0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Normal dogum yaptım daha iki gün oldu bebeğim iyi çok şükür fakat burunda deforme var dediler o yüzden bir gün kaldık çocuk doktoru baktı anne karnında olan bişey bu dogum anında ıkınma ile olacak bir şey değil ilerde estetik olur dedi burun deliği küçüktü ezikti bir tanesi daha iki gün oldu düzelir gibi hortum sokulmuş tıkalı değil ben nereye götürsem bebeğimi nereye baktırsam acaba bir problem yok nefes alıp vermede şükür hafif yamukluk var gibi üzüldüm birde normalde herkese tavsiye ederiz kalp için bakılsın delik falan varmı diye ama size iki kat tavsiye ediyoruz dedi burundaki deformeden dolayı dedi ne alaka anlamadım burun şekli ile kalp detaylıda yapıldı kalbi iyiydi problem yok ama baktırın dedi içim bir tuhaf oldu kızlar ne yapalım bana akıl verin 

14 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Nereye götürülür bilmiyorum ama mutlaka başka doktora da götür doğum anında olmadıgı ispatlansın madem neden üstüne basa basa bunu söylemişler anlamadım pek güvenemedim
(901 puan) tarafından
Katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Suan kendi kendine de düzelebilir minicik daha. Götürsen de bakmazlar çok minik daha 
(178 puan) tarafından
Anladım sağol cnm
0 oy
(901 puan) tarafından
Canım doğduğunda bebeğin burnunu temizliyor ebeler  burnu açılsın diye hemen havada tutuyorlar oğlumu öyle yaptılar burnu aksın nefes alsın diye acaba Ebeler yanlış mı müdahale etti anlamadım 
(3,546 puan) tarafından
Benimde aklıma o geldi ama. Bence peşini bırakmasın. İyi bir çocuk doktoruna baktırsın.
(901 puan) tarafından
Aynen öyle valla bence de peşini bırakmasın
(1,764 puan) tarafından
Takilan hortumla burun kenarinda ki eziklik olacak birşey değil ya sanmiyorum incecik hortum burun kenarını nasıl ezsin belki normal doğum aninda olan birşey olabilir yani
(178 puan) tarafından
Dodugu an gördüm ben hortumla alakası yok kuzum o sonra takıldı baya inşlh düzelir zamanla
0 oy
(418 puan) tarafından
Büyük oğlum öyleydi  kendiliğinden çok kısa sürede düzeldi.

Rabbim başka dert vermesin canım 
(178 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Keşke fotoğraf atma imkanın olsaydi canım daha doğru yorumlardik böyle hiç birşey anlamadım
0 oy
(973 puan) tarafından
Canim benim kizimda doğduğunda burnu ezilmiş gibiydi ve yamuktu doğum kanalında çok zorlandığından olmuş düzelir dediler ben her gün masaj yaptim burnuna banyoda falan ozellikle düzenli masaj yaptım şuanda çok düzgün bi burnu var sende masaj yap istersen
(178 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kuzu bi video vardı bebeğin kulağında sorun vrdı annesi slikon yada pamuk gibi birşey koyuyordu düzelsin diye acaba öyle birşey işe yarar mı ki yani burun içine sokulan birşey burun deliğini düzeltir mi ki ve belki doğum aşamasında oldu şikayet etme diye demiyor olabilirler sn ardını bırakma
(178 puan) tarafından
Şikayet etsem ne olacak ki olduysa valla lohusa halini unuttum
0 oy
tarafından
Kuzum iyi bir hastaneye götür eğitim araştirma olabilir daha detayli bakarlar doğumdan once mi oldu yoksa gercekten anne karnınında mı oyleydi bilgi verirler. Hem daha kemikleri yumuşak zamanla insallah düzelir
(178 puan) tarafından
Sağol inşlh cnm
0 oy
tarafından
Benim kızımın da kulağının birinin kıvrımı yok düz. ilerde ufak Bi kulak operasyonu yaptırcam .Doktor kilo aldıkça biraz daha düzelir kulak kepçesi diyo bazılarıda saçları kulağını kapatır diyo ama genede yaptırcam onun psikolojisi için
(178 puan) tarafından
Tabiki yaptırılır o sorun değil ama şuan da  olacak düzelecek bir şeyse belki gerek kalmaz diye düşündüm
0 oy
(256 puan) tarafından
Anne karni cok korunaklı biryer. Bana kalirsa dogum aninda olmus olabilir. Baska doktorlara gidip hakkinizi arayin
(178 puan) tarafından
Bilmiyorum ordaki yatış pozisyonu ile alakalı da diyorlar
0 oy
tarafından
Araştırıp başka bir yere daha gösterin kesinlikle
(178 puan) tarafından
Hangi bölüm bakar ki buna
tarafından
İyi bir yerin yenidoğan bölümüne başvurabilirsiniz
(178 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(785 puan) tarafından
Bebeğin anne karnındaki pozisyonundan ötürü böyle şeyler olabilirmiş düzenli masaj ile zamanla düzeliyormus Instagram'da takip ettiğim iyi bir doktor var o öyle demişti
(178 puan) tarafından
Adı neydi doktorun canım
(785 puan) tarafından
Zahide küçük canim
(178 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Hiç sıkıntı etme Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etmiş. Kalbinde delik çok çocukta oluyor zaten ama büyüdükçe kapanıyor burnunda nefes alma ile ilgili problem yoksa boşuna üzme kendini estetik de olur ilerde çaresi var en azından 
(178 puan) tarafından
Orası öyle tabiki neyse ya hepsi geçer allahın izni ile
0 oy
tarafından
gözün aydın Allahım sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah . arkadaşımın bebeğinin de burnu yamuktu 40ı çıkmadan düzeldi ama bence yine de doktora götürmelisin 
(178 puan) tarafından
Sağolasın çocuk doktoru da dogum doktoru da baktı başka hangi doktora götürsem ki
tarafından
onlar ne dedi
(178 puan) tarafından
Dogum doktoru dogum anında olmadıgını söyledi anne karnında burnunun üstüne elini koyup yatmış tur sürekli dedi masala belki düzelir çocuk doktoru burun yapısalı dedi
tarafından
İnşallah arkadaşımın bebişi gibi zamanla sizin miniğin burnu da düzelir dualarım sizinle
(178 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
8 cevap 415 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 710 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy