0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,230 puan) tarafından
Arkadaşım için soruyorum topuk kanı sonucunda böyle bişey cıkmış arkadslar daha önce duydunuz mu gördünüz mü nasıl bi septom nasıl bi hastalıktır bu (genetik rahatsızlık)

2 Cevaplar

0 oy
(940 puan) tarafından

Erken tani ile gecilebilecek hastalik 

Rabbim şifasını versin 

Peki kacinci topuk kaninda cikti canim 
(2,230 puan) tarafından
Emin değilim ama bende mesela hastanede bi yapıldı sonra sağlık ocağında yapıldı temiz çıktı. Arkadaşım okadar ağlıyordu ki soramadım sadece sağlık ocağına gittim böyle dedi hemen üniversite araştırma hastanesine yollamışlar tekrar tahlilleri yapıldı bugün yani 2. Olabilir
(940 puan) tarafından
2.cinim sonucu mu bu
Canim sabirli olun bakalim erken teshis ile cozulur insaalh
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Görümcemin iki çocuğu var ikisinde de aynı hastalık var canım kimisinde daha az oluyor ve geçebiliyor kısa sürede ama kimisi ömürlük kalıcı oluyor ve ömür boyu ilaç kullanıyorlar. Bizimkiler ömür boyu ilaç kullanıyorlar mesela bir çeşit vitamin eksikliği yani vücut onu üretmiyor bu yüzden dışarıdan takviye ediliyor ilaçla. Allah şifa versin. 
(2,230 puan) tarafından
Peki körlük felçlik  gibi bi problemleri yok inşallah ilaç kullanmaya hemen başlatmışlar doktor riske atamamış sonuçlar çıkana kadar
(84 puan) tarafından
İyi yapmış öyle yapıyorlar zaten hemen başlatıyorlar. 6 ayda bir kontrolleri oluyor çok şükür fiziksel hiçbir sıkıntıları yok dozunu artırıyor doktor durumlarına göre dozu az geldiği zaman saç dökülmesi falan oluyor mesela ama ilaçla iyiler gayet beterin beteri var arkadaşın üzülmesin buna da  şükür desin ne hastalıklar var rabbim kimseye göstermesin olanlara da sabırlar versin inşallah. Bu sadece bir vitamin eksikliği rabbim beterinden korusun
(2,230 puan) tarafından
Okutam mutlaka yorumunuzu allah razı olsun çok sağolun
(84 puan) tarafından
Sizden de Allah razı olsun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 185 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (597 puan) tarafından soruldu
+1 oy