0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 1 bucuk yıldır gebelik düşünüyorum Bi kimyasal gebelik oldu  bu ay soğan suyu içtim her yumurtlama ayın 7sinde oluyo dün eşimle ilişkiye girdik eşim gece 3 de gitti iş için 10 gun yok  ama karnım davul gibi tabiki onceki gunlerde oldu ilişki gebe kalma oranı varımdır boyle kasıgımda tuaf agrı var  daha bugun yumurtlama galiba bilmiyorum net sadece ovulasyon yaptım adetim düzenli her ayın 7sindeydi 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(787 puan) tarafından
Daha hemen anlayamazsın diye düşünüyorum canım hemen 5 6 günde kaşık ağrısı falan olmaz ki benim bildiğim yanlış biliyorsam birisi düzeltsin
-Reklam-
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Ne zor beklemek bilirim inşallah rabbim gönlüne göre versin. Ama  oladabilir olmayada bilir hangimiz bilebiliriz ki. Kaşık agrin ya psikolojik yada yumurtlamadan kaynaklı inşallah yunurtlama bugün olur en azından sperm yaşadığı sürece çatlar döllenme gerçekleşir. Sınıf sana tavsiyem zor ama  mutlaka yapmaya çalış aklindan tamamen çıkar. Vücudunda hiç bir şekilde belirti filan aramaa ne kadar kafaya takarsan okadar olmuyor. No stres no panik güzel döllenen yumurta hayırlı haberler al inşallah ;)
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Rabbim yez zmanada nasip etsin canim 
0 oy
tarafından
Yumurtlama olduğu zamanada kasık ağrısı oluyor yanı benim öyle sanki regl oluyor gibi bağlama hamilelige hemen rabbim kucağını boş bırakmasın  ;)
0 oy
tarafından
Canım esinde sorun var mı bende her şeyi denedim olmadı hastaneye gittim doktor her şeyin temiz hiç bir sorun yok dedi eşimi de görmek istedi sorun eşimde çıktı ameliyat oldu ve ameliyattan 11 ay sonra hamile kaldım 
0 oy
tarafından
Canım hele bir dur telaş yapma öyle vücuduna bakıp da karar verme. En kesin kan testidir. Sen planlayıp yaptın ya unut onu artık öyle illa ki tutsun diye kasma kendini. Bu stres de tutunmasını engeller sonuçta. Vücudun seni Kandırabilir sırf sen kendini öyle hissetmek istiyorsun diye yalancı belirtiler bile uydurur beyin . Daha bı sakin ol arkana yaslan. Ve adetin geçince de bı test yaptır. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 278 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
24 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 715 göst.
9 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 142637jdnghsom (495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,981 cevap

335,861 kullanıcı

...