0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (341 puan) tarafından

image

merhaba burdan online sikayet ettigimizde okunuyo mu acaba araniyomuyuz sonrasinda yoksa yazdiklarimiz boşami gidiyo bilgi veririseniz sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
(53,964 puan) tarafından
kimi.sikayet ediyosun
(341 puan) tarafından
Taksici yi
-Reklam-
0 oy
(226 puan) tarafından
Okunuyor canım hiç şüphen olmasın eşim polis özellikle sordum
(341 puan) tarafından
Ahhh cok tesekkur ederim Allah razi olsunn
(226 puan) tarafından
Ne demek canım geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur
(341 puan) tarafından
Taksici tarafindan 100 lira dolandirildim dun geceden beri dusmeyen atesi vardi kizimin hastane yuruyerek uzak bide hava cok sicakti taksiye biniyim dedim hastane inunde 200 lira verdim o telasla parayi saymadan cantama koydum kizim da hasta ya onuda dusunuyorum daha fazla atesi ciktimi falan diye eve geldim saat 10 da aklima geldi baktim para yok bugun sadece ilac aldim onuda kart verdim bu adami suan bogmak istiyorum ya
(226 puan) tarafından
Kuzum elinde resmi birşey olmadığı için birşey kanitlayamazsin adam ben verdim dese olay kapanır direk duraga ulaş bence taksiciler ne anasının gözü o durumdan bile faydalanmaya çalışmış kuzum her türlü hilekarligi biliyorlar (hepsi değil tabiki içlerinde mukkemel insanlarda var)
(341 puan) tarafından
Bindigim yerde kamera var binisim buyuk ihtimalle gozukuyo bida hastane kamerasi var ordan da gozukur bindigim extra bide arabanin icinde on camda da kamera vardi artik silmezse ordan baksinlar
(226 puan) tarafından
Aaa arabada kamera varsa süper o zaman kanıt olur
(341 puan) tarafından
Durakda taksi yok diye yoldan gecene bindim bidaha asla binmem bi taksiden cagiririm
(341 puan) tarafından
Evet varsi onun icin bukadar ustune dustum yoksa elimden bisey gelmez dedigin gibi
(226 puan) tarafından
Yaz kuzum hemen yarın olayın geçtiği yerden karakoldan ararlar en geç bir haftaya
(341 puan) tarafından
Yazdim yazdim olmadi Yarin gidicem aksam is cikisi olay sogumadan o parayi ne zorlukla kazaniyorum bn bugun bir eve gittim bi hastaneye bi musteriye gittim kizim hasta aklim onda  40 kere bi oraya bi oraya gittim millet de dolandirma pesinde

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 983 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aycan (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 873 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (602 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 385 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.