorum ama Allah a emanetler. Allah esirgesin saklasin
(176 puan) tarafından
Çok sağol canım amin insallah
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım nasil şimdi oğlun 
(176 puan) tarafından
Şimdi çok şükür iyi tüm duam bidaha tekrarlamaması için
(1,562 puan) tarafından
İnşallah canım tekrarlanmaz
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun allah  şifa versin cnm ben kızımın hasta olmasında şüphe edince hemen fitil veriyorum ne  olur ne olmaz   havale geçirmesin diye  allaha şükür hiç havale geçirmedi doktor sanada önerdi mi  fitil cnm
(176 puan) tarafından
Fitil hiç kullanmadım diyince sadece surup verdi canım

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,098 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 408 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 282 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,347 cevap

332,937 kullanıcı

...