0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (177 puan) tarafından
Önceki postumda misafir gelecek demiştim işte onlarında 10 aylık oğlu var doğduğundan beri gitmedik benim hamileliğim çok kötüydü 8. Aya kadar bulantılarım devam ettiği için gitmedik işte gitmemize rağmen onlar bizim bebeğe altın taktılar utandım baya valla çocuğu doğduğunda çok gitmek istiyordum ama su bile içtiğimde kusuyordum hemen sizce bende gitsem 10 ay oldu şimdi bir şey taksak garip mi olur 

7 Cevaplar

0 oy
(30,124 puan) tarafından

Hmmm bence şuan gerek yok illa zamanı gelir götürürsün yani

(177 puan) tarafından
Tekrar hamile kalmayı düşünüyormuş ama işte insan bi utandım ya
(30,124 puan) tarafından
Olsun can sağlığı olsun zamanı gelir yine
-Reklam-
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Hiç garip olmaz benim oğlumun halası amcası 18 aylıktı görmeye geldiklerinde yani sen hala değil teyze değilsin bisey olmaz
(177 puan) tarafından
Eşime söyledim zaten taksak garip mi oluyor falan diye
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Madem sen kötüsün kocan düşünüp alsaydı da kaynanan taksaydi sonuçta sen yapamazdin 

Açıkçası bende utanırım bu durumda eğer imkanınız varsa takin derim
(12,271 puan) tarafından
Yok ya olmadı doğum günü yaparlarsa güzel bir hediye alırsın olur biter ne taktı peki
(177 puan) tarafından
Çeyrek taktı saolsun ya
(12,271 puan) tarafından
İ Zaman sizde doğum günü yaparlarsa çeyrek fiyatında birşey alırsın olur biter yada bileklik yaptır geç
(177 puan) tarafından
Aaa evet bileklik daha mantıklı geldi şuan
(12,271 puan) tarafından
Bak işte canım ya imkânlar dahilinde ne yaparsan artık
0 oy
tarafından
Bence takarsan siz taktınız bende getirdim gibi olur sünnet olursa o zaman takarsin
(177 puan) tarafından
İşte bende hani o mantıkla düşünce bi duraksadım
tarafından
Sünnetin Dr takarsın canim
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Erkekse eğer sünnet inde takarsın canım.gidipte boş gtmemissin sonuçta . Hiç gidenemussin. Takma kafana
(177 puan) tarafından
Valla çok gitmeyi istiyordum ama hamileyken evden bile çıkamıyordum eşimde tek gidip taksam olmaz dedi
0 oy
tarafından
Neden olsun canım hastaymissin sonuçta. Bende geçen hafta 3 yaşındaki çocuğa hediye gotrurdum mesela. Ben o zamanlar bebeğimi kaybettigimden doğan bebeklere gidemiyodum. Şimdi eltisi doğum yaptı benim bebeğime geldiler diye bende onlara gittim biri 7 aylık biri 3 yaşında götürdüm hediyelerini
(177 puan) tarafından
İşte keşke gidebilseydim eşimle arabayla markete bile gidene kadar bütün arabayı mahvediyordum bir de insanların evi yeni doğum yapmış kadın diye gitmedim
tarafından
Olsun sende şimdi git bişey olmaz, zaten altın getirdiyse artık borç oluyo
(177 puan) tarafından
Aynen öyle bu aralar gitmeyi düşünüyorum
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Niye garip olsun ki 
(177 puan) tarafından
Hiç bebek görmeye gitmedim ya acaba 10 aylık olan çocuğa gidilir mi onu düşündüm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 346 göst.
0 oy
0 cevap 136 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,631 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 435 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu