+1 oy
2,991 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar bizim arabayı eşimin abileri alıp alıp götürüyor işiniz var mı diye bile soran yok. Dün de abisi sabah 10 da aldı arabayı. Eşim askere gidecek onun alinacaklari vardı biz gidecektik halbuki. Gün boyu araba geliyor mu diye yola baktı durdu. Abisini de aramıyor hiç çok korkuyor hepsinden çekiniyor. Taa saat 20.00 de araba geldi. Durdu o saatte askere gideceği için korona testi yaptıracaktı. Hadi şimdi gidelim dedi. Ben çok sinir oldum arabayı aldıkları için izinsiz. Askere gidecek cebimizde sadece 100 TL para var. O kadar dikkat ediyoruz ki harcamalara. Abileri arabayı alıyor benzini bitirip getiriyor. Doldurmuyorlar da. Ben de giyinirken aşkım sen de çok pasifsin kendi işin varken 10 saat araba emanet verilmez ki dedim. Üstüme yürüdü boğazıma doğru ittirdi. O benim abim sanane çingene dedi. 29 haftalık da hamileyim sinirlerim zaten çok geriliyor. Başka hiçbir laf etmedim. Arabada iki de bir bana vurup duruyor. Yine karşılık vermedim artık yüzüme tokat atınca ben de bı tokat ona attım. Parmagim gözüne girdi. Birden boğazımı sıkmaya başladı trafikte. Enseme yumruklar attı. Sen şimdi göreceksin katilin ben olacağım senin dedi. Arabayı hiç bilmedigimiz tenha bir köye çekti. Şimdi burda boğup öldüreceğim seni dedi. Boğazıma yapıştı ben imdat diye bağırınca insanlar görünce arabaya attı zorla bastı gaza götürdü. Bir daha baba evine gitmek yok kardeşlerinle konuşmayacaksin dedi. Ben bu olaylarda arabada gizlice 155 i aradım. Kadın sesimi duyuyor musunuz dedi imdat yardım edin dememle bir telefonu elimden aldı. Kafama dudağıma vurdu. Köylerine götürdü. Orda da yine tenha bı yere çekti sen göreceksin gününu dedi. Ben sinir krizi geçirdim bagirmamla bir adam geldi. Plakayı al bana bir şey olursa sorumlusu bu adam dedim. Arabayı hızla sürdü. Evlerinin önünde ben yere yığıldım kaldım. Ailesi aldı beni sinir krizi geçirdim. Babası gitmiş dövmüş bunu. Yüzüne tukurmus. Gece mecbur orda kaldım sabaha kadar tepemde bir silüet boğazımı sıkıyordu. Çok kötüydüm. Sabah ben anneme geldim. Babası ikide bir arıyor bizde boşanma olmaz olursa kan çıkar biz 17 asiretiz vazgeç yapmamıştır öyle oğlum. Bunlar küçük şeyler diyor. Arıyor açmıyorum. Şikayete polise gidecektim annem engel oldu. Bunlar aşiret evi basmaya kalkarlar sana zarar verirler olayı ilerletirsek dedi ben de çok korkuyorum ve bugün bebek hiç hareket etmedi. 2 yıllık evliyim burnumdan getirdi. Daha önce de yastıkla boğmaya kalktı. Boğazımı sıktı. Çok çaresiz hissediyorum. Önceleri de boşansan nolacak seni rahat bırakacağımı mı sanıyorsun diyordu. Hep tehdit öldürcem seni ölümün benim elimden olacak katilin ben olacagim diyor hep. Bugün sadece bı kez aradım ailem arkamda destek bosanacağım aileni ikna et dedim. Bana şey diyor ben askerde iken 1 ay kafanı dinle düzelecek her şey diyor ben sana hiçbir şey yapmadım dün diyor senin yaptığın çok ağır diyor. Nerden bulastim buna. Ne ilk hamilelik hevesim oldu. Bı kere olsun karnımı sevmedi. Cocugu ile konuşmadı aşerdigim hiçbir şeyi almadı. 

76 Cevaplar

0 oy
(325 puan) tarafından
Allah korumuş seni valla olabildiğince uzaklaş bundan ayyy çok korkuyorum bu tür insanlardan 
(93 puan) tarafından
Gerçekten öleceğim sandım. Sabaha kadar hep beni boğuyor gibi hissettim uyuyamadım. Çok kötüyüm.
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Kız tövbe bak sinirlendim akşam akşam o anana da kocan denilen herife de. Kalk git kimse bulamasin seni sonun diğer kadınlar gibi olmasın. Nereye gideyim deme nolur yap birşeyler 
(93 puan) tarafından
Ablamlar arkamda destek yalvardilar git diye ama bunlar daha önce de bı kavgaya karismislar bı ailenin evine balkondan girip adamlari yaralamislar deli bunlar o yüzden korkuyorum bişey yaparlarsa diye
(14,957 puan) tarafından
Hiç bir b.ok yapamazlar madem arkandalar farklı bir şehire git. Elin yumruğunu  yemeyen kendininkini balyoz sanarmis
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Ayy. Kendini bir an once kurtarmaya bak bu adam seni ciddi öldürür şuan ben bile korktum okuyunca uzaklaştırma felan alın bu adama nerden bulastin canım sen ya Allah yardımcın olsun .
(93 puan) tarafından
Severek evlendim canım. Bilmiyordum çok umutluydum. Ailem istemedi zorladım evlendim. O doğulu ben aydinliyim
(8,649 puan) tarafından
Valla doğulu insanlar kötü değil ama aralarında. Böyle kansız çıkıyor demekki hiç bişey yapamazlar korkma sen ondan uzaklasmadigin sürece bence ölümün olur sen diosun ki uzaklaşsam öldürür felan bence sen ona yakın oldukça ölümün daha yakın korkutmak istemem ama seni öyle..
0 oy
(594 puan) tarafından
Asla geri dönme asla eğer dönersen senin sonunu getirir o şeref yoksunu adi pislik. Git aç davanı uzaklaştırma kararı çıkart biliyorum bu ülkede böyle şeyler pek işe yaramıyor ama çok üzgünüm bunun için. Geri dönme ama nasıl yaparsan yap kurtul o pislikten gerekirse taşın izini kaybet 
(93 puan) tarafından
Yarın gitsem geç mi olur canım. Arabayı da aldı gitti. Çok uzakta hastane darp raporu için. Bir de çok korkuyorum aileme zarar verirler diye
(594 puan) tarafından
Sen geri eşinin yanına mı döndün? Yani tavsiyem yarını bekleme ama gidemicek durumdaysan bile ambulans yada polisi ara gelip alırlar seni ve havlayan köpek ısırmaz diye Bi laf var bilirsin dağ başı değil orası aşiretinin ortasına s.çarlar adamın ne kafayla öyle tehtit ediyo hayırdır yani. Hiç bıseyden korkma korkanın halini 3. Sayfa haberlerinde görüyoruz yapma bunu ne kendine nede bebeğine en kötü kadın sığınma evi talep et bi süre kal orda daha güvende olursun mor çatıya başvur şiddet gören kadınlar için kurulmuş Bi dernek telefonuna kades uygulamasını indir bilmiyorum ne kadar işe yaradığını ama tehlike anında direkt kapına geliyorlar
(93 puan) tarafından
Yok dönmedim. Annemin yanındayım canım yarın şikayetçi olacağım
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Nefesim tutuldu okurken ne asiretiymis bunlar karıyı oraya buraya çekip dovmekmi asiretlik bu nasıl bi zihniyet oldu öldürsün sonra serbest bırakırlar 
(93 puan) tarafından
Dün abisi bana şey diyor Ece ne var sanki baban hiç mi dovmedi anneni ne buyutuyorsun
0 oy
tarafından
Ay okurken gozumun önüne geldi adamın gözü dönmüş cinnet geçirmiş haberlere nasıl çıkmadin sen ... Koru kendini bu canı heriftem tam bı psikopat bu adam .. aşiretmis nerenin aşireti bu adam nereli bu 
(93 puan) tarafından
Van Erciş canım. Buraya da kan davasıyla gelmişler abisi katil
tarafından
Uuuuu kız sen nasıl bulastin .... Allah sana yardım etsin yaaaa
(93 puan) tarafından
Sevdim. Bunları çok sonradan öğrendim canım
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ha dersenki bosanamam o zaman şu eslerinizin karşısında bi susun madem abileri değerli ses etme olan kime oldu sana ve doğmamış bebeğine oldu lütfen böyle değmeyen insanlar için kavga çıkarmayın birak asker alışverişini bile düşünme kiminle yaparsa yapsın 
(93 puan) tarafından
Yok canım artık geri dönüşü yok. Hep affettim buraya kadarmış artık sabrım taştı
0 oy
tarafından
Ben inanmak istemiyorum okuduklarıma 

Bacım aklın varsa kaç kurtar kendini de bebeğini de
(93 puan) tarafından
Asla geri dönmem canım ama ailesi kesin karşı çıkacak boşanma işine. Babası sey diyor bizde boşanma olsa akrabalarımız ne der ağzına bile alma o lafı
0 oy
tarafından
Canım rabbim seni tez zamanda kurtarsın inşallah sakın geri dönme sakın 
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım dua edin nolur benim için
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kız sen evlenirken aşiret bozuntularıyla evlendiğini bilmiyor muydun? Yani biz de aşiretten gelmeyiz ama biz aşireti devam ettirmedik. Böyle katı kurallarımz yok biz aşiretiz falen demelerimiz yok. Aşiret bizde bilmem kaç yüz yıl geride kalmş
(93 puan) tarafından
Canım severek evlendim ve kendini hiç böyle tanitmadi bana
(1,150 puan) tarafından
Boşanırsan ailen arkanda olur mu? Bir de bebeğin hâla hareket etmiyor mu?
(93 puan) tarafından
Arkamda olacaklar bu sefer ciddiyetini gördüler. Hiç hissetmiyorum yarına randevu aldım canım inşallah bişey yoktur
(1,150 puan) tarafından
Kız hebr et bari. Allah sana bağışlasın yavrunu.
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bir an önce kurtulmassan bu adam senin canına kıyacak allah korusun daha önceki postlarında da var hep bir şiddet eyleminde
(93 puan) tarafından
Evet canım daha önce kimse destek olmadı hamilesin bozma evliliğini dediler sustum katlandım ama bu kadar şiddetli hiç olmamıştı kotasını doldurdu
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Canım kendi adıma konuşuyorum. Değil 7 aşiret 77 aşirette olsalar kimse bana böyle davranamaz davramdirtmam... Sen kimsin ki beni öldürmeye kalkacaksın..  Ay çok sinirlendim vallahi..
(93 puan) tarafından
Nolur bana dua edin canım Allah'ım bı yol gostersin
(1,018 puan) tarafından
Ayy etmezmiyim birtanem Rabbim seninle olsun.  Ama göz gore ölüme gitme bak.
0 oy
tarafından
155 i aradın bi sonuç almadin mi? Rabbim yardımcın olsun inşâAllah.  Allah(c.c) ne dilerse o olur. Ailen yanında değilse arkanda duracak akrabaların yok mu? Can güvenliğim hiç yok diyorsan, ayrılsan da yok , evli kalsan da  yâni değişen bir şey yok. O yüzden 155 ile sürekli irtibat halinde ol korumaya alsınlar 
(93 puan) tarafından
Dün 155 i araba aradım o seni öldürcem derken ama anladı telefon açılınca elimden aldı telefonu sadece imdat yardım edin dediğim ses gitti. Tekrar aradılar bu kapatınca ama acmayinca kimse bir şey yapmadı canim
0 oy
tarafından
Ailenede söyleme kadın sığınmaya git adını filan değiştiriyorlar bulamaz seni iş de bulurlar sana ilerleyen dönemlerde yoksa yakında seni habaerlerde gorucez
(93 puan) tarafından
Canım ben öğretmenim bir de :( ama babamı Kasımda kaybettim hiç arkamda duran olmadı bugüne kadar o yüzden çekindim
0 oy
(10 puan) tarafından
Havlayan köpek ısırmazmış öldürcem diye boşuna tehdit savuruyor.
(93 puan) tarafından
Dün gerçekten dedim birazdan öleceğim diye gerçekten gözü dönmüştü boğazından hiriltilar geliyordu ben bagirdigim için bişey yapamadı
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Ş*rfsiz! Abilerinden korkuyor gücü sana mı yetiyor? Bu pislik seni ciddi ciddi öldürebilir Allah korusun, git polise şikayet et bir şekilde kurtul ömür geçmez bununla Allah yardımcın olsun canım benim
(93 puan) tarafından
Canım geri dönüşü yok zaten bu işin ama ailesi kesin engel olacak boşanmaya nolur bana dua edin
(4,712 puan) tarafından
Ediyorum hatta özelden mesaj attım gördün mü bilmiyorum. Allah yardımcın olsun
0 oy
(16,693 puan) tarafından
Şaka gibiii..........Bu kadar şeye sessiz kalmak asiretlerine tukureyimmm
(93 puan) tarafından
Çok korkuyorum aileme zarar verirler iyice kinlenip diye canım
0 oy
tarafından
Bunlar gerçek değil ben uydurdum şaka yaptım falan de Allah aşkına nolur. Okurken gözlerim doldu. Baba serefsi.z oğlu ondan şerefsi.z. kendileri köpek gibi yetiştikleri için demek ki bunlar küçük gelmiş ona. Böyle insanlar nefes almasin ya, gebersin gitsin. Kusura bakma çocuğunun babası ama gerçekten dayanamıyorum böyle şeylere. Acız köpek, abilerine kizip acısını senden çıkarmış 
(93 puan) tarafından
Canım ne derse sonuna kadar haklısın. Üstümde beş kuruş para da yok annemin evinin önüne köpek gibi attı gitti beni. Arabayı da götürdü. Bu işte bunun insanlığı
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Minicik zerre kadar aklın varsa dönme!!!! Dün yapamadığını yarın yapacak demedi deme serefsizzz kopekkkk
(93 puan) tarafından
Asla dönmeyeceğim canım o kotasını çoktan doldurdu. Bense o kadar düşündüm ki onu bosunaymis her şey
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayy kuzum hemen kurtul böle k.öpekten ailen arkanda dursun durmasın öğretmenmissin aldiğin maaş sanada evladınada yeter aşiretmiş aşireti baksın onların hiçbir şey yapamazlar 
(93 puan) tarafından
Allah'a şükür canım babam koluma altın bileziğimi takip okuttu. Yarın gidip şikayetçi olsam geç mi olur çok korktum gidemedim bugün
(3,417 puan) tarafından
Git git mutlaka uzaklaştırma alırsın canm Rabbim yardımcın olsun
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 478 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,335 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy