0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kızlar ben gorumcemin kocasıyla oturmuyorum bu benim kendi isteğim yabancı erkeklerle de oturup muhattap olmam. şuan kaynanamdayım görümcem de biliyor bunu. kaynanamı aramış gel parka gidelim piknik yapalım. kaynanamda çocuğumu da aldı gitti. kocamda zaten geç gelecek. beni çağırmasını beklemiyorum kocasıyla oturmayan benim ama ben burdayken niye annesini çağırıyor kendisi gitsin. hadi gittiler benim çocuğumu niye götürüyorlar benim gönlüm yok ama bişey de diyemedim bahane falan ürettim ama ısrar etti aldı gitti tek başıma kaldım :(

9 Cevaplar

+1 oy
(14,136 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hanımlar kadın o eve misafir gitmiş ne olursa olsun evde bırakılmaz olayı mı anlamadınız acaba ya
(14,136 puan) tarafından
Herkes annesi gidecek tabi vs demiş de diyebilir senin olduğunu ben gelemem der yani saygı duymak zorunda senin kararın bu çıkmak istemeyebilirsin haramın yanına. Ama o gitmese ölmez yani
tarafından
yani demi bide görümcem burda olduğumu biliyor kendi kocasıyla gitsin gezsin
(14,136 puan) tarafından
Bu biraz da o da çıksın çıkmıyorsa biz ona uyum sağlamak zorunda değiliz demek. Sen yabancı değilsine getireceklerdir sen söylesen de bunun yabancı ile ilgisi yok
tarafından
yani öyle dedi sana da derdik ama gel diye sen çıkmıyorsun yanına diye.
(14,136 puan) tarafından
Ayıp hem de çok ayıp.
-Reklam-
+2 oy
(11,250 puan) tarafından
Bende oturmuyorum gorumcemin kocasının veya başkasının yanına girmiyorum 

Kaynanam bana bunu yapsa kırılırım başka zaman gitsin 

Kaldı ki bana misafir gelse ben öyle yapsam ne olur 
(11,250 puan) tarafından
Amcasına,giriyorum mecbur dayısına falan girmiyorum ama
tarafından
hm biz pek görüşmeyiz zaten bi kaç denk geldi ben görmedim onlar hep beraber oturdu bitek dedenin yanına girerim oda zaten yaşlı da baya
(11,250 puan) tarafından
Heee anladım cnm niye girmiyorsun peki mesela eşinin amcası dayısına
tarafından
eşim öyle istiyor
(11,250 puan) tarafından
Anladım cnm
+1 oy
(544 puan) tarafından
Tuhaf, bence ayıp etmemiş annesi sonuçta çağırabilir 
(544 puan) tarafından
Haketti :D
(615 puan) tarafından
Ozaman kaynana gelinin evine geldiğinde gelinin annesi cagirsa gel kızım filan yere gidcez diye gelinde gitse kaynana gitsin bişe olmazmi diyecek el kızı beni bırakıp anasına mi gtti diyecek aynı şey.yapolmasini istemiyorsa oda  ypmiycak
tarafından
aynen bende ona yapiyim aynısını
(615 puan) tarafından
Yap diye demedim cnm empati önemli bu hayatta empati insanın yalnis ypmasini engeller.
tarafından
yapmam zaten öylesine dedim
+1 oy
tarafından
Biraz abartmissin bence ne alaka tabiki annesini cagiricak he senin çocuğunu götürürken sana sorsa iyi olurmuş tabi ama hava alsın diye götürmüş olabilir sende otur dinlen bı kahve yap kendine biraz müzik dinle işin varsa işini yap ne biliyim herşeyde herkeste bı art niyet aramayın ya 
tarafından
şu açıdan düşünüyorum onlar bana kalmaya gelse bende gezmeye gitsem onları evde bırakıp ayıp olmaz mi
tarafından
Bacım kadının kocasıyla oturmayan aynı ortamda bulunmayan sensin . Kayinvalidende haklı olarak seni yabancı görmeyip gitmek istemiştir normal sen namahrem sayiyorsun ya seni cagirmamalri çok çok normal
tarafından
beni cagirmadigina bişey demiyorum ama zaten herzaman beraber gidiyorlar bende evime gidecem ben yokken gitsinler yada çocuğumu goturmesinelr
0 oy
(327 puan) tarafından
Ayıp olmuş tâbi ama belki kaynana yakınsın sık sık gidip geliyorsun diye olabilir
tarafından
öyle bi kaç gündür burdayiz ama ben zaten sıkılıyorum bide çocuğumu da aldı gitti :(
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kız kafanı dinle sende nolmuş 
tarafından
benim kafa doldurmaya ihtiyacım var hep evdeyim boş boş oturuyorum
0 oy
tarafından
Kız sende takıldığın şeye bak boşver kafanı dinle bacım 
tarafından
canım sıkılıyor zaten belkide o yüzden böyle düşünüyorum ama söyle de düşünüyorum onlar bana gelse ben gezmeye gitsem ayıp olur gibi
tarafından
Bosver bacım takılma
tarafından
neyse aman evime gidecem akşam zaten kocam bey götürürse naparlarsa yapsinlar
tarafından
Aynen cnm bosver bugün ordasin yarın yoksun
tarafından
öyle doğru
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Yani sen oraya gitmişsin seni yalnız bırakmaması lazımdı bana göre
tarafından
benim gibi düşünen biri varmış demekki. keyfî için gitti yani önemli bişey olsa da gitse demi
(1,861 puan) tarafından
Yani şimdi bana gelseler ben bırakıp çıksam naparlar acaba, eve gelen insan yalnız bırakılmaz kii gezmek için :)
tarafından
yani kız bide durmadan geziyorlar beraber zaten her gittiği yere götürür gitsinler ona bişey demiyorum da yani ayıp denen bişey var. bende bi ara onlara yapiyim da anlasınlar:)))
0 oy
tarafından
Valla benim kayinvalidem kendi kızını kendi evinde bıraktı şehir dışında cıktı sırf gezmek için o yüzden şaşırmıyorum 
tarafından
beklerim valla bu kaynanalar az değil. herkes yaşattığını yaşasın ne diyim
tarafından
Aminnn aminnn bana öl dedi karnimda ki bebeğe ölecek dedi niue yaptınız dedi ohoooooo daha çok şey var bende iletişimi kestim tamamen iki bayram geçti ikisinde de gitmedim
tarafından
oh iyi yapmışsın huzurunu kaçıracagina hiç görüşme
tarafından
Aynen öyle tamamen kestim umursamıyorum artık onu
tarafından
en iyisi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 772 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy
15 cevap 464 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,089 soru

23,878,721 cevap

321,242 kullanıcı